Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temx

dr Katarzyna Turczynska

Polecane posty

Gość to prawda jest bardzo miła
i jak się ładnie uśmiecha przy płaceniu az jej złote ząbki lsnią.

Gość Mamazzielonej
To dziwne co tutaj czytam, ponieważ byłam u pani Turczyńskiej w Zielonej Górze. Usta mi zrobiła przepiękne, a nie raz robiłam wcześniej u innych lekarzy i nie miałam tak ładnych ust. Osoba która pisze że czeka sie w poczekalni na znieczulenie ust nie była u tej doktórki, ponieważ ona znieczula usta zastrzykiem na fotelu i od razu je powiększa kwasem. Bzdury gadasz kochana. Czy ty czytasz co piszesz? W Zielonej Górze ma najlepszą opinię , najlepsze ceny, najniższe i usta od niej trzymały mi sie ponad rok. Zajrzałam na forum czy coś sie zmieniło, ale widze ze nic, wiec znów umawiam sie do Pani Turczyńskiej. Nie jest łasa na pieniądze, pacjentką zajmuje się tyle czasu ile tego wymagasz. Za dodatkowa konsultację nie bierze pieniedzy. To dobrze o niej świadczy. Kiedyś byłam u lekarza w Zielonej Górze u którego siedziałam z maścia w poczekalni aby usta sie znieczuliły, ból jaki przeżyłam przy powiększaniu ust na maści był duży. U Pani Turczyńskiej czułam tylko znieczulenie podawane przed powiekszeniem, nie czułam samego powiększania ust. Moze to pan doktor pisze? Złotych zębów u pani Turczyńskiej tez nie widziałam. Złośliwosc matka głupich.

Gość Mamazzielonej
A, jeszcze , porównaj sobie ceny. 2 lata wcześniej u innego doktora za powiekszenie ust zapłaciłam 1100zł, u pani TUrczyńskiej 600zł i dłuzej się trzymało. To dla mnie jest najlepsza opinia.

Gość o rajuu
i nagle "nowe " osoby pojawiły się by wychwalc Sulęcin. Dziewczyny opanujcie się!! Piszcie co czułyście jak wyglądacie,co było dobre a co złe podczas zabiegu. To gdzie go wykonywałyście piszcie na priva i będzie po kłopocie.

Gość oczywiście zaraz co chwila
ktoś był u tej Turczyńskiej, pewnie ona sama u siebie. Babo opanuj się. Zajmij się wystawianiem zaswiadczeń dla kierowców a nie pisaniem postów o sobie samej.

Gość kobietainteresu22
Przepraszam, że się wtrącam w ten wątek, ale chyba każdy korzystający z Internetu chciałby przy okazji dorobić parę groszy. Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=294519

Gość Swarcel
No właśnie, zajmij się dorobkowaniem albo sprzątaniem w domu, bo cały dzień siedzisz przy komputerze i wypisujesz na róznych tematach niestworzone historie na temat pani Kasi. Przejrzałam wiele topików i widzę, że jest to jeden i ten sam styl pisania i oczerniania. To wszystko pisze jedna i ta sama osoba. Są takie firmy które poprawiają profil frimy czy osoby w internecie, ale są też takie które psują profil firmy czy osoby. Skoro pani Kasia jest najtańszym lekarzem w okolicy czy w Polsce to wcale sie nie dziwię że taką robią na nią nagonkę. PO CO MY KLIENTKI MAMY PŁACIC MNIEJ SKORO MOŻEMY PŁACIC LEKARZOM WIĘCEJ po to jest to wypisywanie przez jedną osobę lub firmę niestworzonych historii Zdjęcia zamieszczę bez żadnego problemu, tylko zobaczę gdzie mozna to zrobic Poczytałam różne tematy na tym forum, nie ma osób niezadowolonych z usług pani Kasi, tylko takie wpisy oczerniające. Jezeli ktos jest niezadowolony to piszę to i to nie podoba mi się. A tu chodzi o to, zeby ja oczerniac. A cel? Zawsze jakis jest, ktos ma w tym swój cel.

