Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczy pelne smutku

Już sobie nie radzę...

Polecane posty

Gość madrzejsza od wczoraj
dziewczyny...czy to prawda, ze od zakochania do nienawisci jest tylko jeden krok? Mialyscie tak kiedys?

Gość Tak się może zdarzyć
Ale czy to było naprawdę zakochanie ? Jednym ze źródeł nienawiści jest poczucie krzywdy, przyjrzyj się temu. Czujesz się skrzywdzona ? Pomyśl, dlaczego. Nienawiść, jesli ją poczujesz, zaszkodzi Tobie. Zwalcz to uczucie. :)

ale nie, to nie tak nie napisałam ze go znienawidzilam, wrecz przeciwnie, kocham... tylko tak sie zastanawialam ... czy to sie zdarza..znienawidziec osbobe ktora sie kocha..czy moze tylko takie powiedzenie...

Cios prosto w serce... Poczułam, jakbym dostała się w objęcia zimy. Nie mam już nadziei. Nie mam złudzeń... Nie mam już nic... Dziewczyny, ratujcie :( Po prostu ratujcie, zanim stanie się coś... :(

Gość Oczy pelne smutku
Jestem:) Byłam na obiedzie. Alter Ego 🌼 Wiesz ze nie wiem co lubię ? :) Jakos cięzko mi się zawsze zdecyować. Alter co będziemy produkowały z tego co wyniesiesz z apteki?? Mądrzejsza od wczoraj mysle ze to prawda. Miłośc jest równie silnym uczuciem co nienawiśc. Ale pamietaj nic tak bardzo nie zezłosci wroga jak to że mu wybaczysz. Ja własnie odebrałam wiadomośc od " mojego" i czytam w pierwszych słowach............ droga koleżanko. Nic wiecej nie musze chyba dodać?

Alter Ego...On nie byl wart Ciebie, uwierz mi.. Dzis jest zle ale jutro bedzie juz lepiej, pod warunkiem, ze sama bedziesz tego chciala. Badz silna i nie daj się tej rozpaczy, nie pozwol aby to zawladneło Twoimi myslami, nastrojem itp Trzymaj się - dasz radę!! Bo my tu wierzymy w Ciebie Oczy pelne smutku Zapytalam tylko z ciekawosci. Nie zamierzam Go znienawidziec, mimo bolu jaki mi zzadał wciaz dostrzegam w Nim dobrego czlowieka.

Alter....nie pisz tak...:(

Gość Maeglin
Nie mów tak...

Gość Oczy pelne smutku
Mądrzejsza prosze o pilny kontakt na 11583992

Gość dzony spieerdalaj na drzewo

Alter....jestes?

Gość kolejny przegrany
Minął koleny dzień. Żona męża z pracy w której pracuje moja żona poprosiła mnie bym pomógł jej przy komputerze, odpowiedziałem, że nie wiem czy dam radę, ale spróbuję. Powiedziała, że chyba mnie rozumie, bo chyba mamy ten sam problem. Poszedłem ... zobaczyłem bilingi do jej męża mojej zony, zobaczyłem zdjęcia na których była moja ukochana zona, pozowała dla niego, była piękna, kochała się z nim wszędzie, w naszym domu kiedy byłem w pracy, w ich domu. kiedy to zobaczyłem nogi mi sie ugieły. To trwało bardzo długo może z 1.5 roku albo dłużej. Kiedy ja próbowałem ratowac związek i ona mówiła, że chce tego żyła z nim. Rozmawiali chyba codziennie spotykali sie. Widziałem spermę na moim łóżku, ale wierzyłem żonie że to pieski które mamy, wierzyłem we wszystko co mówiła. Widziałem ją nawet na kolanach w pracy jak siędziała u niego, ale wierzyłem , że przecież może tak się zdarzyć w żartach. Skonczyłem dziś pracę, szybciej niż zwykle, poczułem w niej tak mocny ból, że nie mogłem wytrzymać. W wyobraźni... założyłem sobie pętlę na szyi, i kiedu ją czułem, czułem ulgę, spokój, trwało to kilkanascie minut teraz jestem w domu, to uczucie odeszło. Mam zdjęcia mojej zony, patrze na nie, moja mama żyje, mogła by mojej utraty nie przezyc. Jeżeli to uczucie wróci to chyba .... Kochanek mojej żony zostawił żonę z 2 dzieci, teraz są szczęśliwi a my przezywamy piekło, ja umieram ciągle ją kochając...

Gość Oczy pelne smutku
dzony pisz do mnie na gg szybko

Gość Oczy pelne smutku
Napisze Ci maila z kom oddzwon

Dzony, znasz Jej adres?

Gość Ryzykantka z wyboru
Witam! Nie ociągam sie z pisaniem tylko od rana biegam i załatwiam zaległe sprawy np. wymiana dowodu osobistego. Bylam u fotografa pstryknac fotke i jestem z niej calkiem zadowolona ;-)

Gość Ryzykantka z wyboru
wczoraj do pozna rozmawialam z kolega na temat facetow i zwiazkow... o zgrozo Oni wszystko widza inaczej i na wszystka znajda jakas wymowke, no strach sie bac!!! ale co za tym idzie znowu nauczylam sie czegos i zdobylam kolejene doswiadczenie. a 'mojemu' dupkowi pokarze, ze zycie bez Niego jest o niebo lepsze... kto wie moze tuz za rogiem spotkam prawdziwa miłość

Gość Oczy pelne smutku
Wrócilam do domu:) Alter 🌼 nie ma za co ! Mądrzejsza 🌼 Dzony 🌼 Ryzykantka 🌼 no widzisz jak wiele dała rozmowa z kolegą! Cieszę się :)

Alter Ego...nie ma za co 🌻 Dżony Brawo 👄 , Oczy pelne smutku 🌻 - rewelacyjni z Was ludzie !!!!!! Oby wiecej takich na tym świecie !!! Ryzykantka z wyboru 🌻 Tulipanek 🌻 - Głowa do góry !!!