Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Nadawajcie najbardziej niedyskretny pytanie do facetów

Polecane posty

Justement, cela ne me plais pas trop d'etre decouvert.. en plus je ne voie pas qui c'est..

Gość wstydnisia
możliwe że to nie problem bo z moim obecnym facetem bylismy ze soba jedynie 2 razy... Ale wydaje mi się że on nie lubi seksu oralnego :| Z moim poprzednim było tak że własnie od minety współżycie zaczęlismy...teraz natomiast były jedynie pieszczoty ręką i normlany stosunek. Tego własnie dotyczy pytanie. Jak mu powiedzieć że chciałbym też pieszczot oralnych? Czy nie zostane przez to jakos źle odebrana? Oczywiście mam zamiar sie zrewanżowac ;)

Gość facet fan budki suflerra
Kobiety to mistrzynie kłamstwa

Gość pytającą o sprawy codzienne
Panowie, wiele się mówi o tym, że kobitka to musi być gładziutka pod paszkami, nóżki, a dla niektórych jeszcze obowiązkowo cipcia i ten drugi otworek... No ale wiadomo, że żeby utrzymać 100%-ową gładkość na codzień trzeba się albo codziennie golić, co zamuje sporo czasu albo depilować, co jednak boli... Jak Wy reagujecie, jeśli poczujecie u kobitki, np lekkie drapanie na nóżkach? albo zoaczycie taki "czarnawy szron" :P pod paszkami czy też zobaczycie/poczujecie odrastając włoski na cipci???? Czy będąc z partnerką już długo i mieszkając z nią na codzień, bylibyście/jesteście w stanie to zaakceptować/znieść?? Proszę o poważne odpowiedzi ;)

PS. no i czy naprawdę golenie całej cipci jest obowiązkowe??? a co z rowkiem w pupie??? Toż to katorga.... :( Czy zaakceptowalibyście "naturalność" w tym miejscu???

Gość niewiedzialem
Cipcia moze zarosnieta fajna wtedy jest,ale ze rowek w pupie kobiety gola to nie wiedzielem..a moze tylko ty tak masz?????moja dziewczyna ma gladziutki roweczek i go nie musi golic.

no raczej nie tylko ja.... i nie chodzi to o jakieś gęste owłosienie, ale o pojedyńcze włoski, które jednak czasem się tam pojawiają..... co z tymi "odrostami"????

zależy to od mojego stosunku emocjonalnego do dziewczyny.jeżeli kocham ja to nie przeszkadza mi u niej zaden zarost kocham ja taka jaką jest.Jeżeli spotykam sie na seks z nowo poznana laska to zwracam uwagę na kazdy szczegól jej budowy i nawet pojedynczy włos na piersi mozę zwrocic negatywna uwage

Gość zdrowe podejście do sprawy
;)

Gość czy tu nie ma facetów
?????????????? czy też może te włoski kompletnie Wam nie przeszkadzają???????

Uwielbiam obficie owłosione c.i.p.k.i.,to mnie strasznie podnieca;chętnie bym poznał właścicielkę takiej właśnie c.i.p.k.i.

Dokładnie, mam gdzies tych włosów. Lubię kiedy kobieta jest zadbana, ale beż \"wynaturzenie\". Czy pary kłaki warzą na całokształt? Jeśli tak.. to wielki manie macie o sobie..

Gość ma byc wszedzie gladko
zadnych wloskow - nigdzie! zero drapania zadnych odrostow - bleeeeeeee

czy na tym forum jest tylko 4 facetów???? hmmmm... :(

Włoszki nic nie golą. Jedyne w Europie. Dla włocha cipa zarośnięta jak beret to cała kwitesencja. Ja nie jestem włochem.

