Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789qwetyuio

mysli samobójcze

Polecane posty

Gość bombowy pomocnik
jak masz z sobą skonczyć to skończ takze z wszystkim co sprawiło że z sobą kończysz ;) zniszcz !!!

Gowno wiesz o zyciu! Moje dziecko przerasta Cię poziomem inteligencji a ma dopiero trzy latka:) Wiec wara od mojej corki i nie masz najmniejszego prawa mowić mi czego jej nie dam bo Ty o zyciu wiesz tyle samo co o zabijaniu:P Ja nigdy nie pozwolę mojej corce zwichrowac psychiki tak jak zrobili to twoi rodzice i napewno nie bedzie pisała bzdur takich jak Ty! A wiesz dlaczego? Bo jest kochana i czuję sie bardzo potrzebna!!! To zupelnie odwrotnie jak TY! Tchorzu jeden i samobojco nie doszły! I jeszcze jedno Ci powiem, jestes załosny na maxa! co ty gowniarzu wiesz o zyciu...Ja nie zawsze nie mialam domu i pracy! A moje dziecko zawsze jest najedzone,ubrane i chronione przed takim debilami jak TY! Ty jestes zlym towarzystwem i toksycznym czlowiekiem co robi wielkie HALLO! Jestes jakas pomyłką zyciową ale to pewnie juz Twoi rodzice wiedzą. Wybacz ale ja mam trochę wiecej lat niz Ty i wiecej przeszlam w zyciu i nie pozwolę zeby byle gnoj mi zarzucał,ze nie umiem wychować dziecka bo jednego jestem pewna,ma lepiej niz Ty. Ma kogos kto ja slucha a Ciebie to już nawet na cafe olewają!!!

Gość brzezinka
nie warto,nie warto tracić energię na dokopywanie sobie...bo co to da?

Gość i znów nockę zarwiemy

Gość Ty sie....
Witam 123456789qwetyuio! Pisz, pisz tu i nie rob nic sobie!!!!!!!!!!!!!! Rodzice czesto nie rozumieja mlodych, maja problemy i nie umia sobie byc moze sami z nimi poradzic.W kazdym badz razie pomysl ze skontaktowaniem sie z http://www.interwencjakryzysowa.pl/osrodki_lista.php jest na pewno bardzo dobry!!! Znajomemu bardzo pomogli. Maja tam tez mozliwosc noclegu i inne formy pomocy. 🌼

Gość trurn no ahead
Ja rowniez pozdrawiam, zwlaszcza hellishbloodystorm , fajna z niej babka ;)

Gość Ty sie....
123456789qwetyuio napisz co u Ciebie? Mam nadzieje, ze jest lepiej? Napisz cos;-). 🌼 Sama32 pozdrowienia dla Ciebie i coreczki 🌼

Gość Ty sie....
123456789qwetyuio co slychac u Ciebie?? Mam nadzieje, ze sie jeszcz odezwiesz i napisz jak sie sprawy maja. 🌼

Gość 123456789qwetyuio
Tak sobie sie sprawy maja.

Gość 123456789qwetyuio
hellishbloodystorm, kogos fajnego.

Gość 123456789qwetyuio
Widze ze temat upadl, ale to nawet dobrze bo znow mnie nachodzi, ale tym razem juz tu nawet nie bede wchodzil, bo tak jest fajnie kiedy mnie nachodzi, a wtedy jest koniec, widze ze juz dalej nie ma nic, nie czuje niczego, nie czuje bolu...

Gość cicha propozycja
a może tak ,zamiast wkładać kolosalną energię w tak ciężki temat i wciągać w go innych-zmienisz kierunek i zaczniesz patrzeć w słońce?...

Gość 123456789qwetyuio
i superanckiego sylwka.

Gość Ty sie...
Zdrowych i bialych Swiat Bozego Narodzenia i lepszego Nowego Roku 2008!!! Dla 123456789qwetyuio, Sama32 i pozostalych piszacych i zasmuconych 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Gość jkdjiahdikh
WARTO ŻYĆ...życie jest tylko jedne.po deszczu zawsze wschodzi słońce......uściski dla wszystkich zdołowanych...