Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Nadawajcie najbardziej niedyskretny pytanie do facetów

Polecane posty

Gość moim zdaniem jestes tlusta
a skad ona na ma to wiedziec jak jest spasiona i nawet za reke jej nikt nie trzymal

Oj Onapytająca.. nie dobijaj.. he..he.. ale wolę pomyslisz że nie trafiłaś na ten który Cię doprowadzi do nieba!!!!!

Gość varuiona
kto lubi pozycje na tzw pieska????ja uwilbiam jest boska

Gość troche zalosne ze
2 starych dziadow odpowiada baba ktorych nikt nie chcial a te sluchaja jak swinia grzmotu

Gość hatatitla
orgazm kobiecy jak ciepła kapiel? nieeeeeeeeeeeeee u mnie orgazm jest jak eksplozja, eksplozja rozkoszy, chwila kiedy tracę świadomość kim jestem, co sie ze mną dzieje, po orgazmie wracam na ziemie i jestem bardzo szczęśliwa i odprężona......

Gość Miss i Mister
Pozycje każdy ma tam jakieś ulubione, mnie bardziej interesuje wasza psychika. Czy kiedy kobieta was zrani, potraficie jej to wybaczyc i zapomniec?

Gość troche zalosne ze
brzydzila bym sie takiego starucha w realu bleeeeeeeeeee

Gość w ogole bekaale ktos
slyszalam ze orgazmy facetow to nic w porownaniu do orgazmu kobiet,ja jak mam orgazm to jakbym sie uniosla do nieba i trwala w takim stanie uniesienia przed minute,a potem to rozkoszne pulsowanie ktore uwielbia moj facet

Bo brzydz sie.. nikt nie każe Ci mnie oglądac. Naszą psychyką. to złożona pytania, zaleze od głebokości ran i od osobowości.

Gość Miss i Mister
Co tak naprawdę myslicie mówiąc: Nie chcę cię stracic?

Gość varuiona
a ja nigdy nie mialam orgazu pochwowego, czy kiedys doprowadziliscie panowie dziewczyne do orgazu pochwowego? i macie pewnosc ze nie klamala....?

Gość troche zalosne ze
pewnie rady daje robol ktory pracuje na budowie spocony smierdzocy bleeeeeeee

Do \"w ogole bekaale ktos \" Nie wiem, nigdy nie miałem zegarek w ręku kiedy mam orgazm.. ale jest to nieziemskie!

kilka razy mi sie zdarzylo ze zaczelismy sie kochac na lozku,a po stosunku gdy bylam tak mega podniecona i po wszystkim znalezlismy sie po drugiej stronie pokoju przy balkonie,nadal nie potrafie wyjasnic jak do tego doszlo

Gość zlej tego dzyndzla reno1965
to idiotka

no to jest mniej wiecej!ja tez nie licze!ale to tak dlugo trwa ze podalam ten czas przykladowo

Miss i Mister: Trudno odpowiedzić.. zależe od sytuacji, od związku, osobowośc.. Nie raz to dlatego że są głeboki uczucia, nieraz bo nie chce się szukać inna cipka.. Co mam na to odpowiedzic?

Gość troche zalosne ze
50 letni facet ze zwisajacym brzuchem i flakowata skora daje rady bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

varuiona: Czy oszukać partena nie jest oszukiwanie siebie? Nie raz było taki orgazm i byłoby głupota udawac..

przez cale moje wspolzycie czyli jakies 9 lat,mialam tylko 2 orgazmy dopochwowe,ale jest duzo kobiet ktore nigdy takiego nie zaznaja,mam kolezanke ktora zaczela odczuwac takie orgazmy dopiero po urodzeniu dziecka,u roznych kobiet roznie,ja osobiscie nie wierze 15-19 latkom aby mialy kiedykolwiek taki orgazm,bo to trzeba znac swietnie swoj organizm,albo takim co pierwszy raz uprawiaja seks z jakims przypadkowym facetem!

Gość hatatitla
mam kochanka który popada w 2 skrajności- raz jest strasznie czuły i napalony, na drugi dzień zimny i niedostępny i tak w kółko... kiedy ja jestem hot to on robi sie niedostępny i droczy sie ze mną (wtedy najchetniej pożarlabym go w łóżku), kiedy ja nie chcę to on mnie kusi.... i tak stale - raz w jedą raz w drugą skrajność.... Czy to jakaś gra z jego strony, czy robi ze mnie idiotkę i sie w duchu ze mnie wyśmiewa. Nie wiem jak to odebrać....

Gość Miss i Mister
Czy kobieta, która cię odrzuciła, a którą bardzo kochałeś może miec jeszcze u ciebie szansę?

Gość troche zalosne ze
50 letni facet ze zwisajacym brzuchem i flakowata skora daje rady bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Miss i Mister
Czy chciałbys z nią byc?

hatatitla, mam za mało dane aby cokolwiek sensowne odpowiedzic. Moż eCię woli uległa i myśli że kuszenie to jego dziąłka? Na prawde nie wiem..