Gość ja jestem kobieta wprawdzie
ale spedzialam dluuuugie wakacje we wloszech...fakt, ze akurat bylam w kurortach i duzych miastach ( tak przeciez sie zwiedza a nie pipiduwy) ale wloszki sa wlasnie tak gladkie ze az az az az glupio wiec nie wiem jakie wloszki i gdzie Ty widziales...zero odrostow nigdzie!!! chociaz raz widzialam mloda dosc wloszcze z lekko takimi czarnymi krosteczkami pod pacha i tyle ale to tez moze byc wina tego ze miala czarne wlosy a po goleniu czesto tak ciemnowlose maja....a ciezko pachy depilowac jednak... co do depilacji ja bym sie nigdy cala nie zgolila nie jestem dzieckiem....owszem tylko paseczek maly przyciety ale muuuusi byc a odrosty hmm ja sadze, ze jak facet kocha na powaznie to to rozumie ze od czasu do czasu moze na nie napotkac...

Gość mindlessselfindulgence
jak zaproponować znajomemu seks? On mi się podoba, ja jemu również, nikogo nie mamy, więc czemu nie? Tym bardziej, że kiedyś już cośtam było ;)

bujdetta->Ja byłem ale niestety się rozpadło i chyba dobrze bo nie byłem dla niej odpowiednim facetem

Gość mindlessselfindulgence
No. W sumie mamy gdzie. Ale jak? Normalnie podejść i powiedzieć?

jak można kontolować wytrysk bo nie rozumię jak? Czy zawsze wam schodzi skorka z peniska czy tylko jak jestescie podneceni? Czy macie wytrysk w zcasie gdy np jedziecie na rowerze bez dotykania penisa?

Gość Lambda
Do- jakis tam facet -> pozwoliłam sobie skopiować Twój tekst z innego postu „niedojrzali emocjonalnie faceci wola dziewice bo czuja sie dowartosciowani gdy wyczuwaja u niej obawe przed czyms nieznanym.Natomiast z duzym doswiadczeniem wola takie ktore wiedza do czego maja c*pki i jak maja wykorzystac penisa do swojej satysfakcji” do rzeczy: Ja jestem dziewica, mam 25 lat, jestem bardzo atrakcyjna brunetka ( pisze to tylko dla wiadomości- proszę bez nadinterpretacji i zbędnych komentarzy) „trochę” źle się czuje z moim dziewictwem(w końcu w moim otoczeniu panuje kult sex-u, zresztą nikt by mnie o to nie podejrzewał, że jestem dziewicą), ale trwam.... okazje były.... ale nie potrafię się oddać komuś bez zaangażowania emocjonalnego...poza tym przez ostatnie dwa lata miałam problemy zdrowotne, (nie będę się rozpisywać na ten temat, ale jest to również jeden z powodów, przez który jestem jeszcze dziewicą) przez które „poniekąd” zamknęłam się w sobie... stałam się „niedostępna” itp. ... dwa miesiące temu poznałam kogoś, osoba ta z dnia na dzień staje się mi coraz bliższa... powoli poznajemy się....On nie wie jeszcze, ze jestem dziewica,...chociaż delikatnie daje mu do zrozumienia, jak postrzegam sprawy sex-u itp. ... poza tym On ma bardzo „bujną” przeszłość – jest bardzo doświadczony, mi to nie przeszkadza, miał prawo się „wyszaleć” ... jest starszy 5lat ... a teraz do sedna wypowiedzi: ... wiem, że każdy ma swój punkt widzenia, każdy czuje inaczej, podchodzi do sprawy inaczej... ale czy przy Twojej opinii, moja osoba może stać się mniej „atrakcyjna”....??? jak to jest...?? nie ukrywam, ze zastanawiam się jak zareaguje...., gdy się dowie..., bo chyba zaczyna mi na nim zależeć...

Gość MINETOFANKA
panowie, czy robiąc minetkę nie męczą się Wam języki? bo co innego liznąć parę razy ale czasem trudno kobiecie dojść i to wymaga od Was, duuużego zangażowania...

Gość upapupa

Gość mieznajomy
to jest pytanie do dziewczyn czy lubicie sex w pupcie