Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
No niestety nie mamy wpływu na kulture innych,źałuje czasów jak był pan J nigdy nie słyszałam głupich odzywek i od pana B jak było trzeba to dyrektor ze mną połki przekładał.Nie unosił sie źe jest na stanowisku tylko robił razem z nami :-(pozdrawiam pana J i B:-D

Gość gość
Bożenka babka na poziomie do nas wraca D.Z bedzie jazda !!!!

Gość gość
Kr.Bożenka .... malutka,chudziutka....ale cwana bestia...nie dajcie się zwieść jej spokojnemu tonowi głosu...my po raz drugi mamy Kr.Patrycję...jedna lepsza od drugiej....w sumie jest mi to wszystko jedno...rezygnacja leży już na biurku:)

Gość gość
Bozenka w tej firmie to swiatelko w tunelu , nie ucieka od problemow tylko pomaga, szkoda ze od nas odeszla:-o

Gość gość
Przy Bozenie kazdy problem dalo sie rozwiazac bez stresu - marnuje sie dziewczyna w tej firmie

Gość gość
D.Z. cwana bestia:-# piorka opadly czy to kolejny taktyka z jej strony. Bez wzgledu na wszystko niesmak pozostal:*)

Gość gość
już pierwsze podpisy mądrych dziewczyn dały im to,że pojawiły się pierwsze obciążenia. gratuluję mądrych przemyślanych decyzji. same sobie szkodzicie.

Gość gość
Czyli nowy dwór mazowiecki od jutra nie ma obsady? Brawo dziewczyny za decyzje :-) a który regionalny tam panuje i jutro stanie za kasą?

Gość gość
U mnie kto przyjdzie po moim telefonie i usłyszy ,że na umowe zlecenie to dziękuje i wychodzi. Zostanę sama to się chyba przeprowadze do sklepu. Rossman się otwiera w naszym mieście za 2-3 m-ce to akurat jeszcze z pół roku i po Dayli bo tam półki się uginają a u nas firma ledwo zipie i bez konkurencji.

Gość gość
Bożena:P Również gratuluje decyzji Dziewczyny:)

Gość gość
Jak można podpisać coś na swoją szkodę? Cały czas zadaje sobie to pytanie. Nie wiem czy się z takich śmiać czy im współczuć po prostu.

Gość gość
Obciążenia sięgają kilkuset złotych,także bez pensji też można zostać.Temat wałkowany już bardzo długo na kafeterii a i tak znalazły się mądrzejsze.Zaraz poczytamy wpisy rozpaczy.

Gość gość
Teraz po remanentach będą rwane pierwsze włosy z głowy bo się okaże,że trzeba będzie z pół roku pracować za darmo.

Gość gość
Dobra no już nie krytykujcie ich. Podpisały i koniec, świadomie bądź mniej . Teraz będą musiały ponieść tego konsekwencje i pewnie nie jest im łatwiej kiedy wiecznie im ktoś wypomina głupote. Juz z pewnością o tym wiedzą więc skończcie temat.

Gość gość
Głupotę należy tępić. W Dayli dużo takich pracuje a właśnie takimi ludźmi się łatwo kieruje i jak dzwoni KR to na baczność stoją.

Gość gość
Tu jest brak możliwości zapanowania nad złodziejami,sama na tak dużej powierzchni,brak ochrony,monitoringu, nie możliwości przeliczenia towaru przy dostawie,także jak można podpisać cokolwiek?!

Gość gość
Rozwiewam wszelkie wątpliwości: na umowie zleceniu płaci się normalnie podatki z tym,że nie macie żadnych praw pracowniczych tzn.płatnych nadgodzin,prawa do urlopu,nielimitowany czas pracy to taka legalna umowa niewolnicza na miesiąc i co miesiąc przedłużana bądź nie.

