Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
A to nasza wina 偶e s膮 sklepy nierentowne??? Nasza wina 偶e najpierw przez rok czy dwa lata towaru nie by艂o jak klient pyta艂 i odszed艂 do konkurencji??!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Znowu powraca temat wyp艂at . Wyp艂ata b臋dzie w poniedzia艂ek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ok, nie jeste艣my zdziwione, 偶e sklepy s膮 zamykane bo nie osi膮gaj膮 planowanego obrotu - wszyscy zdaj膮 sobie spraw臋, 偶e sklep jest po to 偶eby przynosi艂 doch贸d! Chodzi o spos贸b w jaki to si臋 dzieje, o potraktowanie jak 艣mieci pracownik贸w kt贸rzy starali si臋 jak mogli 偶eby obr贸t podnie艣膰! Zgadzam si臋 z poprzedni膮 osob膮, 偶e nie da si臋 z powrotem przyci膮gn膮膰 straconych klient贸w kt贸rzy wiecznie pytaj膮 chociazby o lenory 5-litrowe, bia艂ego jelenia! I w ko艅cu odchodz膮 do konkurencji... a dayli nie przyci膮gnie ich znowu bez 偶adnej reklamy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyp艂ata musi by膰 na koncie 10-tego wi臋c b臋dzie dzisiaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam sie sklep kt贸ry nie wyrabia normy powinien zosta膰 zamkni臋ty ale nie tak jak w Dzier偶oni贸w gdzie kierownika zmieszali z b艂otem bo nie ci膮gn臋艂a za rence klient贸w do sklepu tak jak to robi膮 inne lepsze kierowniczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyp艂aty nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny - te co w pko- macie wyplaty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dosy膰 mam sk艂adam wypowiedzenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sp贸艂dzielczy tez nie i PKO nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pytalam, maja byc dzisiaj wyplaty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li zaczn膮 Wam m贸wi膰 偶eby艣cie szuka艂y innego lokalu, zaczn膮 m贸wi膰 o niesk艂adaniu zam贸wie艅 rzekomo z powodu du偶ego zatowarowania sklepu, dostawa pomimo zrobionego zam贸wienia nie dotrze - uciekajcie... To droga do zamkni臋cia sklepu, ale regionalna b臋dzie Was ok艂amywa膰 do samego ko艅ca - o zamkni臋ciu sklepu dowiecie si臋 tego samego dnia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W zachodnim tez nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
B臋dzie po 17:00 nie panikujcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uu jakie o偶ywienie na forum dawno tu nie by艂am No jakie zmiany z reszta do przewidzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A w pko dalej nie macie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roksanaS
Wbk jest. Ja ju偶 po 11 mia艂am. (przez worka) Ja nie mam 偶alu ani nie jestem w艣ciek艂a o to, 偶e sklep zamkn臋li bo to by艂o do przewidzenia, 偶e pr臋dzej czy p贸藕niej rozstaniemy si臋, ale mam ogromny 偶al i z艂o艣c o to w jaki spos贸b si臋 to sta艂o i tyle czasu idiotki z nas robila A.P. Wystarczy艂o dac znac par臋 dni przed 偶eby cz艂owiek si臋 przygotowa艂 i zacz膮艂 zanosic CV. Ale robi艂a nadziej臋, 偶e to nic z艂ego i mamy byc spokojne.Je艣li na umow臋 zlecenie dadz膮 Ci okres wypowiedzenia np 7 dni tak jak mi to przez 7dni mia艂am jeszcze tam byc i prawo przewiduje, 偶e je艣li nie dostosuj臋 si臋 do tego oni nie musz膮 wyp艂acic mi pieni臋dzy. Fakt - kierownika obsmarowa艂a r贸wno- a nie mia艂a podstaw takich bo je艣li przyjecha艂a raz na ruski rok to nic nie mog艂a stwierdzic, to my pracowa艂ysmy we 3 i to my wiemy jak by艂o. Wi臋c je艣li czyta to, kt贸ra艣 z kumpel A.P to wiedzcie, 偶e to nikt i nic dla mnie, bo psy si臋 lepiej traktuje a ta ca艂a koordynatorka nasza by艂a po to 偶eby pom贸c a nie do艂ki kopac pod nami. Los bywa przewrotny :D Oby pod A.P i A.B(koordynatorka) nikt do艂k贸w nie zacz膮艂 kopac...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mBank ma ju偶 wyp艂at臋 z Dayli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dgj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie rozumiem dlaczego nikt nie m贸wi wprost o kogo chodzi,tylko sypiecie inicja艂ami.Skoro macie takie 偶ale to piszcie wprost. Anna Pawluk-traktuje ludzi jak 艣mieci. Ania Ba艂a to najbardziej dwulicowa dziewucha jak膮 znam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roksanaS
