Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie będzie nikt pluł mi w twar

zawsze na przekór, zawsze pod prąd

Polecane posty

czy ktoś też tak ma? :( nie dają sobie włazić na głowę, mówię jasno i otwarcie co myślę i dotają po dupie regularnie nie o to chodzi że żałuję - nie żałuję, nie mam takie znowu delikatnej dupy a wolę móc głowę trzymać wysoko ale zastanawiam sie czasem jak "skończę"...

Może nie w 100%, ale najczęściej, chociażby dla samej przekory, robię inaczej, niż stado :) Nie przysparza mi to rzeszy wielbicieli, ale nie narzekam :)

najgorsze jest to w takich uczelniano-pracowych sytuacjach wszystko sobie tyłki liżą i chodzą pod ścianami, a ja tak nie umiem boję się żeby nie zapłacić za to kiedyś zbyt wysokiej ceny może powinnam iść na kurs dyplomacji? :) ja chyba nawet nie jestem przekrona, ja chyba nie umiem się dostosowywać... :(

moze powinnam pojechac do lasu kupic tam dom i zyc samotnie nie musialabym sie uzerac z nikim procz wilkow :D

No niestety, w pracy trzeba uważać, głównie, jesli chodzi o szefa. Najlepiej schodzić mu z drogi i miec z nim jak najmniej do czynienia :)

Bądź pozytywnym wojownikiem... kiedy na ringu zostajesz sam. Też tak mam, wiele razy sama na tym ringu. Że też mi się chce... :O

oj, ja się załamuję powoli wiele mnie to "bycie ze sobą" i szczerość kosztują najgorsze jest to, ze na kazdym kroku przekonuję się że o sytuację konfliktowe jest coraz łatwiej bo coraz więcej wokół cwaniactwa i chamstwa - przynajmniej wokół mnie

Gość ddddddddd
Dobry Bóg jest wokół On strzeże kroków na tej ścieżce Miękko stąpam i nie czuję strachu Na drodze wojownika gdzie jestem Tutaj dżungla dookoła A na drodze spokój Tu pełno bestii czyha na ciebie źli ludzie chcą zniszczyć twój spokój

Moja Mama zawsze mawiała \"jesteś jedyną osobą, na którą jesteś skazana do końca życia (rodzice umierają, z facetem można sie rozstać, a dzieci dorastają i zaczynają samodzielne życie), więc żyj, żebyś umiała ze sobą wytrzymać\". Stosuje sie do tej rady, oberwałam nie raz , nie dwa razy, i nie żałuję.

cieszę się, że są tu tacy co mnie rozumieją :) Vivirra - fajne podejście ma Twoja mama, moje niestety głównie uczyła mnie że nalezy się własnie do inny dostosowywać, że należy stawiać innych ponad sobą itd - być egoistyką = największy grzech do ddddddddd - chciałabym mieć taką wiarę...byłoby łatwiej

moja też zawsze, żeby nie podskakiwać, nie wychylac się itp. zawsze mnie to wkurzało i robiłam dokładnie odwrotnie

bycie altruistą wcale nie wyklucza podskoczenia czasem komuś :) czym innym jest sytuacja, kiedy ktoś rzeczywiście potrzebuje pomocy, a czym innym bezczelne wykorzystywanie innych. Jeżeli moja znajoma ma , powiedzmy , nogę w gipsie, a mieszka na 4 piętrze, to zrobię jej zakupy w podskokach, ale jeżeli jej sie po prostu nie chce wyjść z domu, bo deszcz pada, to niech się cmoknie.