Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789qwetyuio

mysli samobójcze

Polecane posty

noooo, na poprzedniej stronie. to ubieranie. a inne wrazenie, ze jednak \"cos\", a nie \"nic\" ech, znowu namieszam i bedzie. wiec, pozwol, ze o płciach przeciwnych porozmawiamy potem, prywatnie, ok? :)

12:29 Powstańczyk Prawdziwy To podszywy nas wybiły z tropu O wiek Twój zapytam się, jak podam Ci maliem numer GG Zdradż mi tylko jedno: czy żyjesz z facetem lub masz faceta o którym myślisz ? 12:30 hellishbloodystorm to ja sie moze ubiore... 12:33 Powstańczyk Prawdziwy No patrz ! ... więc wróćmy do normalnych dyskusji, gdy kiedyś tam się na jakimś topiku spotkamy. teraz już wiesz?

Dobrze. OK. Już rozumiem. Spokojnie. :) To, co wtedy pisałaś, że się ubierzesz, to przeoczyłem bo było to przecież chyba albo odniesienie, przyrównanie, albo mogłaś np. być świeżo po kąpieli :)

Wszystko jest ok i myślę, że jesteś bardzo wartościową, inteligentną i wrażliwą kobietą. (prawdopodobnie też i bardzo piękną). 🌻 Tylko jednym mnie zasmuciłaś. To, czy masz faceta, to ma duże znaczenie bo nie wiem, no co mogę sobie pozwolić. :)

Gość na stronie
kobiety zdobywa sie poprzez złapanie za emocjonalną klitoris, różne kobiety mają, ją różną treścią wypełnioną ty nie łapiesz tylko macasz obok :) i w ten sposób zyskasz opinię "faceta miłego" co na kafe jest synonimem niezdary :p

Gość na stronie
mężczyzna, który pyta na co może sobie pozwolić, to jakby prowadzący wojnę pytający przeciwnika o pozowolenie na zdobycie miasta :classic_cool: nie pytaj tylko prowadź regularne bombardowania kto wie, może dla Ciebie oblężone miasto, przepędzi dawnego zdobywcę i podda się Tobie..? ;)

Gość na stronie
jako autor genialnego tekstu ;) nie mogę stwierdzić, czy tyczy on Ciebie i w jakim zakresie bo Ciebie, nie znam to tylko podstawowe zasady :classic_cool:

na stronie - podstawowe dla kogo? nie znoszę generalizowania :O co nie zmienia faktu, że tekst kapitalny powstańczyk - ja sie nie narzucam. tylko nie napisze tu wszystkiego, wiesz o tym.

Gość na stronie
na stronie - podstawowe dla kogo? nie znoszę generalizowania co nie zmienia faktu, że tekst kapitalny źle mnie zrozumiałaś ja także nie znoszę generalizowania ale w tym wypadku napiszę: tekst jest kapitalny bo jest uprawnioną generalizacją, prostą prawdą, w ramach której zmiesci się każda kobieta ale jak już wyżej powiedziałem, gdy go uszczegółowimy, to od razu zauwazymy, że to co porusza Anie, nie wzruszy Patrycji, bo w odniesieniu do ogółu, mechanizm jest prawdziwy ale by zastosować go do konkretnych osób, musimy wypełnić go treścią adekwatną do psyche tych osób

Gość na stronie
ale, która teza jest błędna..? o potencjalnej skuteczności "bombardowania"..? :D przecież ja tam napisałem, ze może to być skuteczne (może, nie musi) bo przecież Ciebie nie znam moge jedynie z tego co piszesz wyczytać Twoje preferencje co do kandydata, jakieś refleksy Twoich własciwości psychicznych ale nie wyczytam, jak i w jakiej sytacji się zachowasz to jest przecież oczywiste, mogę tylko domniemywać