Gość Misiaczek55
Za to Ty dziewczyno o nicku Swarcel jestes nieziemska.Zapomnilas co wypisywałas w temacie smatr lipo slim lipo czy lizpoliza??? Przypomne Ci ze kazalas spadac z forum osobom grubym i starym..tylko sprecyzuj mi pojecie co oznacza dla ciebie osoba gruba i stara. Swarcel tez kiedyś będziesz jak to pięknie ujęłaś STARA,a uroda to pojęcie względne....Ty tez musiałaś być GRUBA skoro poprawiałaś brzuch uda i inne rzeczy.Nie obrażaj STARYCH i GRUBYCH dziewczyn,one nic Ci nie zrobiły-Twoja wypowiedz była nie na miejscu...

Gość ta Swarcel
nazywa tak swoje klientki: stare i grube i się z nich śmieje

Gość aguello
Witajcie Czytam i czytam wasze wątki i jestem przerażona,bardzo się cieszę,że zabieg miałam wykonywany zanim Wy pojawiłyście się na kafeterii i rozpoczęłyście wojnę słowną. Swarcel możesz mieć swoje zdanie,nikt Ci tego nie odbiera,ale z tymi "grubymi i starymi" to naprawdę przegięłaś.

Mam też pytanie, czy jak robi się zabieg na brzuch, to to jest dokładnie tylko okolica pępka, czy nad pępkiem - bardziej górna część brzucha czy dolna, czy boki też ? bo gdzieś tu wyczytałam że dr Turczyńska ok 2500zł za jedną okolicę?

Gość u TURCZYŃSKIEJ możesz negocjow
ać. Zobacz jaką ona ma figurę. To cudna kobieta, jak do niej pojedziesz bedziesz taka jak ONA.

powiem tylko jedno bo juz nie moge patrzec na te wasze opinie ..... kto raz był u turczynskiej to wie ze co jak co ale czasu to ona na siedzenie przu kompie to nie ma .......... a co do klientów to sadzac po ilosciach samochodów ktore stoja pod jej gabinetem nie brakuje .... tak ze dajcie sobie luz , kto chce niech jedzie do niej ... kto nie chce nie .... wolny kraj ale dajcie juz sobie troche luz.. i zaraz sie odezwa ze raklama .....wcale nie nie powiem co robiłam i za ile ....

Gość do marianna31
te auta przed gabinetem to kierowcy, który przyjechali po zaświadczenie, bo to lekarz medycyny pracy jest :-(

tak oczywiscie ......... i tam obok jest siłownia to pewnie chłopaków samochody .... no bo to przecież tak dobra siłownia i tak dobry lekarz medycyny pracy ze cala polska przyjeżdża... idac waszym tokiem rozumowania auta zapewne lizingowane wiec dlatego obce rejestracje ...... daj sobie kobieto pas .... jedno teraz wiem sadzac po czasie w jakim naplyneła odpowiedz ... konkurencja czuwa ..... tak wiec kolezanki forum nie jest wiarygodne ...... acha uprzedzam pytanie nie jestem od turczynskiej .........a widze auta bo jak to okresliły kolezanki jestem z tej pipidówy , bo ludzie tez tu mieszkaja ...... żegnam szkoda nerwów

Gość wielkiee uda
ciekawe ile razy odezwie se pani marianna31 i będzie mówić o luzie,którego sama nie posiada. Szkoda,że forum, upadło już tak nisko..i tak naprawdę niczego sensownego nie można się dowiedzieć.Kilka wpisów realnych a reszta? ech szkoda gadać..

Gość fokus rf
wiecie co ,ta pseudo reklama tej pani doktor,więcej psuje jej opinię niż pomaga.Ja na przykład po tych reklamowych wpisach już nie zdecydowałabym się na takiego lekarza.Bo dobry lekarz nie potrzebuje naganiaczy.

Gość ja własnie wyszłam od turczyńs
i wyglądam jak ta lala.

