Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temx

dr Katarzyna Turczynska

Polecane posty

Gość helenka77
Dziewczyny,poza tym na rynku jest teraz tyle gabinetów,ze naprawde mozna wybierac i przebierac nawet w samych lekarzach o takich specjalnościach.No nic na siłe.

Ważne jest by poczuć się bezpiecznie i zaufać bo jednak w rękach wybranego lekarza leży nasz wygląd i jego zmiana...

Mi Pani Kasia odradziła jeden zabieg i teraz się cieszę, że go nie zrobiłam

Gość lewelell
ja robiłam kwasem rowki wargowo nosowe i po tygodniu efekt zanikł ... jestem załamana ;(

Gość polish
Ja rowniez robilam u P .Turczynskiej w maju 2010 i dzisiaj wygladam tak samo jak przed tylko pieniadze wydalam....

Gość Helka1233
Ja robiłam usta z makijażem permanaenetnym i jest super. Usta miałam już takie zapadniętę, a teraz wyglądaja pięknie. Makija w naturalnym kolorze, bo takie chciałam i wszycy mi mówią, że ładnie wygladam. Wiele moich koleżanek było wcześnie u p. Turczyńskiej. Jest fajna pod tym względem, że jak do końca nie jest coś wypełnione kwasem, bo za kwas płaci się za ampułkę to bez problemu dopełni. Mojej kolezance, którą stac było do bruzd na jedna tylko ampułkę, a miałą duze bruzdy nosowe, to dopełniła jej gratis. A dzwoniłaś do niej i mówiłaś, że nie takiego efektu się spodziewałaś? Zadzwoń, na pewno Ci dopełni. Jest bardzo fajna i to co mi sie podoba ceny sa bardzo dobre. W moim miescie za to samo zapłąciłąbym dwa razy tyle. To jest duży plus, jeżeli liczysz sie z kosztami. A jest profesjonalistką, robi usta juz od 9 lat.

Gość Gruby Dyzio
Centrum Odnowy Biologicznej dr Katarzyna Turczyńska 69-100 Słubice Pl. Przyjaźni 7 http://www.medserwis.pl/?p=65536,95430 to w centrum odnowy biologicznej robia takie operacje?? ja piórkuję:(

Gość Swarzcel
Musisz jechac do Sulęcina, ona nie przyjmuje w Słubicach. Pół roku temu szukałam lekarza niedaleko granicy, a mieszkam w Niemczech, ucieszyłąm sie jak znalazłam ten sam namiar na Słubice, zadzwoniłam, okazało się że od 3 lat tam nie przyjmuje, nie wiem dlaczego tego nie wykasowali. Polecam Ci ją na powiekszanie ust i makijaż zmarszczki na czole. Skorzystałam z jej usług i bardzo jestem zadowolona. Czoło trzyma mi juz pół roku i nic nie puszcza. Poprzednio jak robiłam trzymało 3 miesiące dobrze a później miesiąc ledwo ledwo. Usta też ładne,m duze ale naturalne.

Witam Swarzcel ...ja rowniez mieszkam w Niemczech... chcialabym sobie wypelnic zmarszczki ale tluszczem ...ponoc dluzej trzyma i nie ma uczulen... otworzylam nowy watek.. w tej sprawie ale nikt sie nie odezwal... a ty czym wypelnialas ?

Gość Swarcel
Hyaluronem usta a czoło i oczy jakąś toksyną, tak mówiła pani Turczynska. Robiłam też brzuch Thermażem i rewelacja. Tym brzuchem to jestem szczęśliwa. Z Berlina tam sie prosto jedzie, przez przejscie w Świecku, po 50 km skręcasz w lewo z Torzyma na Sulęcin. Fajna babka, profesjonalistka i niskie ceny. Blizej w Słubiach znalazłam www.intermed.com.pl, ale nie polecam, robiłam tam wcześniej usta i nie były takie ładne. A cena dwa razy wyzsza za to samo. Pojedź, nie będzie żałowac, adres masz na jej stronie www.chiropraktyka.com. Napisałam maila, umówiłam się, 4 dni czekałam na termin, zalezało mi żeby to było wśrodku dnia, bo musiałam dziecko zawieśc i odebrac no i zdażyłam. Usta ze znieczuleniem, nic nie bolało. Czoło to w ogóle 2 minuty, najdłuzej brzuch około godziny. Brzuch pięknie. Tam mi sie skóra ujędrniła, ze aż nie wierzę. Trochę miałąm wątpliwości, bo to drogi zabieg, ale wyszło pięknie. Pierwszy raz od porodu nałozę latem bikini. Jestem bardzo zadowolona.

