Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789qwetyuio

mysli samobójcze

Polecane posty

Gość na stronie
nie zdziwyłbym się bo nawet nie wiem czemu :D miałbym się dziwić mówisz w tej kwestii niejasno i mogę tylko domniemywać że trafiłem blisko

Gość na stronie
ja nie tkwię przy swoim tylko stwierdziłem, że są pewne mechanizmy psychologiczne które dotyczą nas wszystkich w rozmaitych proporcjach i konfiguracjach zatem do każdego człowieka nalezy podchodzić indywidualnie ale ze swiadomością, ze jego psychika funkcjonuje w oparciu o pewne, mechanizmy własnie Ty natomiast, w sposób uroczy i wdzięczny wikłasz własną odpowiedź, tak by nie mówiąc nic wprost, powiedzieć coś ;)

Gość ja chcę Ci pomóc
witam i pozdrawiam.....miło się was czyta....

nie czytałam poprzednich wypowiedzi, nie mam siły, nawet na to, zeby żyć, przeglądam jakieś strony i zastanawiam się czy ilośc tabletek, ktoe mam wystarczy

Gość 123456789qwetyuio
moze w tym centrum pomocomy kryzysowej z tego linka co byl mi pomoga, czy jak to tam bylo, tylko skoro starsza nie widzi, ze mna jest zle to czy ktos inny zobaczy i zrozumie.

Gość 123456789qwetyuio
To ze mna juz tak zle czy moj post zostal skasowany?

Gość 123456789qwetyuio
lubie, nie lubie to nie ma znaczenia. Wazne jest to czy ktos mieszka blisko mnie i moglby mi pomoc, dojsc z domu w pewne miejsce, sila jak bedzie trzeba. Wiem dziwnie to brzmi, ale moze przekona Was to ze nie mylem sie chyba od 2 miesiecy, ciuchow chyba nie zmienialem od jednego i zyje jak wazywo, praktycznie w wiekszosci wcale nie kontaktuje, a jesli nie zmieni się nic porzyje tak jeszcze dlugo. Dlatego potrzeba mi kogos kurewsko powaznego. Pewnie nie zrozumiale jest to ani troche bo pisze ze chce sie zabic, a tu takie cos ale nie uwierzycie dopoki nie zobaczycie. Wiem wiem bzdury i rzeczy nie do uwierzenia, ale skoro powoluja do wojska chorego psychicznie, ludzie mieszkajacy kolo mnie pijac na okraglo zaniedbuja dziecko tak ze teraz nie chodzi i ma szyny w nogach to i moj przypadek nie jest szczegolnie jakos niezwykly, ale jak najbardziej nie do uwierzenia. Z tego powodu probuje sie zabic, ale wlasnie dlatego, ze nie jestem zawsze w pelni funkcjonalny nie potrafie tego zrobic. Patrzac na kogos nie ocenimy czy wszystko jest z nim dobrze. Kolega ktory popil, zabil sie, ale przedtem podszedl do siostry i powiedzial: patrz zabilem skurwysyna, tez wygladal na calkiem normalnego...ale coz nie tylko ja potrzebuje pomocy wiec dopoki nie zdechne pewnie bede sie meczyl. Eh a pomyslec ze moglbym teraz zdobywac medale w plywaniu i zyc calkiem normalnie a nie jak jakis nie funkcjonalny dzikus, choc kto wie moze wtedy mialbym inny wypadek i teraz lezalbym z porazeniem jakims, albo zgina calkowicie, zycie :/

Gość ja chcę Ci pomóc
hellishbloodystorm ....hehe..zależy jakie bomby masz na myśli....

Gość na stronie
ja się tak ostatnio wystrzelałem że niechcący ostrzelałem własny sztab i wszystkie plany taktyczne mi spłonęły dobrze, ze chociaż plany strategiczne i doktryna wojenna ocalała :classic_cool:

Gość ja chcę Ci pomóc
tak sobie myślę,że ,owszem,chętnie wyczarowałabym - bomby.... niszczące w ludziach myśli samobójcze...najlepiej samonaprowadzające ....taką małą puściłabym "naszemu"123456......

Gość ja chcę Ci pomóc
dzięki Sssilly maggot ....i w dziedzinie przydałoby sie nieco techniki...byłoby mnie pracy dla pocieszycieli

Gość ja chcę Ci pomóc
napisałam trochę nieskładnie,choć nockę przespałam-ale wiadomo o co chodzi....

