Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosik31

jak uchronic sie przed zdrada????!!!!!!!!

Polecane posty

Gość uzska
ty tez w taki sposob zdradzilas?bo nie wiem wkoncu gdzie co i jak hehe spoko jutro tu dam znac

Gość cosik31
ok w takim razie do jutra:-) milego wieczorku

Gość uzska
dzieki niestety dzis spokojnie bo jutro do roboty na troche..nie ma szefa wiec musze tu siedziec w razie co..nei wiem wsumie po co no ale;)trzymaj sie !!

Gość uzska
jestem;) ok robie sobie kawke i co jakis czas bede zagladac czy jestes;) dzis posiedze do 14 pozniej jade z przyjaciolka na zakupy swiateczne..obym cokolwiek kupila..

Gość nie jestem na 100 pewna
czy moje szczeście "skoczyło" w bok, ale cos tak mi sie wydaje, bylismy bardzo długo oddzielnie, teraz jest cud, miód i orzeszki. Pewnie, że go o to pytałam. Zbył mnie usmiechem i żartem. Chyba też wole nie wiedzieć dokładnie. Kiedy opowiada, jak spędzał przez ten czas wolne chwile - zamieniam sie w słuch. Czy to kiedyś wyjdzie na jaw. Może tak, może nie.

Gość uzska
znajac mnie a lubie duzo wiedziec jakos bym to z niego wycisnela co wclae nie mowie ze jest dobre..a co do rozstania na jakis czas..moja kolezanka z kolega rozstali sie..ona chciala cos zminic zeby on sie zmianil itd on nie chcial..a kiedys odeszla oboje nadal sie kochali ale chciala dac "nauczke" nie wiem jak to nazwac po miesiacu sie zeszli i wogole nie ma porowania jak bylo kiedys a jak jest teraz .teraz sa najszczesliwsza para chyba jaka znam;)ale wiem ze nie wszystkim sie udaje po rozstaniu

Gość uzska
buu nei ma nikogo..ja niedlugo ide an zakupy nei wiem co kupic..trzymajcie kciuki zebym cos wymyslila przy moim malym budzecie i na dodatek ide sama i mam malo czasu:(

Gość cosik31
uuuuuuuu szkoda widze ze juz skonczylas pracz:-( ja tez jestem umowiona z polakami zobaczymy czy okaza sie fajni i normalni:-)

Gość uzska
aaa ratunku ile ludzi w sklpeach;/porazka!!!! no ale kupilam bokserki i koszulke i wielka czekolade z orzechami:)moj tomek ja uwielbia i chyba to bedzie na tyle...a ty cosik31 jak tam?co to za polacy?poznalas kogos?

Gość cosik31
poznalam przez wyszukiwarke na gronie spisalam numery gg napisalam:-) no i sie umowilismy na dzisiaj na 17..........zobaczymy mysle ze na pewno bedzie zadowolony:-) zreszta wydaje mi sie ze najwarzniejsza jest pamiec........

Gość uzska
no wlasnie tez tak sadze dla mnie tez nie liczy sie co dostaje tylko samo to ze ktos o mnie pamieta..fajnie ze poznalas ludzi znaczy poznasz;)nie bdziesz sama...kurcze po naszych rozmowach wczoraj snil mi sie moj byly hehehe

Gość cosik31
hehe ja nie wiem czemu bo juz minely 4 lata ale mi czesto sni sie byly:-(hehe ciekawe co to znaczy???bo wrociv na pewno nie chce do niego........

Gość uzska
no mi czasami..;/a tobie ktory byly?ten 1 czy ten co tak iskrzylo? mowilas ze macie wspolnych znajomych..a co by bylo jak bys go spodkala z dziewczyna?normalnie byscie gadali?moglabys ja polubic a raczej chcialabys?;)czy odrazu na nie?..ja wlasnie nie wiem mam takie mieszane uczucia..jest 17 pewnie jestes na spotkaniu trzymam kciuki za nowych znajomych:) daj znac pozniej jak bylo:)ja ide z toimkiem do znajomej na domowke wiec jutro lecze kaca hehe

Gość cosik31
juz wrocilam hehe mieszane uczucia spotkac sie mozemy czasami ale nie bedzie z tego wielkiej porzyjazni:-) a sni mi sie ten z ktorym bylam 4 lata a zadziej ten z ktorym zdradzilam......... nie wiem mysle ze bez problemu bym gadala w nim i jego nowa........ja mam kogos kogo kocham on ma kogos i jest ok........co innego pewnie by bylo jak bym go dalej darzyla jakims uczuciem:-)a tak to luz.......... w takim razie milej imprezki i nie pij za duzo bo jutro bedziesz umierala hehe

