Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temx

dr Katarzyna Turczynska

Polecane posty

Gość Portal Feelbeauty.eu
Dziękujemy wszystkim głosującym na nasz Portal w konkursie na Złotą Stronę Roku 2010 tygodnika Wprost. WYGRALIŚMY Dziękujemy za Wasze wsparcie, za każdy oddany głos, który jest dla nas niesamowitym dopingiem w tworzeniu serwisu. Zapraszamy do zapoznania się z listą nagrodzonych użytkowników, którzy oddawali na nas swoje głosy. http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/49/nasz-portal-zlota-strona-roku-2010-wprost-dziekujemy-.html

Gość godzilla z Sulęcina
nie warta żadnych pieniędzy

Gość Anna Mess
Powiększałam u Pani Kasi usta Kwasem hialuronowym w kwietniu wstrzyknęła mi rzekomo 1 ampułkę 1ml w usta, niestety czułam się oszukana gdyż większego rezultatu nie było widać, gdy opuchlizna zeszła usta wyglądały prawie jak przed zabiegiem, mam wrażenie jakby było mi wstrzyknięta 0,5ml kwasu. Poza tym na górnej wardze powstała mi z lewej strony wielka bruzda;/ Nie polecam. Czuje się oszukana! Teraz jedynie mogę żałować ,że nie poszłam do reklamacji. Przed zabiegiem P. Kasia robi zdjęcia dl porównania efektu. Niestety na początku jest opuchlizna na ustach więc klient wychodzi w euforii zadowolony z efektu, natomiast efektem końcowym jest rozczarowany! A.M.

Gość Pyrzuśka
Robiłam u pani Kasi usta kwasem hialuronowym i Thermag na twarz. Po powiększeniu ust też miałam obrzęk, jak zszedł dopiero robiły się ładne. SWoje usta miałam małe i widoczne jest powiększenie cały czas, chociaż minęło już dużo czasu. Trochę sie dziwię, że nie poszłaś z zapytaniem, żeby ci pokazała zdjęcia sprzed powiększenia, mi też robiła przed zabiegiem. U mnie różnica jest widoczna. Moja koleżanka z pracy robiła przede mną powiększenie jedną ampułką i dostrzykiwała sobie drugą po miesiącu ponieważ miała swoje duże usta i nie było takiego efektu widocznego jak u mnie przy swoich małych ustach. To zależy jakiej wielkości ma się usta przed powiększeniem. Wiem, że jedna ampułka nie daje ust Dody a lekkie powiększenie, natomiast po pół ampułki jeżeli masz swoje większe usta to jest na zasadzie odświeżenia nie powiększenia. Ogólnie ja jestem adowolona, nie chodziło mi o usta Dody tylko o naturalne "podrasowanie" twarzy.

Gość fifi88
Witam to nie jest żadna kryptoreklama, Pani doktor nie przyjmuje tylko u siebie, ale także np w Poznaniu, a to chyba nie jest zadupie. sama osobiście serdecznie ją polecam. Wykonuje zabiegi z dużą dokładnością i po bardzo przystępnych cenach.Jeżeli pisze takie zarzuty na jej temat to wydaje mi się,że najzwyczajniej jest osobą z konkurencji, która sama ma dużo gorsze opinie i dużo mniej klientów. Bo nie sztuką jest zarobić na kimś raz, ale mieć stałych klientów przez cały czas.Pozdrawiam

Gość 445
o rany, jeszcze Wam się nie znudziło,1 zabieg u dr robiłam ze dwa lata temu, jeżdżę do niej z koleżanką co jakiś czas, jesteśmy zadowolone, co robiłam dokładnie można przeczytać wcześniej z wieloma radami jak się przygotować do takich zabiegów i jak postępować po zabiegu (sama praktyka), ja też skorzystałam z rad dziewczyn, które robiły zabiegi wcześniej. Nie opluwajcie się, szkoda na to życia, ono jest tak krótkie.

Gość uwagaa ona sama się tu
udziela, nie polecam babki!

Gość Nitkaz1
Witam dziewczyny Ja do Pani Kasi jadę teraz we worek już po raz kolejny. Za pierwszym razem byłam niezadowolona bo kwas szybko się wchłonął i nie było śladu po zabiegu. ale już po następnym zabiegu efekt utrzymywał się coraz dłużej. po ostatniej wizycie w listopadzie 2011 jadę dopiero teraz na dostrzyknięcie więc to chyba długo. Pani Kasia jest bardzo miła. Jedyny minus to to ze są do niej takie kolejki ze trzeba długo czekać ale nigdy nie czekałam ze znieczuleniem na korytarzu jak tu niektórzy piszą. Jak juz wejdę do gabinetu to jest się tam tak długo aż wszystko będzie skończone. No i ten cholerny wat teraz ampułka zamiast 600 kosztuje 730 bleee. Poza tym super:).