Gość gość
Nie wiem co wy podpisywalście, ale ja odpowiedzialność za kase i byłam ztym u prawnika i tam nie ma źadnego itp.Ja kseruje nasze rozliczenia to co wpisujemy ile jest kasy w sejfie ile wpłacamy to jest podstawa jak coś będzie nie tak. O odpowiedzialności za towar tam nie ma mowy.Takie oświadczenia podpisują w bankach i innych instytucjach.Przecieź wam nie powiedzą źe nie ma odpowiedzialności za towar bo nie wszyscy są uczciwi .Zamiast się niepotrzebnie nakręcać dowiedzcie się bo prawnicy są w kaźdym mieście i moźna bezpłatnie iść po porade zchęcam:-)

Gość gość
Do gościa z 14.25 jeźeli za głupote uwaźasz kobiety ktźre mają dzieci i chcą im byt zapewnić, to gratuluje tobie głupty dawno tu nie zaglądałam z powodu takich "mądrych" wypowiedzi jak twoja, kaźdy ma prawo do podejmowania decyzji WŁASNYCH decyzji, ja podpisałam bo tyłka kołkiem nie zatkam a podpisałam odpowiedzialność za powierzoną mi kase,karty a nie za towar bo tam nic takiego nie było

Gość gość
Koleżanka a jak myślisz my tez byłyśmy u prawnika .Co innego jest podpis na procedurze a co innego na odpowiedzialnosci .Jedno jest informacją a drugie umową nie będziemy płacić za czyjeś błędy .Jest problem bo to widać gołym okiem braki -braki od miesięcy a dziure trzeba załatać lecz zabrakło nici!!Pytanie z kąd je wziąść?????

Gość gość
A jak nie ma odpowiedzialnosci kochane czytajcie ze zrozumieniem jest odpowiedzialnosc za mienie-a to za towar tez-dlatego inwentury byly wstrzymane

Gość gość
Dziewczyny nie obrażajcie się podpisałyście wasza sprawa tyle że tych na górze nie będzie obchodzić czy masz dzieci czy nie !!!Brakuje to płać i płacz p. D.B to nie wzruszy nie odpowiedział na konkretne pytania cwaniak.

Gość gość
To według was to kaźdy sklep będzie mieć manko albo za duźo jak by tak zrobili jak piszecie to by była afera na cała polske

Gość gość
Właśnie przez wzgląd na moje dzieci i rodzinę nie podpisuje bzdur zobowiązujących mnie do pokrywania kosztów za mienie firmy bo nie mogę ich narażać. A niemożliwym jest w takim systemie pracy i zabezpieczeń na zapanowanie i utrzymanie tego mienia w porządku.

Gość gość
Najłatwiej jest ściągnąć od tych najniżej pracujących i tak jest wszędzie. Są już pierwsze obciążenia za braki towarowe na MM.

Gość gość
Afera na całą Polskę to będzie wkrótce jak zdesperowane dziewczyny nie wytrzymają już dłużej takiego ciśnienia i zaczną się procesy sądowe. Biedronka hulała na początku,ale po procesach sądowych teraz aż miło się tam pracuje. Obejrzyjcie sobie film pt. Dzień Kobiet nakręcony na tej podstawie. Może to zdopinguje co poniektóre.

Gość gość
To kto niby juź jest obciąźony bo nikt taki sie tu nie wypowiada,tylko osoby postronne tak z tego rozumie

Gość gość
na pewno nie DB nie zle to sobie łysol wymyślił :)

Gość gość
Czytam własnie artykuł: "Pracownicy Tesco mają dość taniej pracy ponad siły. Będą protesty!!!! Pytam się: kiedy u nas w końcu wszyscy powiedzą "JEDEN ZA WSZYSTKICH, WSZYSCY ZA JEDNEGO" i zmotywujemy się do BUNTU!!!

Gość gość
Wiecie jak to jest wszyscy szumią i duźo gadają ale anonimowo bo jak przyjdzie co do czego to pierwsze ogonki pod siebie i tyle z pyszczenia;-)