Gość ja chcę Ci pomóc
na stronie -gratulacje za wspaniałe poczucie humoru,serio...

hej Powstańczyk :-) fajnie, że już nikt Ci ksywki nie podkradnie. a jak skonstruujecie już to do leczenia z myśli samobójczych to zgłaszam się na obiekt doświadczalny. :-)

Witam wszsytkich a przede wszystkim Ciebie Powstanczyk:) Dziś juz mam lepszy humor i precz z glupimi myslami:) Nie bede sie załamywać. Wart walczyć o kazdy dzien.Przeciez zdarzają się CUDA i może jeszcze będę zdrowa? Dziekuje wszystkim ktorzy zareagowali na moje HELP:) A tak szczerze mowiąc to chyba byla mała depresja:) O...widzę,ze nasz kolega 123456789qwetyuio jest okropnie monotematyczny:) Biedactwo...nikt juz nie wierzy w jego \"zabiję sie:P I nie moze znalezc tez pmysłu jak to zrobić.Jak się chce zabić to się czlowiek utopi w przyslowiowej łyzce wody:) Ale nie ma to jak fantazje. W kazdym razie zyczę Ci kolego powodzenia:P A uczuciach mojej corki nie masz się prawa wypowiadać. Bo to,ze nie mam mieszkania i mam ciezkie zycie nie przesadza,ze moje dziecko nie bedzie mnie kochać.wrecz odwrotnie ja jej daje tyle milosci a ona ja odwzajemnia.Co ty mozesz wiedziec o miłosci nawet do zycia.Podejrzewam,ze jak bys sie dowiedział,ze jestes tak chory jak ja to ze wszystkich sił ( tak jak ja teraz) walczylbys o kazdy dzien.Ale nie ma to jak byc w centrum uwagi. Znam to z autopsjii. Ale teraz jestem innym człowiekiem. I dziekuję Bogu za kazdy dzien mojego zycia:)

Gość 123456789qwetyuio
Miloscia dziecka nie wykarmisz, nie ochronisz, moze tak myslisz teraz, ale zobaczysz jak zacznie sie prawdziwe zycie, szkola, znajomi, nie ciekawe towarzystwo.

Gość 123456789qwetyuio
Jestem i zyje przespalem okazje i mam glupie pytanie, czy jest na sali stomatolog? hellishbloodystorm kogos mi przypominasz.

Gość brzezinka
ach chłopcze...jesteś,więc...ty to się lubisz pieścić ...

Gość bombowy pomocnik
123456789qwetyuio - witaj mistrzu ciemności i pożogi:classic_cool:

Gość 123456789qwetyuio
Yo witaj i czytaj bo teraz calkiem cos mocnego i calkowicie powaznego.

Gość 123456789qwetyuio
lubie, nie lubie to nie ma znaczenia. Wazne jest to czy ktos mieszka blisko mnie i moglby mi pomoc, dojsc z domu w pewne miejsce, sila jak bedzie trzeba. Wiem dziwnie to brzmi, ale moze przekona Was to ze nie mylem sie chyba od 1 miesieca, ciuchow chyba nie zmienialem od dwoch i zyje jak wazywo, praktycznie w wiekszosci wcale nie kontaktuje, a jesli nie zmieni się nic porzyje tak jeszcze dlugo. Dlatego potrzeba mi kogos kurewsko powaznego. Pewnie nie zrozumiale jest to ani troche bo pisze ze chce sie zabic, a tu takie cos ale nie uwierzycie dopoki nie zobaczycie. Wiem wiem bzdury i rzeczy nie do uwierzenia, ale skoro powoluja do wojska chorego psychicznie, ludzie mieszkajacy kolo mnie pijac na okraglo zaniedbuja dziecko tak ze teraz nie chodzi i ma szyny w nogach to i moj przypadek nie jest szczegolnie jakos niezwykly, ale jak najbardziej nie do uwierzenia. Z tego powodu probuje sie zabic, ale wlasnie dlatego, ze nie jestem zawsze w pelni funkcjonalny nie potrafie tego zrobic. Patrzac na kogos nie ocenimy czy wszystko jest z nim dobrze. Kolega ktory popil, zabil sie, ale przedtem podszedl do siostry i powiedzial: patrz zabilem skurwysyna, tez wygladal na calkiem normalnego...ale coz nie tylko ja potrzebuje pomocy wiec dopoki nie zdechne pewnie bede sie meczyl. Eh a pomyslec ze moglbym teraz zdobywac medale w plywaniu i zyc calkiem normalnie a nie jak jakis nie funkcjonalny dzikus, choc kto wie moze wtedy mialbym inny wypadek i teraz lezalbym z porazeniem jakims, albo zgina calkowicie, zycie :/

Gość bombowy pomocnik
więc co zamierzasz ? :|