Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Nadawajcie najbardziej niedyskretny pytanie do facetów

Polecane posty

Gość to ja tez mam pytanie
RENO wielkie dzieki za wszystko widzisz czasem bardzo przydaje sie meski punkt widzenia a nie zawsze wypada zapytac partnera;) hmm no ja niestety samonosne musze miec bo pas do tej sukienki nia pasuje zbyt by sie odbijal no nie wazne;)....ale za to dzieki za rade jesli chodzi o bielizne ;) mam nadzieje, ze on podziela Twoje zdanie:) moze to jakos mu wynagrodzi to ze go tak wymeczylam;)tzn nie tylko same podwiazki mam na mysli hahaha;) oo nie dam sie mu juz tam meczyc tak powiem ;) fajny pomysl na topik napewno jeszcze tu wpadne z jakims pytaniem;) Pozdrawiam

Żono.. zeby piszczyć potrzeba zmysłow rozwinięty.. do rozkosze tą samą nut esie porusza..

Noooo... własnie mają się odbijać.. zobaczysz jaki poruszenie.. jak trudno facetowi patrzyć ci w oczy kiedy markuje się tam w biodro ten pasezek.. udręka.. nie z tych ziemi!

powaznie?? o kurcze to jak zupelnie inaczej rozumuje hahaha.... wiesz ta mala czarna jest nie przebijajaca ale z bardzo takiego cienkiego bawelnianego z domieszka lycry materialu i tak hmm nie tyle ze opina co splywa po ciele....wiec ten pas bedzie widoczny tzn bedzie sie odbijal przez sukienke no moze nie caly czas bo tak jak mowie obcisla nie jest tylko taka lejaca po moim ciele...powaznie to bedzie dobrze wygladac???

Gość jakie macie zdanie o szybkim
seksie

Zwłaszcza kiedy usiąsziesz, pokryzujesz nogi.. pasek naciągnie materaił nie dając wąpliwości.. Hmmmm i patrz mu głegoko w oczy.. niech wie że nie może patrzyć, że głupio.. ale i tak ukratkiem.. rzuci okiem to silniejsze!

Szybki seks?.. Na stole kuchenne bo dzieci poszli coś kupić i ma się pary minut? Rewelacja!

reno dzieki wielkie jeszcze raz za rady:) no co jak co ale pasa bym nie ubrala do tego a teraz po tym co przeczytalam to na sto procent ubiore!!!!!:) a to moze odrazu dopytam pas tez z koronki czy tylko z takiego cienkieke materialu czarnego ??( bo sa takie i takie)

Jak szaleć to szaleć.. z koronkami ale nie przyładowane.. subtelność jest oznakiem kobiecości..

ooo jeszcze jedno pytanie mi sie przypomnialo ale to juz z innej beczki kiedys kolega powiedzial mi ze mezczyzn niezwykle podnieca swiadomosc ze kobieta jest gdzies z nim w miejscu publicznym takim, gdzie no nie bardzo jest miejsce na przytulanie itd ( taki bardziej oficjalnym) ( restauracja elegancka, jakis koncert muzyki powaznej czy teatr itp) i jest ubrana w sukience czy spodnice ladna skormna elegancka ale nie ma pod spodem bielizny....( oczywiscie o tym fakcie wie tylko ten mezczyna i ona;)) czy tez tak uwazacie czy dziala to na wszystkich facetow czy nie??

no wlasnie dlatego pytam bo mi sie wydaje ze majtki z koronki plus koronkowy pas to za wiele koronki....hmmm masz racje nie moze byc przeladowane...bede myslec o tym;)

Jeni odpowiedziałem.. poczetaj między wieszami.. a ja osobiscie nie kochałem się z kuchażem.. beeeeee! facetów to nie dla mnie. Bez bieliznie? Moją Zona mi regularnie robi ten numer.. idziemy na bal.. długa sukieneczka.. tańczymy i nagle sadza mi moją reką przez rozcięcia sukienka.. oj.. jak to podnosi cisnienie!!! Na mnie działa, cudnie działa! Tylko że mam tylko jedno w głowie.. stąk wy..dalac jak najprzedze z nią.. chociaż na chwilę..

działa ,ale jeszcze bardziej jak on przpadkowo o tym się dowie np. gdy na uboczu poprawi sobie ponczoszki pokazuj przypadkowo ze nie ma majteczek

..I majtki radzę zakładac na podwiżaki.. łatwiej się zdejmuje..nic utracąc urok..

Gość załamałabym sie
gdybym wiedziała że mój mąz udziela takich rad:O Czy Ty Reno jestes autorytetem w tej dziedzinie? a moze zamiast tu przesiadywać to zrobiłbyś cos pożytecznego w domu dla swojej żonki?

Gość załamałabym sie
jasne a zonka robi wszystko inne...Ty tylko dostarczasz jej przyjemności:D Ale z Ciebie hipokryta.

Gość załamałabym sie
no i Reno popracuj nad ortografia....żałosny jesteś.

Nie znasz układ i podział obowiązki w moim zycie.. wiedziałem to co pisałem zaboli.. świat jest większe niż się wydaje, nie wszytko jest jak z swojego pryzmatu..

czy wiecie jak wygląda pozycia na jeżdzca? I pozycia nr 65?

do zalamalbym sie-----> ale co zlego robi reno czy inni mezczyzni tu? przeciez udzielaja tylko rad takich przyjacielskich i tyle!!czasem potrzebne jest spojrzenie faceta na pewne sprawy..i tyle.... ja uwazam, ze swietny temat jedne z ciekawszych na erotycznym forum, przynajmniej cos z niego wynika.... i do mezczyzn teraz :) to w takim razie moze zdradzcie jeszcze jakies sztuczki ktore na was dzialaja...:)?? ponczochy juz wiadomo, brak bielizny a co jeszcze??:)

Kuszenie przez telefon.. zwłaszcza kiedy nie można się pobawić. Striptease, nóżka głaszcząca moje łydki kiedy jestem na kolacji i muszę się skupić z kontrahentem, oczy.. oj.. oczy.. tą nutę niewinności z pupą wypiętą.. ruch ręki z gracją.. kiedy się bawi z guzikiem na mojego torsu.. nawet poprawienie krawat jest bardzo zmysłowe.. tyle tego jest.. bącz kobieta.. nieobliczalną, kocicą, Damą, suką.. kiedy On prowadzi.. sadż nożki na desce rozdzielcze.. baw się z sobą, albo udawaj.. nie jest stanie się skoncentrować..

BYSTRY JULEK ..... pytam sie tylko czy nie wiecie jak ta pozycja może wyglądać, bo ja o takiej słyszałam ale nie wiem o co w niej chodzi, czy taka wogule istnieje? co do mojego pinu, to mam zupełnie inny tylko poprostu ostatnio rozmawialismy i ktoś powiedział cos o pozycji nr 65, dlatego chciałam się czegos więcej dowiedzieć

Reno nie odpowiedziales mi jak to jest z tymi kucharzami:P mimo to nadaje nastepne pytanie: czy faceci lubia dostawac klapsy w pupe ? :) i dlaczego nie ?

Nie, nie lubie ale dawać moge przygotuj się! A co do kucharza odpowiedziałem! Dobranoc, dziś balanguję ale z Żoną moją.. wczoraj kłóciliśmy się.. a dzis pogodzenie.. he..he..