Gość Swarcel
A, jeszcze jedno, nie naciąga. Najpierw mówi ci co mozesz zrobic i za ile, i jak to bedzie wyglądac, do ust miałam inny plan kształtu, wziełam ze soba zdjecia, ale ona doradziła inaczej i dobrze że jej posłuchałam, na zdjęciu dziewczyna miała inną twarz niz moja i takie usta mogłyby nie pasowac do mojej twarzy, wcześniej o tym nie pomyślałam. Zabrakło mi trzysta złotych, po zabiegu poszłam do bankomatu, nie bała sie ze ucieknę. Powiedziałam jej że to wstyd żeby w takim gabinecie nie było czytnika kart jak nie założy to wiecej nie przyjadę, stwierdziła, ze sie poprawi. To taka jedyna wada tego gabinetu. Gabinet nie jest duzy ale urządzenia z górnej półki i róznych preparatów, zabiegów, no mnóstwo.

Gość ona346
Gość gussiaa
Do ona346 też zwróciłam uwagę na Swarcel i jej ochy i achy na temat w/w Pani, ale cóż reklama dźwignia handlu

Gość Swarcel
Co wy wypisujecie za bzdury, jestem bardzo zadowolona z zabiegu na twarz - powiekszenie ust, na czoło- toksyna botulinowa i Thermage - na brzuch. Wszystkie te zabiegi robiłam, możesz przyjechac do mnie do Berlina i wszystko Ci pokażę. Na jjutro jestem umówiona na bryczesy Smart Lipo. A dlaczego ty sprawdzasz moje wpisy, a , pani Turczyńska pewnie stanowi dla ciebie konkurencje. Biedny czy biedna, tyle czasu zmarnowac, żeby zebrac co ja napisałam. Przecież sama mogę pokazac. Wszystko co napisałam to PRAWDA i jeszcze poleciłam kilku koleżankom, też Polkom które mieszkają w Berlinie Pania TUrczyńską. MOja ocena za zabiegi które mi wykonała to 6+. Szczególnie mój pociażowy brzuch na któym skóra wisiała po Thermage jest piękny. Bardzo jestetm zadowolona. A jutro mam termin na bryczesy. Pierwszy raz trafiłam do lekarza któy nie naciąga na zabiegi a doradza, dobrze doradza.

Do Pani Doktor proszę podesłać namiary na firmę, która robi tu wpisy. Nie stanowię konkurencji (zupełnie inna branża) liliana456@wp.pl

Gość Swarcel
Ja nie jestem firmą która robi wpisy tylko zwykłą kobieta która chce wyglądac lepiej. Kazdy na forum ma prawo pisac co mi się podoba a co mi sie nie podoba. W szoku jestem że ktoś pokazuje moje wpisy, przecież to nie tajemnica. O co tu chodzi? Ja potwierdzam to co napisałam, napiszęjeszcze wiecej. Dzisiaj byłam na zabiegu odsysania bryczesów u pani Turczyńskiej. Na forum jest niemodne chodzic do tej pani doktor, jednak ja jestem bardzo zadowolona. Po pierwsze nie mam bryczesów, w miejscach gdzie były są siniaki, ale zejdą. Nie o tym chcę napisac. Mieszkam w Berlinie, mam 1,5 godziny drogi do Sulecina. Rano zawiozłam córeczke do żłobka, w trakcie zabiegu dostałam telefon ze złobka, ze małą ma wysoka goraczkę i muszę ją zabrac z przedszkola. Na zabieg przyjechałam sama z zamiarem powrotu również sama. Podpisałam w karcie, że nie moge jechac sama samochodem po zabiegu. Ro zpłakałam sie i powiedziałam ze nie wiem co mam zrobic. Jedna noga zrobiona druga nie. Spodziewałam sie ze te panie na mnie nakrzyczą. Nie nakrzyczały. Załatwiły mi taksówkarza z synem który z tyłu za nami jechał moim samochodem. Odebrałam córeczkę, pojechałam do lekarza, angina. W tym wszystkim pomógł mi pan taksówkarz. To pewnie kara za moją głupotę.

