Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
My dostałyśmy 1.5 wózka z czego polowa skrzynek do połowy pusta więc nędza jakich mało... nadal nie ma podstawowych rzeczy. Kliencie się uśmiechają ze współczuciem albo głośno komentują, a pytanie czy zamykamy sklep słyszę 100 razy dziennie. Dostałyście dużą dostawę? ZAZDROSZCZĘ! My za chwile będziemy demontować półki bo nie ma co na nich postawić. PORAŻKA!

Gość gość
A my miałyśmy 9 wózków.Wreszcie towar,w tym dużo nowego:) i trzeba szukać miejsca dla niego ale już lepsze to niż puste półki.Jednak tak czy owak podstawowych rzeczy nie ma.Pilniczki ,gąbki itd. i szkoda,że szafy kolorowe święcą pustkami. Dosyłają stojaki na które brak miejsca bo sklep mały ,a dużo półek kiepsko zatowarowanych.

Gość gość
My dostałyśmy 14 wózków,nowości za dużo nie było,za to Zjaja cały asortyment.

Gość gość
To.jestem ciekawa czy u nas bedzie dostawa i jaka? Jak oni to dzielili jeden sklep 1,5 wozka drugi 14?

Gość gość
Łysy dzielił tak jak swoje wlosy hihi

Gość gość
Dzielił tak: jak sklep podpisał odpowiedzialność to dostał 14 a jak nie to dostał 1 :-)

Gość gość
Calkiem mozliwe tylko ze w ten sposob sam sobie szkodzi bo nam obroty spadly juz o polowe...

Gość gość
Moźe zle myśle ale źeby sie nie okazało źe sklepy które chcą zamknąć dostają malutko towaru:-(

Gość gość
No taka możliwość istnieje.Bo my to już chyba same położyły się na półkach.Obroty spadły o 60-70%.Dziw że do tej pory tego nie zamknęli. Nie podstawowych rzeczy tylko same drogie wynalazki ,których nikt nawet nie ogląda.

Gość gość
Co z tego,ze 14 jak teraz pewnie towar przez miesiac nie przyjedzie,albo przy SNG nam zabiora...

Gość gość
U nas cisza...towaru i klientow brak...

Gość gość
Czekamy dziś na dostawę, dostawa w poniedziałek - świetnie, jesteśmy pojedynczo plus promocja do rozłożenia, bo też przyjdzie z dostawą. Czy ktoś wreszcie zacznie nas tu - już nie powiem szanować, ale dostrzegać? Informować?

Gość gość
u nas tak samo...jedna osoba w pon.ogarnie dostawe i promocje. Brawo Łysy!!!!!

Gość gość
z tego co mi wiadomo to zamowienia sa duze, wozki takze. Nie wszystkie sklepy dostaly juz dostawe bo nie wszystkie wozki zmiescily sie na tira. I bez piepszenia glupot, ze po 2-3 wozki bo nie da sie takiej ilosci towaru zmiescic na tak mala ilosc wozkow

Gość gość
"piepszenia"...kto Cię uczył j. polskiego?

Gość gość
Dziewczyny my dostałyśmy towar co z tego.Jak za chwilę będziemy jako magazyn przesyłowy tzw.SNG do innego punktu to jest chore.Niech dzielą sprawiedliwie dla każdego sklepu czy tam na gorze zamiast mózgu mają sieczkę.Albo zajmuje się sprzedażą i klientem albo pakuje towar na przesunięcie to znów księgowanie całymi dniami czy to napewno do nas należy ??Dlaczego z magazyny nie przychodzi towar jako rozbity zestaw .A tu wiecznie jakieś manewry z zakresu księgowości!!Co z tego że dziś coś tam przyszło jak klient już dawno poszedł do konkurencji

Gość gość
Swięta prawda.Ja dzis tez pół dnia rozbijałam zestawy zamiast zając sie klientem,a gdzie wydrukowac nowe etykiety a gdzie dosprzedaz???:)Dostawa duza,towaru nowego też troche i co z tego jak za chwile bede znów musiała to pakowac i odsyłac do Innego sklepu (Sng )i znowu nie bedzie czasu zając sie klientem.....Żal...

Gość gość
A ja sie ciesze źe towar jest,ja jesli mam czegoś mało to nie oddaje na SNG,nie ma co kręcić filmów źe trzeba będzie to oddać zobaczymy co czas przyniesie:-Djuź przynajmniej mam czym chandlować i wam teź tego źycze:-)

Gość gość
chandlować???

Gość gość
chyba tak handlujesz jak piszesz (chandlować)

Gość gość
Te 14 wozkow i tak nie pokrylo wszystkich brakow jeszcze 14takich by weszlo w polki

Gość gość
Dlaczego wy dostałyście tyle towaru a my tylko 1 wózek? O co w tym wszystkim chodzi? I odrazu podpowiadam: nie, nie zamykają nas

Gość gość
W następnej dostawie powinny być słowniki ortograficzne... Bardzo by się niektórym przydały...

Gość gość
Ale prof.mniodki sie znalazły(wiem pisze sie miodek) ułomki specjalnie napisałam chandlować (handlować) dla źartu ale zapomniałam źe ostatnio to zakład pogrzebowy:-Dmam średnie i potrafie pisać ale toźe (teź)rzartować(źartować)będe tłumaczyć dla mniodków :-P(miodków)

Gość gość
Wątpię, żeby dla żartu pisać z takimi błędami ortograficznymi...

Gość gość
no i pięknie dostawy brak gazetka od poniedziałku się zaczyna... żal. ciekawe czy chociaż faktycznie tego towaru przyjdzie tyle żeby zapełnić półki skoro takie opóźnienie czy jak zwykle przyjdzie tyle co kot napłakał.. i tłumaczyć się w pon klientom dlaczego nie ma towaru z gazetki

Gość gość
Gość 9:18 błędami to liczba mnoga :-Da chandlować jeden wyraz

Gość gość
Sprawdzcie sobie daty na tiffi bo do grudnia sa a mysle ze macie ich duźo tak jak my:-(

Gość gość
p*****le za przeproszeniem te ich daty!!! Jak można perfumy z taką data kupować i nam przesylać... Przecież perfumy mają bardzo długą datę ważności... Może kupują to po kosztach żal żal żal

Gość gość
Dlatego kazali nam tyle czasu wciskac je klientom.. Masakra..