Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie mysle..

jak sie przemoc???!!!!bardzo tego chce i wczesniej nie bylo problemu

Polecane posty

Gość Pijcie nawarzone piwo
Boli mnie, ze kobiety nie sa takie jak sobie je wyobrazalem, ze maja przygody, seks na pierwszej randce, seks bez milosci, wielu partnerow :(

Gość nieogarnieta1
o rzesz kurwa hehe psychopaci:) chlopaki jestescie extra!!

Spalem z milosci tylko z jedna kobieta, za to ona miala wczesniej 4 partnerow, z ktorymi szybko szla do lozka, a jeden z nich to byla przygoda. i czy to kurwa bylo sprawiedliwe?

Gość tez tak mam...........
jezu chlopie co z toba?????????zycie to nie bajka!!! gdzie ty szukasz sprawiedliwosci???????bo chyba nie tam gdzie trzeba.......lapiej sie ogarnij bo przesrasz sobie zycie nie ma idealow i jak sie kogos kocha to nie jest wazne czy spala z 1 czy 11........ moze przezuc sie na zakonnice........chociaz one niestety tez sie "puszczaja":-)

Gość nieogarnieta1
hehe chlopaki nam sie wbili na topik ja to normalnie mam brechty bo nie sadze ze sa az tak nienormalni..a moze? wkazdym razie wspolczuje im :)co slychac?kolezanko "nieczysta"?hehehe jak tam przed swietami? do mnie dzis facet wpada chyba bedzie ciakwie;)

ale ja bylem prawiczkiem, mialem prawo miec naprawde porzadna dziewczyne, a milosc to sprawa ulotna, tamta kochalem, ale z czasem sie skonczylo, a pewne wzgledy doboru sobie partnera sa wazne

ja sie nigdy nie puscilem, a mimo to nie moge poznac porzadnej kobiety, juz raz mnie puszczalska los pokaral i pewnie moja przyszla zona nie bedzie lepsza od mojej ex

Gość tez tak mam........
hehe ci kolesie sa dobrzy bez kitu:-) a u mnie dobrze nawet lepiej........zycie seksualne kwitnie w najlepsze:-) ja mam ten komfort ze juz mieszkamy razem wiec super mamy siebie codziennie.....

moze nie bylas swieta, ale twoj facet pewne tez nie byl, wiec jestescie kwita

Gość nieogarnieta1
aaa no to co innego niz szukanie miejsca i okazji do byzkniecia hehe ale wiesz gadalam z kolezankami co mieszkaja z facetami na poczatku tez wszystko bylo ok(chodzi mi o sex) a pozniej to coraz rzadziej ..nawet rzadziej niz jak nie mieszkali razem...moze cos w tym jest ze jak nie mieska sie razem to kazda okazja jest dobra a tak jak masz na codzien i mozesz caly czas to jakos sie tego nie docenia..ale rozumiem was to jeszcze nie tyczy;) wogole dlugo jestescie razem? przyznaj sie po jakim czasie znajomosci poszliscie do lozka?>:)

pol roku razem jestesmy i od razu praktycznie razem mieszkamy....i powiem ze sex jest coraz czesciej czasami kilka razy dziennie:-) my zaczelismy w ten sposob byc ze wpierw sie przespalismy a pozniej cos zaczelo byc miedzy nami, inni na pewno to skrytykuja ale tak bywa i nie znaczy ze to cos zlego:-)

Gość nieogarnieta1
mi tez sie tak zadazlo wiec cie rozumiem:P no to zajebiscie ze wam sie tak dobrze uklada! jeszcze popracujesz nad laseczka i bedzie ok hehe skoro gadamy juz o takich rzeczach mam pytanko bylas kiedys czyjas kochanka?hmm moze nie do konca kochanka ale czy np bzyknelas sie albo zaswirowalas z kims kto mial np pane, zone?to takie tematy tabu troche..ja niestety tak ale dowiedzialm sie po wszystkim od innych ze mial zone;/

ja uwazam, ze porzadna dziewczyna oddaje sie facetowi dopiero jak jest prawdziwa milosci i staly zwiazek

ja bylam z facetem i mialam kochanka:-)to nie to samo niby ale zawsze cos no jak narazie jest super i mysle ze w koncu trafilam na TEGO faceta jeszcze ta laske pocwicze i juz bedzie calkiem ok:-)