Gość uzska
hehe no i zdycham...lezymy caly czas w lozku i tv;)a ty jak spedzilas piatkowy i sobotni wieczor? a na spotkanie duzo osob przyszlo?kurcze szkoda ze do konca nie podpasowali;/za mlodzi za starzy? czy inny klimat?hehe co robiliscie pub? pytam tak jak glupia bo nie mam pojecia co bym robila we francj gdzi echodzila itd;)

Gość cosik31
aa no wiec nie te klimaty za spokojni tylko szkola po akademik i to wszystko zero zycia po/...............szkoda ze tacy dziwni no ale coz bywa casami spotkac sie mozna ale przyjazni z tego nie bedzie:-) hehe to fajnie w lozeczku moj ma jutro wolne wiec dzisiaj jak wroci bedzie fajnie.........:-)

Gość uzska
o hehe akurat tu weszlam i prosze;)a co robicie jak jestescie razem?na miasto w domu? widzialas juz paryz?:)eh zazdroszcze ci;)

Gość uzska
kurcze dostalam okres dzis i zdycham troche;/aaaaa nielubie tego;/ chcociaz od kiedy biore pigulki to nie przechodze go tak bolesnie;) a ty bierzesz pigulki? w gole do ginekologa za granica chodzisz?jak to jest

Gość uzska
hmm nie ma cie;) ok to ide robic kolacje w przelocie bede podbijac;)

Gość tak sobie mysle..
jestem jestem tylko gadam na gg:))

Gość uzska
halo nei ma nikogo? ja jakiegos dola zlapalam dzis..jakis takie dziwny wieczor..chyba poprostu sie poloze spac;/jutro napewno bedzie lepiej

Gość cosik31
hej uzka co sie stalo??mam nadzieje ze to bylo tylko chwilowe:-) i juz minelo............ ja dopiero wstalam musialam sie polozyc bo strasznie mnie glowa rozbolala:-(

Gość uzska
i mowilam ze dzis bedzie lepeij ;) chyba zalapal mnie jakis glupi jednodniowy chwilowy dol;/ a tak jakos sie poczolam gruuuba;/ wiem ze moze to sie wydawac glupie i blache ale jednak potrafi popsuc humnor...mierzylam sobie ubrania na swieta i na sylwka..co mam czego potrzebuje i sie zalamalam;/to chyba przez ten okres ten nastroj hehe;)

Gość tak sobie mysle......
no to dobrze ze juz u ciebie ok:-) pociesze ci ze ja tez mam tak.......jednego dnia czuje sie jak gwiazda pewna siebie sexi itd. a na drugi nie moge na siebie patrzec i cokolwiek nie zrobir i tak wydaje mi sie ze wygladam jak potwor:-) chyba my kobiety juz tak poprostu mamy:-)

Gość cosik31
to wyrzej to moje:-)

Gość uzska
cosik to ty? hehe no chyba juz tak mamy...kurcze przymierzalam kiecke z zeszlego roku jaka mialam na sylwka i chcialam w niej isc w tym roku ale chyba troszke mi sie przytylo i nie ladnie sie uklada;/fuck..no i mam dylemat nei wiem jak sie ubrac..a ty jak sie ubierasz?w zeszlym roku bylam w fajnym miejscu pare osob wynajelo taki niby"dom kultury" i bylo ze 200 os wiec zjabiescie a w tym roku miejsza domowka;) a ty co robilas w zeszlym roku?

Gość cosik31
ja co roku od kilku lat bylam na balach z regoly w jakis hotelach wiec suknie .......... w tym roku nie bede na balu i planuje jakas spodniczke i fajna bluzke mysle ze bedzie ok:-) ja znikam jade do pracy do mojego bo musimy do banku zajsc....... bede pozniej buzka

Gość cosik31
ok a ja lece na poczte..dzis mam wsumei duzo roboty...dja znac jak sie pojawisz ja bede wieczorem pewnie to poplotkujemy;)milego dnia!!

Gość uzska
hehe teraz mi sie cos pomylilo chcialam napisac ze do ciebie;) ok nie wazne trzymaj sie papa;)