Gość pytanko do p.Swarcel
Hej, zorientowalam sie ze robilas juz kilka zabiegow u dr.Turczynskiej... Powiedz mi czy moglas liczyc na jakies znizki przy kolejnych wizytach? I czy ceny ze strony internetowej sa faktycznie o 23 proc wyzsze? Pytam, bo chcialabym zrobic smartlipo brzucha, talli, ramion a takze lipolize podbrodka, ale nie chcialabym az tyle placic, myslisz ze mozna sie dogadac przy wiekszej ilosci zabiegow? pozdrawiam serdecznie i nie zwracaj uwagi na zlosliwe wpisy :-)

Gość Swarcel
Ja ne pytałam o znizki, zapłaciłam za zabiegi tyle ile mi powiedziała. Niestety nie mozna płacic u niej kartą co jest wielkim minusem dla mnie. Musiałam sprzedac euro w kantorze i miec gotówkę. Dolicza 23% Vat do zabiegu. Nie wiem jakie sa ceny w innych klinikach jeżeli chodzi o odsysania, ale za Thermage zapłąciłam mało w porównaniu z cenami w Poznaniu. Tam sprawdzałam, w innych miastach nie sprawdzałam bo mam za daleko.

Gość do Swarcel
czego ty nie robiłaś. Na kazdym forum każdego dnia nowe wpisy reklamujące Sulęcin i wszelakie zabiegi. Ciekawe ile jeszcze masz innych nicków. Z tego co wypisujesz w reklamach tego gabinetu to powinnaś już mieć w sobie 10 kg kwasu hialuronowego, być po 10 ciążach i 1000 mezoterapiach a usta mieć napompowane jak wieloryb. A co do modnego thermage i fal radiowych to zamknij japę, bo te zabiegi są niestety szkodliwe. Skóra traci swój tłuszcz i starzeje się, no ale dla pieniędzy czego wy nie zrobicie, żeby tylko złapać klientkę w swe sidła! Na stronach zagranicznych jest coraz więcej wpisów o szkodliwości tego typu zabiegów, wiele niezadowolonych klientek, które pozbyły się tak tłuszczu na twarzy i zostały się im obwisy. A ten Sulęcin to na forach do logowania nie ma dobrych opinii. Dlatego posiłkuje się kafeterią. Ludzie ten cały topik to żywa reklama tej Pani pożal się boże..

Gość precz_z_reklamą
Swarcel nie pisz juz nic więcej. bo w końcu ktoś się weźmie za tą twoją kampanię reklamową dr Kasi z Sulęcina. Pani dr jest najwidoczniej tak słabym lekarzem, ze potrzebuje ściemy i autoreklamy na forum. Dobrzy lekarze nie reklamują się w ten sposób - 99% opinii od dr Turczyńskiej to marna reklama. Na forach gdzie trzeba się logować o dr Kasi są raczej słabe a niektóre wręcz fatalne. Kafetria jest super do reklamy - nie ma logowania, pełna swoboda. Dlatego nigdy nie sugerujcie się opiniami na tym portalu.

Witam, mam takie pytanie czy do Sulęcina to można dojechać jakąś komunikacją typu, pkp czy pks itp, bo jestem ze środkowej Polski i nie znam tych rejonów, a tak myślę że po takim zabiegu ze znieczuleniem, będąc odrętwiała to raczej nie chciałabym prowadzić samochodu....