Gość Nitkaz1
przepraszam w listopadzie 2010 oczywiście

Gość magnolia roma
Kwasy ? Botox ? Nowy biust ? Szybko tanio bezpiecznie. Tylko u Zdzitowieckiego. Polecam

Gość annankeeee
Bylam na lipolizie iniekcyjnej policzkow jakies 3 lata temu, czytajac to wszystko Bogu dziekuje ze mnie nie oszpecila. Efektu co prawda zero ale bez komplikacji. Nie polecam

Gość cybejek
Ja jestem stałą klientka w Sulęcinie od jakiegos czasu i jestem zadowolona z każdego wykonanego zabiegu. Kilka moich kleżanek też. Wiadomo, że nie ma takiej mozliwości żeby wszyscy byli zadowoleni. Ale podoba mi się podejście pani Doktor do klientek. Pomogła mi nawet nie w med estet. tylko w zupełnie innej dziedzinie medycyny. Fajna babka. Nie mam zastrzeżeń.

Witam, czytałam różne opinie o P. Kasi i trochę obawiałam się powiększania ust, ale to, co wyczarowała z moich ust to istne cudo. Przepięknie wywinięta warga, dokładnie tak jak chciałam, zapłaciłam jedynie 349 zł, bo na gruperze kupiłam bon, ale noramlnie to też ceny bardzo konkurencyjne, P. doktor jest bardzo miła. Miałam wcześniej powiększane 2 razy usta u dr. z Brzegu :-) i po jego powiększaniu zrobiły mi się ciemne kuleczki pod skórą, co p. Kasia od razu zauważyła i zasugerowała mi wyłuszczanie. Polecam wszystkim z czystym sumieniem. Mojej siostrze też powiększyła usta (miała pierwzy raz) i równie rewelacyjnie jej wyszły. Ma kobitka fach w ręku :-)

Gość jajka
do luleczka podaj mi prosze link do tego grupera do tego ogloszenia bo ja czekam na taka okazje aby usta zrobic ale kasy nie mam. Nie wiedzialam,ze pani Kasia tam sie oglasza A tak bede wiedziala cego szukac i jak dziekuje

Gość ale jak wypelnia
kwasami bruzdy itd?

chyba powinnam zacząć od tego, że nie jestem dr turczyńska:)) na zabiegu wypełnienia bruzd nosowo-wargowych byłam wczoraj w luboniu i efekt jest rewelacyjny. pani dr moze nieco zdystansowana, ale miła i bardzo profesjonalna. ja poprosiłam o zabieg bez znieczulenia, więc bolało, ale osobiście wolę to, niż zdrętwiałą twarz. kolejka była, spóźniłam się i musiałam trochę czekać, ale to nawet lepiej-miałam okazję porozmawiać z klientkami pani dr, popatrzeć na nie i uspokoić się przed zabiegiem- bo za spokojna nie byłam czytając to co niektórzy wypisują na forach. naprawdę jestem zadowolona z efektu, żadnych siniaków, zbędnych wypukłości, opuchlizna minimalna zniknęła w kilka godzin. mam nadzieję, że buzia pozostanie gładka i ładna przez kilka najbliższych miesięcy. osobiście mogę z czystym sumieniem polecić panią doktor.

Gość cherry89
A czy pani dr Kasia ma specjalizację z chirurgii plastycznej? Bo jakoś nie widziałam jej nazwiska na liście lekarzy specjalistów z tej dziedziny.

Gość nie maaaaaaaa specjalizacji
ona wypisuje zaświadczenia kierowcom, usta, cyce i resztę robi na waszą odpowiedzialność

Gość iffcia85
jestem dwa miesiące po zabiegu powiększania usta kwasem u Pani dr. Turczyńskiej i moje wrażania są mieszane. Przed zabiegem strasznie byłam spanikowana ze względu za strasznie zle opinie pod adresem Pani dr. chciałam nawet zrezygnować. Po samym zabiegu usta były bardzo spuchniete wiec starałam sie nie panikowałam tylko odczekać az opuchlizna zejdzie. Pojawiły sie siniaki. Później efekt byl super którym nacieszyłam sie stosunkowo nie długo, gdyż pożniej pojawiły mi sie gródki na srodku ust takie zgrubienia widoczne i wyczuwalne tak jak by srodek ust był przeciażony i opadal. A teraz efektu powiekszania ust nie widac wogole a grudki niestety pozostały i tylko odliczam i czekam kiedy efekty tego ferelnego zabiegu zniknie całkowicie. Reasumujac nie polecam szkoda nerwów i pieniędzy, nie wspominając o opłakanych efektach. P.S. dr. Tuczyńska nie posiada tytułu lekarza medycyny estetycznej tylko medycyny pracy.

