Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlabla

Czy jeste jakas pomadka, ktora nie zchodzi z ust, do kilku godzin????

Polecane posty

Gość zlabla

Naprawde jeszcze nie trafilam na dobra pomadke,.. :o Kazda od razu po nalozeniu moge sobie swobodnie sciagnac przez delikatne przeciegniecie chocby palcem! Gdy pije herbate od razu osadza sie na szklance co wyglada malo estetycznie. poprostu tandeta! Czy mozecie polecic jakas dobro, ktora na orawde trzyma sie na ustach??? W miare z przyzwiota cena! Czy kupia taaka za okolo 50zl.??? Czy nie ma szans?

Gość zlabla
przepraszam za bledy ort. :P

Polecam miodowy balsam do ust L\'Occitane.Kosztuje około 40 zł, jest w estetycznym słoiczku.

A ja polecam szminke znienawidzonej przez niektorych firmy Avon, naprawde jest ona nie do pobicia! http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=10980 kupilam swoka w promocji za 20 zl ostroznie z kolorami!! troche inaczej wygladaja w rzeczywistosci, ale szminka nie zejdzie przez caly dzien z ust. Musialam ja wieczorem usunac mleczkiem do demakijazu.

Gość zlabla
Z Avonu to juz nie skorzystam, mialam wiele produktów z tej firmy, w tym i pomatek kilka, niestety wszystko strasznie krotkotrwale! Moze to L'Occitane ? ktoś jeszcze stosował? Albo ten Max Faktor? ile kosztuje okolo? :)

Gość zlabla
z tym, że ja nie chce balsamu, poprostu TRWALA POMADKE! :) ktora moze tez i nawilzac :)

Gość carmexx
czytalas opinie o tej szmince Avonu?? Powinny Cie przekonac mimo wszystko. :)

Jak dla mnie najlepsze są pomadki naturalnych marek. Naprawdę, używałam Nivea, Neutrogeny, Oriflame i innych, ale od jakiegoś czasu używam pomadek Alverde i Alterra i wg mnie są najlepsze. Długo się trzymają, dobrze natłuszczają i nawilżają, ale nie tworzą nieestetycznych grudek ani nie ważą się na ustach. Problem w tym, że w Polsce ciężko je zdobyć. Alverde można zamówić na stronie producenta za ok. 10zł, Alterra to marka produkująca naturalne kosmetyki dla niemieckiego Rossmanna.

Gość chyba nie wszyscy zrozumieli
ze zalozycielce topiku chodzi o kolorowe pomadki, nie ochronne.

zgadzam sie ze lipfinity jest bardzo trwala z tym ze ja kupiałam sobie jakies takie dwa odcienie ze na dzien sa za jasne i stosuje tylko na imprezy

Miss Sporty mi sie podoba odcienie mlecznej czekolady, brazu i karmelowe;) super ! Lipfinity jest spoko, ale na wieczor

Ja jako wizażystka używam przedewszystkim kolorowych kosmetyków E. FUNKHAUSER Ale żeby pomadka nie zostawiała śladów na szklankach itp trzeba przyłożyć do ust jedną warstwę chusteczki higienicznej i na jej zewnętrzną stronę nakładać pędzelkiem do różu sypki puder. Puder przechodzi przez husteczke na usta, kolor ani nawet połysk się nie zmienia a pomadka trzyma się na ustach dużo dłużej i się nie odbija