Gość zadzwoń do Pani dr
to sama do ciebie przyjedzie, zeby tylko z ciebie kasę ściągnąć

Gość Mandruś
Właśnie pani Turczyńska nie jest taka, nie jest pazerna na pieniądze. Mi odradziłą zabieg na policzki kwasem hialuronowym a poleciłą własnym tłuszczem, wyszło mnie więcej niz o połowę taniej a efekt utrzymuje mi się od tamtego lata. Gdybyś u niej była to byś wiedziała. Bardzo fajna lekarka. To co mi sie podoba najbardziej to fakt że rewelacyjnie potrafi doradzic i ma najniższe ceny w Zielonej Górze. I ja i moje koleżanki jexdzimy do niej od półtora roku i żadna nie ma zastrzeżeń. Ja też jak Swarcal zrobiłam u niej wiele zabiegów. Ja upominam się o zniżki jako stała klientka i nigdy mi nie odmówiła, nie powiedziała, ze taniej nie zrobi. W porównaniu z innymi lekarzami w Zielonej Górze ma niskie ceny a jeszcze jak sie utarguje mozna zaoszczędzic na cos innego. Ja mam porównanie z innymi lekarzami i nie zmienie jej na kogoś innego, bo jestem zadowolona. Widzę, że konkurencja nie spi i obrzuca ją błotem. Po kolejkach w poczekalni sadzę że to obrzucanie błotem i tak nie działą. Jak raz sie do niej pojedzie i jest sie zadowolonym to każdy do niej wróci.

Gość hahahahhhh
Madrusiu dobrze, że dzisiaj Prima Aprilis bo jeszcze by ktos uwierzył w te twoje opowieści :-)

Gość to duma i chluba Turczyńskiej
ten cały topik. Ileż wysilku musiała włozyć w te wpisy, żebyście dziewczyny uwierzyły jaka to ona jest super. Między lipolizami a wszczepianiem mózgu wklejała tu systematycznie swoje posty, zeby niby to piszą jej klientki.Przestrzegam! Ta Pani wypusje zaswiadczenia kierowcom. Medycyna pracy to jej specjalizacja!

Gość hahahahhhh
Ale bzdury madrusi piszesz. "Po kolejkach w poczekalni sadzę że to obrzucanie błotem i tak nie działą. " - jasne, że sa kolejki, kilka dziewczyn wcześniej pisało, że pani dr przyjmuje jednocześnie pacjentów na zabiegi medycyny estetycznej i kierowców po zaświadczenia. Więc jest bardzo ciekawie, bo zdarza się, że w "kolejce" na korytarzu siedzą dwie Panie w znieczuleniu np do powiększania ust i tłum ludzi po zaświadczenie do pracy, którzy dziwnie się na te Pani patrzą. A pani dr w przerwie pomiędzy stawianiem stempelka na kolejnym zaświadczeniu robi botox itd.

Gość KOLEJKI W POCZEKALNI
nie no rozśmieszyłaś mnie. Ta kolejka w poczekalni składa się z łysawych grubiejacych panów bez botoksu, kwasu hialuronowego czy lipolizy czekających po zaświadczenie od zwykłej lekarz medycyny pracy. A czym się zajmuje taki lekarz? - prowadzi badania dla kierowców, okresowe oraz psychotesty.

Gość altruistka
Firma zajmująca sie marketingiem internetowym-płatna i bezczelna.

Gość Ta z Sulęcina
JEST NAWIEDZONA ALBO JAKAŚ NIENORMALNA

Gość KonkaB
to dziwne co piszesz bo Pani Kasia zajmuje sie zabiegami od 10 lat, a co ci przeszkadza ze poza zabiegami robi coś innego? Z zabiegu wyszczuplenia boczków u niej jestem zadowolona, mogę reklamowac jej gabinet i ją wszedzie bo dobrze zrobiła to co chciałam miec zrobione Nie uwazam jej za osobę nienormalną, jest fajną lekarką, podczas zabiegu normalnie się zachowuje, nie wychyla sie, ze jest lekarką. Założyła mi spodnie, nałożyła buty, az mi było głupio. Jest normalną kobietą jak wiele z nas. Ta nagonka na nią jest bezpodstawna. Gdybys ją poznała to nie robiłabys tego, no chyba ze to jest twoja praca.