Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
śmieszne jest to wszystko...najgorsze jest to,że my wszystkie naprawdę się staramy aby ten sklep jakoś prosperował- bo jakbyśmy miały na niego brzydko mówiąc w*********** n e , to nie przeszkadzałby nam nawet brak dostaw towaru- bo przecież nie musiałybyśmy się męczyć z rozkładaniem towaru, lataniem z planogramem,żeby te wszystkie nowości poupychać na półkę zgodnie z wytycznymi, które nam kazali już pozmieniać, my się zamartwiamy tym,że na magazynie/zapleczu stoją duże ilości przeterminowanego towaru, to my piszemy maile i prosimy aby móc ten cały przeterminowany towar rozliczyć i odesłać do magazynu- przecież jakby nam nie zależało, to miałybyśmy wybombane i tego nie robiły...zero poszanowania - do nas-pracowników.

Gość gość
No niestety taka prawda :/..

Gość gość
niestety dziewczyny, ale w tej firmie już lepiej nie będzie! a odpowiedzialność dlaczego została cofnięta ? bo większość poszła na zwolnienie lekarski lub po prostu się zwolniła... :( oni wolą inwestować w nowe samochody dla regionalnych niż te pieniądze po prostu zainwestować w TOWAR którego jest taki brak...

Gość gość
Święte RACJA- inwestują w fury, czyli środki trwałe, które nie przynoszą dochodu, a na towar, który można sprzedać i mieć z tego hajs to już niestety nie! przecież klient kupi to co jest na sklepie...hahaha- jasne! papieru u nas poza tym śmiesznym NIEMIECKIM i lindo zielonym&różowym to nie ma nic innego! szampony dove..to się gonią po półce, lakiery& pianki z wella również! z kolorówki wyboru nie ma! w żelach pod prysznic jest jedno wielkie G Ó W N O ! wyboru w ręcznikach papierowych też szału nie ma! maszynek jednorazowych do golenia to nasze półki i haki już daaawno nie widziały...ale za to jest makaron i puzzle i cały koszyk serwetek! aha! zapomniałam o pustym stojaku donegala! tam to jest wybór jak jasna c h o l e r a :D szczotek kompletny brak- jak klient szuka szczotki do włosów- odpowiadamy, że nie mamy, to patrzy na nas jak na wariatki! nie wspomnę o chusteczkach nawilżanych- zostały te baby z hygieniki:) woow wybór niesamowity! a najbardziej wiecie co mnie BAWI- sytuacja w której rozkładam promocję i przeglądam po kolei czerwone karteczki, robię selekcję, i widzę ile jest rodzajów np kremu z loreala albo antyperspirantów z fa -których MY NIGDY NIE MIAŁYŚMY NA SKLEPIE...wtedy zastanawiam się czy inne sklepy je posiadają i dlatego drukują wszystko co jest w ofercie...no bo jak inaczej to wytłumaczyć? jeszcze jedna dygresja- a najbardziej to bawi mnie sytuacja: stosunek ilości oferowanego towaru na sklepie do oferty z gazetki! i tym oto miłym akcentem kończę wypowiedź:D

Gość gość
B R A W O i bez komentarza......autorkę tego tekstu wybierzemy na naszą przedstawicielkę w ramach obecnych wyborów ,które trwają do 04.09…………no to dziewczyny już wiecie na kogo głosować .Poprosimy tylko imię i nazwisko-)))))

Gość gość
Laski jest czad!!! na koniec przyszło im do głowy zainwestować w szafę werona. No k****,zakumali co to drogeria??? to niech sobie wezmą w cholere te puste szafy miss sporty,astor i rimmel bo tylko straszą ludzi. Może oni nie wiedzą,że w miejscowościach w których mieszkamy stoją te same szafy wciąż zatowarowane ,wybór aż się mózg lasuje a u nas syf,kiła i mogiła.W donegala to się zakupuje u konkurencji,bo nim do nas dojedzie to gwiazdka w maju. Jaka cisza tam wyżej nikt nie raczy się odezwać,albo znowu coś knują. Łysy tak zakręcił,że się chyba sam pogubił....

Gość gość
No niestety już innej umowy niż zlecenie się nie spodziewajcie...

Gość gość
Ale dziwne, że nawet kierownik ma umowę zlecenie z tego co rozmawiałam ze swoim KR to powiedział, że kierownik ma normalną umowę... Już nie wiadomo komu wierzyć!

