Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789qwetyuio

mysli samobójcze

Polecane posty

Gość Powstańczyk Prawdziwy
Co za różnica, jak mam na imię. Rozpowszechniać nie musiałabyś. Wystarczyłoby przeczytać post. :)

A Ty, jak masz na imię ? PS: Chłopak śpi i będzie spał do południa. Gdy wstanie, to nie będzie myślał o żadnym samobójstwie, ponieważ rano człowiek w takim stanie, w którym on jest ma najwięcej energii i jest najbardziej pozytywnie nastawiony do wszystkiego.

Zadajesz dużo pytań udzielając mało odpowiedzi, więc nie sądzę żeby można było to nazwać odwracaniem kota ogonem. Jesteś dość nieufna. Prawdopodobnie starsza ode mnie.

Powstańczyk Prawdziwy - taka moja natura, że zadaję dużo pytań. czasem to przeszkadza, fakt. mogę przestać ;) czy mało odpowiedzi? jakby były pytania, byłaby odpowiedź, to chyba oczywiste.

No wiesz, dziwnie się czuję. Pytasz mnie w jakich rejonach polski mieszkam, gdzie pracuję, jak mam na imię, nie powiedziawszy mi pierwsza nic o sobie. 🌼

bo nie pytałeś ;) ja pytam, bo lubię czytać o innych ludziach, dowiadywać się :). kurczę, nie proszę cię o podanie adresu czy przesłanie mi jadłospisu dnia wczorajszego :D już, siedzę cichutko. jak mysza (wiem, mysz, ale mysza brzmi bardziej absurdalnie)

Wiem, że mysza brzmi ciekawiej. Spokojnie, rozumiem Cię. Chciałem tylko coś zakomunikować. Troszkę cierpliwości. Wcześniej coś napisałaś, że mówiłem to dziesiątki razy. Co takiego mówiłem dziesiątki razy ? (wcześniej zignorowałem to bo skupiłem się na czymś innym)

Akurat o tym pisałem pierwszy raz. Zresztą sama powiedziałaś, że nie czytałaś całego tematu. Ja przeczytałem cały moja droga i pamiętam, co pisałem. :)

ale od dziś piszesz, że zasadniczo nie ma co sobie nim głowy zawracać, nieprawdaż? przynajmniej twoje wypowiedzi na to wskazują. nie twierdze, ze nie pamietasz, co piszesz i nie taka \"moja droga\" :)

Bo nie ma co sobie głowy nim zawracać. Zauważyłem trochę sprzeczności w tym, co pisał i dużo niejasności. I tak nic sobie nie zrobi i nic nie zrobił w ogóle. A przez jakie szlaki i do jakiego celu prowadzi Twoja droga ? 🌻

Nie odpowiedziałaś na pytanie ! :)

to pytanie z wielkim polem do interpretacji i mnogością możliwych odpowiedzi. na chwilę obecną przychodzi mi do głowy tylko taka: szlaki są różne, przetarte i nowo odkrywane, drogi jednej nie ma, a cele zmieniają się w zależności od okoliczności, stanu psychicznego etc.

Oczekiwałem innej, bardziej osobistej odpowiedzi, ale przyjmuję taką, jaką mi dałaś :)

Wyczerpana jesteś, ale można było tak: to pytanie z dużą mnogością interpretacji i wielkim polem do popisu co do możliwości wyboru jednej z wielu różnych właściwych odpowiedzi... PS: tak jest logiczniej. 🌻

Jestem moja niewiadoma :)

powstańczyk - wyczerpana? co ty nie powiesz :O logiczniej? nie widzę nic niepokojąco nielogicznego w tym zdaniu :P niby jesteś, ale pojawiasz się od wielkiego dzwonu :)

Skąd u Ciebie ten cynizm ? Wychodziłem dwa razy z domu na chwilkę. Dlatego takie przerwy. :) Teraz już jestem cały czas. PS: Tak, jak napisałem, jest bardziej poprawnie, ale mogę się mylić przecież :)

nie mówię tylko o dwóch razach. może się czepiam? cynizm, hm...jedna wada netu, ze emoty nie zastapia rzeczywistej miny czlowieka. ale fakt, jestem dosc cyniczna/sarkastyczna/ironizujaca czy jak tam sobie nazwiesz. wszystkiego po trochu. dobra, nic nie mowie, za latwo ze mnie wyciagasz :P ps. na jakiej podstawie twierdzisz, ze bardziej poprawnie? nie byl to jezyk wyzszy, ale chetnie sie dowiem.

Dla mnie to najtrudniej od Ciebie teraz coś wyciągam bo zazwyczaj potrzebuję jednego dnia by się o kimś wielu rzeczy dowiedzieć przez net. Tylko oczywiście nie przez publiczne kafe. Nie był to język wyższy, ale określenia były. :) Poprawiłem tylko jedną rzecz na marginesie :) No, z tematu topiku zboczyliśmy, ale to nieistotne. Liczy się wymiana opini, poglądów, określeń i ocen. Nie ważne na jakim topiku to się odbywa. Oczywiście, dopóki nasz autor nie wróci :)

powstańczyk - a. widzisz? niespodzianka. b. ok, niech ci będzie (zapamiętać - jeśli kobieta przeprasza lub potakuje, wcale nie oznacza to jej winy/zdogy :P ) c. to teraz ja cię poprawię: nieważne + opinii. pal licho przecinki d. aaaa, pewnie! :D

Ech.. czepiasz się teraz ortografii ! opinii , nieważne . Wiem. Gdy jestem w formie, to nie popełniam błędów a Ciebie moja miła poprawiałem, co do kolejności przedstawienia wstępu odpowiedzi. Pisałem, że kojarzę już wolniej. Zmęczenie :) PS: Polonistą nie jestem. PS2: Może porozmawiamy dla swobodnego oddechu umysłu o uczuciach ?

powstańczyk - fakt, ortów się czepiam niemiłosiernie, tak samo poprawnej wymowy. PS2: cóż za zawoalowana propozycja :). ok, może byc o uczuciach. aczkolwiek nie jestem pewna, czy one aby dają umysł \"swobodny oddech\";) mogę cię prosić JEDNAK o szybsze wpisy? czy nie da rady?