w sumie racja. Anka jest dwulicowa, tylko potrafi dupsko lizac. A aneta..... to az nie chce mi sie wiecej komentowac....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 wspomnia艂 o Annie, przypomnia艂o mi si臋 jak zadzwoni艂am do niej w pewnej sprawie by w czym艣 mi pomog艂a. No i na koniec powiedzia艂a "....tak 偶eby Aneta nie dar艂a ryja, bo wiesz jaka ona jest". To odno艣nie tego jaka jest fa艂szywa i dwulicowa bo z tego co czytam i nas艂ucha艂am si臋 od dziewczyn to ona podlizuje si臋 Anecie, a za plecami gada na ni膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Anna ,Kasia,Ewa i jeszcze tam inne pracowa膰, roznosi膰 gazetki a nie p贸艂 dnia przez telefon obgadywa膰 inne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
od paru dni ju偶 tam nie pracuj臋 i czuj臋 si臋 艣wietnie .Powodzenia 偶ycz臋 wszystkim poszukuj膮cym pracy,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie znam tej Anny Pawluk ale z waszych komentarzy wynika , 偶e traktuje ludzi jak 艣mieci. ...A kim ona jest ???? I kto jej da艂 takie prawo do traktowania Was??? Mo偶e w ko艅cu si臋 kto艣 ni膮 zainteresuje. ....i da jej popali膰. ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny, kt贸re pakuj膮 sklep w Dzier偶oniowie Aneta pewnie zabra艂a 偶eby nabra艂y wprawy. Ich sklepy b臋d膮 nast臋pne do zamkni臋cia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣l臋 藕e ka藕demu jest ci臋zko wi臋c nie dolewajcie oliwy do ognia.Te kt贸re pakuj膮 inny sklep napewno te藕 si臋 boj膮 odm贸wi膰,a te kt贸rym pakuj膮 sklep maj膮 藕al.Tak sie to nakr臋ca ale my艣le 藕e i jedni i drudzy to prze藕ywaj膮.Jeszcze jak by艂 SCHLECKER osoby kt贸re odmawia艂y pomocy regionalnym potem mia艂y przer膮bane.Ja i jednym i drugim nie zazdroszcz臋:|

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak prze偶ywaj膮, 偶e s艂owem nie potrafi膮 si臋 odezwac. Anka taka mocna dzien wczesniej m贸wila " przyjad臋 i porozmawiamy sobie, spokojnie" bla bla bla bla. Jak chcialam z Ank膮 rozmawiac to nie odezwala sie wcale. Nikt nie dolewa oliwy do ognia, tylko stwierdza fakty jakimi 艣mieciami s膮 te dziewczyny. Nikt nie ma 偶alu przeciez o zamkniecie sklepu bo 5 lat nie mamy i zdajemy sobie sprawe, ze nikt do interesu nie bd dokladal tylko o traktowanie nas i zalatwianie spraw w ten sposob jak zrobila to aneta. Ona oczekuje szacunku i my rowniez, a caly ten czas dostawa艂ysmy tylko po mordzie. Chcemy ostrzec inne dziewczyny zeby nie daly do konca sob膮 pomiatac bo rozczaruj膮 sie nie milo w ostatni ich dzien roboty ( z zaskoczenia w dodatku) ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dyrektorka wyrzucili z poprzedniej pracy i r臋ce z艂o偶yli w podzi臋kowaniu... teraz Dayli doprowadzi do bankructwa.. zaczyna zamyka膰 sklepy i wiedzcie 偶e w rezultacie zamkn膮 wszystkie.. on my艣li 偶e debili ma przed sob膮 jego meile.... i pomy艣le膰 偶e s膮 jeszcze w艣r贸d nas osoby naiwnie wierzace 偶e nie strac膮 prac臋... ojjj dyrektorku.. sprawy si臋 posypi膮....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A gdzie on przedtem pracowa艂??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
on tez sie nadaje. Czytalam ze dayli ma otworzyc od 300-350 sklepow w polsce jak narazie maja zamknac okolo 40 sklepow :D

Udost臋pnij ten post