Gość gość
w tej firmie "góra" wali jedną wielką ściemę!

Gość gość
Do gościa 17.38 rozbawiłaś mnie ale masz rację zamotał się jak koń na światłach!!Tyle kasy utopionej w produktach które nigdy nie powinny być w drogerii.Gość nie ma zielonego pojęcia o zaopatrzeniu bierze wszystko za co płacą półkowe a czy to ma zbyt to już inna para kaloszy . Bardzo szkoda mi naszego sklepu miałyśmy dużo klientów dziś są puste pólki omijają nas wszyscy z dziwnym uśmiechem na ustach.

Gość gość
Kierownik ma umowe plus umowe zlecenie duzo nie podpisuje:-)

Gość gość
Nie ma się co dziwić, nikt nie chce takich umów. My też szukamy osoby na sklep i wszyscy śmieją się z warunków jakie firma proponuje

Gość gość
A od kiedy kierownicy mają to podpisać.Od 1 września chyba już nie to w takim razie od kiedy .Czy już jakiejś kierownicze zaproponowali .A ja mam umowę na czas nieokreślony to też dostanę zleceniówkę czy dostają ją tylko te kierowniczki którym właśnie wygasa poprzednia umowa.Jak to się odbywa ????

Gość gość
no właśnie jak to się odbywa?czy daja tylko tym co sie kończy umowa i dostają nowe umowy +zlecenie,a ci co mają na czas nieokreślony to co z nimi?

Gość gość
kierowniczki raczej będą miały umowy normalne bo kto będzie w karo ,przecież pracownicy na zlecenie nie figurują w grafiku .Ja nawet siebie tam nie wpisywałam bo i po co !

Gość gość
Ciekawe ile czasu będą przygotowywać nową procedurę... Pewnie długo będą myśleć nad tym jak to zrobić żeby wszyscy to podpisali...

Gość gość
cóż uzupełnią pewnie trochę braki kadrowe na sklepach ( to pewno trochę potrwa bo z tym co proponują to blady śmiech kandydatki bierze jak się dowiadują ) a później znów walną jakimś hitem że reszta starych pracowników odejdzie...

Gość gość
kierowniczki będą miały umowe o prace wynagrodzenie najniższą krajową+umowe zlecenie z work serwis wiem bo taka już mam

Gość gość
Pięknie być kierownikiem za najniższa krajową takie rzeczy tylko w Polsce... Masakra. Wiekszą odpowiedzialność dużo więcej roboty a taka kasa...

Gość gość
najniższa krajowa+ zleceniówka= niech sobie tą umowę D.B w dupę wsadzi!

Gość gość
jestem tego samego zdania.... więc tylko czekam na kr ... i mam nadzieję ze wypowiedzenie dla mnie też od razu będzie miał bo za taką umowę to ja bardzo dziękuję!!!

Gość gość
Ale dostałaś ją bo wygasła Ci się stara umowa czy jak to się odbywa.Jaką umowę miałaś do tej pory -czasową czy na czas nieokreślony.Napisz proszę.

Gość gość
Hej mam pytanie czy wypłata jest zawsze 10?? czy zdarza się dzień dwa opóźnienia?? Bardzo mi zależy na odpowiedzi..

Gość gość
Mnie się nie zdarzyło opóźnienie ale są pewnie i takie które nie zawsze miały kasę na czas.

Gość gość
do Dziewczyny z 13:24 Wypłata jest na czas! to jest jeden jedyny plus! Ale komuś ta firma płacić musi- właścicielom lokali nie płacą, bo mogą ich trochę przeciągnąć z uiszczaniem opłat na czas- a nam jakby nie zapłacili, to nie miałby kto pracować! bo ja do pracy bym nie przyszła! kasy nie ma, to i w pracy by mnie nie było!:D

Gość gość
Ok dziękuje za info bo potrzebuje 10 coś zapłacić dlatego pytam

Gość gość
do gościa z 13.16 za schleckera miałam na 2 lata teraz mi sie skończyła i taka dostałam

Gość gość
dziewczyny mogą mnie zwolnić jak będę chciała wrócic z macierzyńskiego na swoje stanowisko?umowe jeszcze mam

Gość gość
w świetle prawa nie mogą- ale nie muszą Tobie zapewnić tego samego stanowiska pracy- ale nie jestem pewna na 100%

Gość gość
a dlaczego mieli by Cię zwolnić skoro chcesz wrócić i pracować??