Gość zimhola
yy ja wole dr Zdzitowieckiego

Gość wilekie uda
ja tam wole POZNAN :)

Gość napiszę tak
brakuje reklamy Krawczynskiego

Gość wielkie uda
brakuje wszystkich lekarzy,którzy zajmuja sie w/w profesja:))

Gość renner
Witam, pisze aby ostrzec was przed pania Turczynska. Jest to osoba miła ale brak u niej profesjonalizmu. Dobrze traktuje osoby tylko dopoki nie zapłacą za zabieg.Potem wszystko sie zmienia a zwłaszcza jak przyjdzie do poprawek. U mnie jej pracownica robila makijaz pernamentny brwi i kreski. Wyszły makabrycznie. Poprawki nie chcialam ale namalowały brwi i mowiły ze teraz bedzie dobrze. wyszło jescze gorzej. Dopiero po całej masie smsow udało mi sie z nia umowic na rozmowe. Powiedziałam,ze brwi maja zostac usuniete laserem to chciała mnie do jakis partaczy wysłać. ja wybrałam najlepszy laser. wszystko było ok dopoki nie napisałam jej ze chce pieniadze na laser i ile kosztuje naprawa tego co zrobiła. Miała skontaktowac sie z ubezpieczeniem ale do dzis nie nie odezwała. Nie odebrała listu od prawnika z ugoda wiec sprawe skierowałam do sadu. Podaje mojego maila gdyby znalazły sie osoby którym wyrzadziła krzywde to z checia podziele sie z nimi wrazeniami punktchen_3@o2.pl. Poza tym ja byłam w obskurnym gabinecie na zabiegu bo w innym odssysała akurat tłuszcz.ale tamten drugi gabinet wcale nie jest lepszy. brak tam higieny. przyjmuje ta pani osoby na jakis botox na przykład a po tym wchodzi tam osoba na odsysanie. bez dezynfekcji gabinetu. to zgroza. Wszystkim interesuje sie izba lekarska w gorzowie wiec nie wiadomo jak długo pani Kasia bedzie miała swój gabinet jeszcze czynny

Gość oby jak najkrócej
Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam Turczyńska - lekarz medycyny pracy.Ona tylko w reklamie dobra

Gość ania19190
kazdemu lekarzowi czasem cos nie wyjdzie ja robilam 2 tyg temu usta jestem zadowolona fajna kobieta profesjonalna w swojej dziedzinie nie wiecie czy przyjmuje w Szczecinie?

Gość jej to wyjątkowo nic nie wycho
dzi. Nasza lekarka powinna może otworzyć publiczną toaletę, bo sięgneła dna i rynsztoku

Gość $$$$$$$$ A JA
jestem bardzo zadowolona :)

niestety, jestem rowniez z uslug owej lekarki niezadowolona. Zrobilam sobie usta i bruzdy.Po 2 miesiacach nie ma sladu,dziwne??? NIE POLECAM!!!

Gość do balbina
owa lekarka uzywa tanich preparatow z niewiadomych źródeł. Juz tym inni lekarze się zainteresowali. Niby ma taniej bo duzo ich kupuje. Ale czy w Warszawie nie ma zbytu na takie usługi? jest i to jeszcze wiekszy jak na takim zadupiu i wcale taniej ich nie dostaja. Tu coś śmierdzi. Nie chce wiedziec co ona ludziom w skóre wstrzykuje. A skoro tobie sie 2 miesiace trzymało to pewnie zły preparat ci dobrała. Wypełniacze są różnej konsystencji do róznych miejsc na ciele. Do ust z tej firmy co ona ma jest inny, do brzud jest inny a ona wstrzykuje reszte co z ust zostaje w bruzdy na przykład. Makabra

wstrzyknela mi Teosyal w bruzdy i usta. Wiem,ze to sa preparaty o roznej gestosci.Spartaczyla robote.. Ponoc kupuje gdzies z hurtowni taniej,bo jest stalym klientem. Wstrzyknela mi np.ten kwas dosyc wysoko kolo oka,mam w tym miejscu male zgrubienie,ktore nie schodzi i jest widoczne. Daleka jestem od krytyki,ale ta pani to zaden fachowiec!!!