Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Przeważnie kierownicy nie mają obowiązków, przyjdą, popatrza i idą do domu. Więc co się dziwicie...

Gość gość
Na pastę do zebow czy proszek? hihi

Gość gość
Ale robotę twoją pewnie po części wykonują? Och te (niektóre) kierowniczki... miód i malina

Gość gość
Nikomu nic nie rodzaje, same wcześniej napisaliście patrzeć tylko i wyłącznie na siebie, a teraz piszecie s..A :-)

Gość gość
Jak cos nie tak w firmie to odrazu udajecie zwarty team a jak juz byle ochlap wplynal na konto to skaczecie sobie do oczu i wyrzucacie absurdalne brudy!!! Zastanowcie sie nad swoimi wypowiedziami!

Gość gość
Cale "DAYLI" ! Ta rodzinna atmosfera i chec pomocy blizniemu-ha ha! A jedna drugiej by noz w plecy wsadzila.

Gość gość
Dzisiaj mamy zaczac.inwent po poludniu jutro ciag dalszy dziewczyny to moja pierwsza w tej firmie i za razem ostatnia inwetaryzacja (nie jestem w sranie byc na kazde zawolanie pani kietowniczki)..mozecie mi powiedziec ile trwa raka inwent mniej wiecej ?? Chce sobie zaplanowac jakos jutrzejszy dzien aP.Kierowniczki nawet nie pytam mam dosc jej madrosci. !!!

Gość gość
JA również popieram te osoby , które twierdzą , można odstąpić po jednym bonie koleżankom. Nawet jeśli ktoś nie pracuje długo ale widać , że się stara , to zawsze miło dostać coś od kogoś i tu nie chodzi o to kto ile pracuje, ale o taki ludzki gest .Skoro tych na górze na to nie stać to my bądźmy chodź trochę bardziej ludzkie . Pozdrawiam :-)

Gość gość
Inwentaryzacja trwa różnie, jeżeli towar jest poukladany i przygotowany do liczenia to w jeden dzień ok. 10 -12 h się wyrobicie , mam namyśli , policzenie i wydrukowanie . No ale jeśli macie towar chaotycznie poukladany to zajmie wam to trochę dłużej. Powodzenia i nie załamuj się :-)

Gość gość
Inwentaryzacja trwa różnie, jeżeli towar jest poukladany i przygotowany do liczenia to w jeden dzień ok. 10 -12 h się wyrobicie , mam namyśli , policzenie i wydrukowanie . No ale jeśli macie towar chaotycznie poukladany to zajmie wam to trochę dłużej. Powodzenia i nie załamuj się :-)

Gość gość
Z tego co mi wiadomo to bony dostali pracownicy Dayli, gdyż odebrano im fundusz socjalny.Była zwarta grupa pracowników, która walczyła o to aby firma oddała nam należne pieniądze z funduszu, a że zrobili to w bonach do naszych sklepów...dobre i to.

Gość gość
Przechodziłam ze Schleckera do Dayli i widząc od samego początku co wyprawia kierownictwo i zarząd Dayli wiadome było,że długo nie pociągnie. Nie ma się czemu dziwić,że tak się dzieje jak się dzieje. Tego się można było spodziewać.Nie trzeba być jasnowidzem. Pracowałam kilka lat ale jak zaproponowali przedłużenie umowy przez WS to podziękowałam. W nowej pracy bywa różnie ale za to dobrze płacą,premie dadzą i wszystkie inne socjalne nie socjalne.

Gość gość
Z jakiego banku dostalyscie wyplaty

Gość gość
600 zł to można sobie dorobić do wypłaty wykładając np.towar na półkach.

Gość gość
u mnie inwentaryzacja zajela 5 h

Gość gość
Pracuje w Dayli na ws półtora roku i też nie dostałam żadnego bonu .. Jaruś na naszym sklepie jeszcze część swoich wymieniał , tzn . zakupy robił .

Gość gość
Może mi któraś przybliżyć obowiązki kasjerki w Dayli ??

Gość gość
gość 11;52 5 godzin ??? to musicie być prędziutkie ;) albo mało towaru..u nas też jest nie wiele ale zejdzie nam z 12 h ;( przynajmniej tak mówi kierowniczka ale się zobaczy .

Gość gość
Na na umowie ws mam czynności kasowe jakoś tak. Wiec obsługa kasy.a nie wplacanie utargow, chodzenie z ulotkami, robienie zakończenia mies czy roku albo prowadzenie dokumentacji gdy kierownika nie ma.

Gość gość
Ulotki są w regulaminie....a mi doszedł nowy dojazd do innego miasta po kolportety- ODMÓWIŁAM ....dzisiaj inwent zobaczymy co się ze mna stanie ;)

Gość gość
mialysmy poukladane to prawda.

Gość gość
Nie przejmuję się tym kto jak mnie nazywa nie masz za grosz szacunku do innych a do siebie wymagasz,mnie jak praca nie pasowała ro poszukałam nowej lepszej;-)

Gość gość
Jestem ciekawa o jakich premiach mowicie? bo my od jak dawna pracujemy w Dayli nie dostalysmy grosza premii, chyba spytam sie o to mojej regionalnej...zawsze goła pensyjka tylko, nawet ekwiwalentu rzekomego za pranie nie mialam, nic...ciekawe ciekawe

Gość gość
Przeciez jak masz kolezanko za duzo to sie podziel, pamietaj ze dasz palec to wezma cala reke. Tez bylam kiedys taka mila i uprzejma do pracownic a teraz nawet na ulicy czesc ci taka nie powie. Lepiej pomysl czy w odwrotnej sytuacji ktos inny z tej firmy tobie cos by podarowal....

Gość gość
Premie to mają tylko kierowniczki sklepów i nikt więcej , no chyba że ma znajomości z górą to może mu czymś sypną

Gość gość
Suczki to fajne przyjaciele człowieków:-D :-P

Gość gość
Chyba w regulaminie dayli bo napewno ni ws.

Gość gość
Może byłaś dla nich wredną s..ą i dlatego teraz d...e cie mają hehe

Gość gość
do kiedy maja byc zrobione te inwentaryzacje ?

Gość gość
Ewka kiedy odchodzi, bo mam juz jej dosyć!