Gość Turczynska Sulecin odradzam
odradzam wszystkim ta pania ,kiedy bylam u niej miala przez wstrzykniecie botoxu opadnieta jedna czesc ust .Jak to zobaczylam zrezygnowalam z jej zabiegu.

Gość Turczynska nigdy wiecej
Robilam u niej kwas i tak jak juz pisala jedna z was wyzej najpierw byla twarz spuchnieta duzo siniakow ,bolalo niesamowicie jak wstrzykiwala pomimo znieczulenia myslalam ze w czasie zabiegu zrezygnuje i po tygodniu zero efektu kosztowalo 1500 zl nie nie nie ! ! !

Gość Turczynska nigdy wiecej
chcialam jeszcze dodac ze tez mam bruzdy i to ma sie trzymac podobno do 2 lat

Gość gosica41
Witam czy moze ktos podac namiary do dr Turczynskiej w Szczecinie Slyszalam ze tam tez przyjmuje ale niemoge znalezc adresu ani tel Bede bardzo wdzieczna za namiary

Gość mmnich
UWAGA do WSZYSTKICH FORUMOWICZEK, Jeżeli jesteście w jakikolwiek sposób poszkodowane przez panią K.Turczyńską z Sulęcina proszę o kontakt michal.mnich@gmail.com Nie jest i nigdy nie była lekarzem o specjalziacji chirurgii plastycznej/estetycznej tylko medycyny pracy i epidemiologii. W jej sprawie właśnie zakończyło się postępowanie i Okręgowy Rzecznik Odpowiedzialności Zawodowej postawił jej zarzut narażenia mnie na utratę zdrowia i życia, gdyż bez Dokumentacja jest dla WAS do wglądu. Nie róbice u niej żadnych zabiegów, tylko od was pieniądze wyciągnie. Proszę was o kontakt, jeśli czujecie się poszkodowane michal.mnich@gmail.com

Ja należę do grona zadowolonych pacjentek. Wypełnienie trzymało mi się dobry rok, a teraz czas powtórzyć ;-)

Gość liiiidka
jestem stałą klientką p. turczyńskiej po iluś już różnych zabiegach (głównie ostrzykiwanie kwasem) nie zamierzam jej zmieniać na kogokolwiek innego to normalne, że raz coś wyjdzie idealnie, a raz trochę mniej i to często nie z winy przeprowadzającego zabieg ufam jej i bałabym oddać się w ręce kogokolwiek innego zawsze uważnie slucha, jaki efekt chciałabym osiągnąć i... udaje się piszecie o grudkach, siniakach, obrzęku, braku efektów etc. - takie rzeczy zdarzają się wszędzie w moich statystykach p. turczyńska jest nadal na plus (grudki, siniaki etc. zaliczyłam nie raz, ale to żaden problem, raczej norma przy ostrzykaniu :))

Gość Marczyńska
Chciałam wybrać się do Turczyńskiej, jeżdżę tam od kilku lat. Trochę mnie dziwi to co na jej temat tu pisze, bo ja zawsze zadowolona byłam. Nawet nie przyszło mi do głowy zeby zmieniać, ale chyba tak zrobię, bo taka sprawa..o, hoho

Gość sekapoo
Ja znam wersję z ust pani Kasi i wygląda ona inaczej niz piszą tu niektóre osoby. Pan Michał Mnich nie zapłacił za zabieg kilku tysięcy i uciekł, więc ona podała go do sądu o zapłatę. Rozsądne wyjście. Sprawa się rozpoczęła i trwa. W odwecie napisał skarge do Izby Lekarskiej, która zabroniła wykonywania zabiegów pani Kasi. Ona odwołała się do naczelnej izby lekarskiej. I naczelna izba lekarska przyznała pani Kasi rację. Przez jakiś czas nie wykonywała zabiegów, czekajac na decyzję naczelnej izby lekarskiej i teraz ma czarno na białym ze zabiegi takie wykonywać może, ponieważ każdy lekarz w Polsce moze wykonywać zabiegi po przeszkoleniu jakie ma pani Kasia, nie jest do tego potrzebna specjalizacja z chirurgii plastycznej. Chirurdzy plastycy próbuja ograniczać wykonywanie zabiegów przez lekarzy innych specjalnosci, ale prawo jest prawem. Przykładem takiego ograniczenia jest pani Kasia. Obecnie Pan Michał Mnich bedzie odwdzięczał sie oczernianiem na forum lekarza któremu nie zapłacił i który podał go za to do sądu. Jak idę do sklepu to po zrobieniu zakupów idę do kasy i płącę, gdybym nie zapłaciła to wezwaliby policję i tak powinna zrrobic pani Kasia, wezwać na takiego klienta policję jak nie zapłacił.