Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie chce miec dzieci

Nie chce miec dzieci bo???

Polecane posty

napiszcie dlaczego nie chcecie miec dzieci i ile macie lat? ja mam 24 i nie chce bo wiem, ze sie moge roztyc a mam do tego skłonnosci....

nie chce mieć dzieci bo nie chce mieć dzieci... argumenty są niedojrzałe dla mało inteligentnych egoistów... a ja mam ich gdzieś. Jestem leniwy na dzieci.

Gość co ma roztycie
do radości, szczęścia i innych rzeczy, które daje dziecko???????

nie czuje tego zeby byc matką, sa o wiele ciekawsze zajecia, chce skonczyc studia, potem podyplomowe, moze 2 kierunek, poszukac lepszej pracy, pozyc wreszcie na poziomie, poszalec, posmakowac zycia, spotykac sie z róznymi facetami, zwiedzac swiat a nie tylko pieluszki i wiecznie niezadowolony mąz który zdradzi bo przytyłam po ciazy albo bede rozjechana

Gość eeeexxxx
moge podpisac sie pod moja poprzedniczka

a co za radosc w przewijaniu bachora który ciągle beczy ???potem taki dorosnie i ma cie wgłeboko w dupie a z figurka mozna wiele zdziałac ;)

lenistwo też do mnie nie przemawia, bo lenia można zwalczyć nawet takiego głęboko zakorzenionego, może nie masz z kim mieć dzieci? ;) a tak bardziej poważnie, rozumiem obawy każdej osoby decydującej się na brak potomstwa, bo też tak zadecydowałam, ale z czasem mi przeszło.

dla mnie leniwa to jest baba z dziecmi ja musze ciezko pracowac zeby sie czegos dorobic a te tylko dra sie ze im sie nalezy bo maja małe dzieci a ja nie mam zamiaru zrobic sie kaszalotem przez bachory

Gość no akurat
te argumenty o roztyciu i zdradzie mnie nie przekonują....mąż mnie zdradził jak już byłam tak samo szczupła jak przed ciążą, a dziecko miało ponad 3 lata

Klaus chyba nie na temat piszesz

Gość eeeexxxx
po prostu nie chce i juz,nie musza Was przekonywac moje argumenty,nie zamienilabym obecnego ycia-praca,wyjazdy,rozwoj,kariera ,uroda,na pieluchy,kupki,sraczki,siedzenie w domu i przewijanie dziecka,sluchajac zali meza

to pewnie juz byłas rozjechana i mało atrakcyjna bo która mamuska jest i na co ci te dzieciaki i teraz jestes sama z bachorem i zaden facet Cie juz nie zechce

Gość do ja nie chce miec dzieci
ja mam dzieci i nigdy sie o nic nie darlam - pracowalam caly czas w czasie ciazy i po porodzie niedlugo

Pracuję mimo 36 tc, pracowałam przez całą ciążę. Skończyłam szkołę a dziecko nie przeszkodzi mi w podróżach, bo niby w jaki sposób? Nie mogę doczekać się tych kaszek, pieluszek, płaczu i uśmiechu mojego dziecka :)

Gość nie bo niecierpie bachorow
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak sie dzieciaka urodzi to sie wypada z rynku pracy a potem ciezko wrócic siedziesz w domu, zero kontaktu z ludzi, człowiek jest jak z uwiązaną kulą u nogi :( masakra przedewszystkim cenie sobie wolnosc!!

Gość Antosia to skaleczenie dziecka
:o:o:o:o

Gość eeeexxxx
to Ty,ja mam inne plany w zyciu...nie przekonuja mnie sraczki,kupki,pieluchy,wole podroze z ukochanym,ktory na szczescie ma podobne zdanie jak ja;)

Gość do ja nie chce miec dzieci
i tu sie mylisz, ja nic nie straciłam -tylko zyskalam - mam wspaniale dzieci, prace i meza

Gość 2*2
a ja myślę,z ę osoby, które nie chcą mieć dzieci powinny sobie zapisać dzisiaj podawane argumenty i za x-lat jak już w końcu zechcą i nie będą mogły mieć dzieci zastanowią się nad tym co za głupoty opowiadały

ja nie moge wytrzymac jak ktos jest blisko mnie wiecej jak pare godzin , drazni mnie i mam ochote wyc wiec perspektywa posiadania dzieciaka 24/7 odpada nie wytrzymałabym nerwowo

Gość nienawidze tego ryku
jak tylko slysze ryk w tv lub gdzies naa ul odrazu mysle zamknij ryj gowniarzu

Gość eeeexxxx
nie wyobrazam sobie ograniczenia wolnosci,siedzenia w domu i zycie tylko dzieckiem..masakra nie w tych czasach..

dlaczego uwazasz ze za x lat bede chciała miec dzieci???

Gość 2*2
bo los jest przewrotny ;)

Gość eeeexxxx
jak patrze na kolezanki,ktorych rozwoj edukacyjny zatrzymal sie na marnej zawodowce,z dziecmi u boku i bez meza,to szczerze wspolczuje im:O

o jeeezu i ten ryk własnie, drze sie to masakrycznie, wredne bachory

Gość jkhvkjhvk
ja nie chcę mieć bo mnie nie stać na dziecko i nie wierzę w szczęśliwe długoletnie związki. Kiedyś pewnie bym została z tym dzieckiem sama i co wtedy? Dupa blada:o