Gość nieogarnieta1
huhu wsumie ja nie mialam kochanka ale sadze ze predzej bym sie rozstala i na luzku z kims przyswirowala niz zdradzac...no ale nie mialam nigdy takiej sytuacji wiec nie mam pojecia;) nono i orgazmy o to obie walczymy:) aa wlasnie a co to za przygoda z dziewczyna byla?;>

zdradzilas kogos :( to przykre :( a ja myslalem, ze wy takie niedoswiadczone, w miare niewinne, jednego partnera wczesniej mialysci moze i dlatego takie do seksu oralnego niechente :( a tu prosze :( zalamka :(

Gość tez tak mam.........
nie no nie moge:-)bez kitu ale koles poprawiasz mi humor......... a to byla taka hmmm przygoda tylko sie pocalowalysmy i tyle jakos mnie to nie podnieca ale wtedy myslalam ze moze............ ja tylko raz i nie zwalajac winy to bylo przez mojego faceta totalny dupek na szczescie juz nie jestesmy razem ja zmadrzalam i tyle:-) a no orgazmy tez hehe jasna sprawa:-)

Gość nieogarnieta1
pisalas ze pod prysznicem dochodzisz...ja wsumie sie juz tak nie bawie kiedys bawilam...ostatnio cos probowalam ale nie wyszlo hehe a ty jak to robisz? ta niektorzy kolesie to porazka:)hmm a udawalas kiedys przed kolesiem orgazm?:)

Gość tez tak mam..........
kiedys tak ale z obecnym ne i bo wiem ze i tak by sie kapnal:-) ja pod prysznicem najlepiej mi i najszybciej dochodze..........i fajnie tez ze szczoteczka elektryczna..........

Gość nieogarnieta1
no co ty... a mozesz dokladniej opisac?wiem ze krepujacy temat ale jestesmy tu anonimowe

Gość tez tak mam.........
prysznicem no to cieply strumien na mala i jest super ale jak dla mnie wymaga to troche czasu......... a szczoteczka to ta strona z wlosiem co myjesz zabki odpalasz szczoteczke i masujesz sie po lechtaczce tym wlosiem.........super sprawa orgazm murowany i to ogromny no i szybko sie dochodzi:-) a ty masz jakies umubione sposoby??

Gość nieogarnieta1
ja to standardzik w lozku paluszkiem po lechtaczce...tez to troche trwa i musze sie skupic ale daje rade:) musze koniecznie przypomniec sobie z tym prysznicem bo kiedys tak robilam ok lece zaraz wpadnei do mnei chlopak puki co pobawie sie ptaszkiem;)tobie tez zycze milego wieczoru! !

Gość tez tak mam..........
ok nawzajem:-)

Gość nieogarnieta1
hej jak tam swieta?ostatnio stwierdzilam ze musze czegos nowego poprobowac i wybieram sie do sexshopu i moze kupie jakis gadżety :) a ty kupowalas cos kiedys w sexshopie?jakies wibratorki czy moze cos innego?

Gość tez tak mam........
hej a dobrze:-) ja w sexshopie kupowalam tylko bielizne bo jest super ale tylko to choc nie powiem ze nie mialabym ochoty tez na cos innego........ a ty co masz w planach??

Gość nieogarnieta1
wibratorek chyba jakis:)a reszta zobacze;)

Gość Cosik31
hehe no tak ja sama nie wiem moze jakies specjalne plyny do kapieli i masazu??????hmmm pomysle:-)

Gość nieogarnieta1
hmm ja masazu nie umiem robic;) ale jakies gadżety bym kupila..a ty jaka jestes w lozku?dominujaca czy zdominowana?ja np kiedys nie lubilam sie kochac bedac na gorze bo nie wiedzialam co i jak jakie tempo itd teraz juz z tym lepiej hehe ale chyba wole byc zdominowana :)i miec malo do gadania hehe

Gość tez tak mam........
to tak jak ja tez wole jak to facet gra pierwsze skrzypce chociaz czasami lubie i ja ale rzadko:-) nie musisz umiec wystarczy troche fantazji masaz fajna sprawa relaksuje no i moze byc tez elementem gry wstepnej:-) musze sie przejsc do sexshopu ale chyba wezme faceta moze byc ciekawie

Gość nieogarnieta1
a robiliscie sobie z kims kiedys jakies erotyczne foteczki? albo film?:) ja mam pare fotek jak sie kochamy;)hehe i jak mam cos w buzi ;)