Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yoice

Czy tez macie takie powalone wspollokatorki?

Polecane posty

Gość Yoice

bo ta moja to kompletna wariatka.Jest tak pedantyczna ze szok.calymi dniami sprzata i wymaga tego od innych.Ja do tej pory uwazalam sie za osobe czysta i porzadna ale to co teraz widze to mnie przeraza.Blysk,Lustro. a nas mieszka 8 osob,no trudno wymagac idealnego porzadku. A ona juz sie ze wszystkimi sklocila,nawet jak ktos od razu szkalanki nie odniesie i nie umyje wyzywa go od brudasow...

Gość chyba lepsza taka
niz wspollokator jakiego ja mialam kiedys. Wszedzie rozrzucal swoje ubrania, moczyl brudne, zablocone, pilkarskie skarpetki w zlewie z ktorego korzytali wszyscy, nigdy po sobie nie zmywal - nie mowie tylko o naczyniach ale o garnkach i patelniach ktorych nie bylo za wiele i jak ktos chcial sobie ugotowac cos po nim to musial sam pozmywac. A o odlkurzeniu mieszkania to nie wspomne... wiec czasem naprawde lepsza jest taka ktora chce utrzymac caly dom w porzadku ;) A swoja droga jak wy wytrzymujecie w 8 z mieszkaniu ? ja bym chyba tak nie mogla - mieszkam tylko z chlopakiem i nie wyobrazam sobie ze moglabym mieszkac z kims jeszcze a tym bardziej z 7 innych obcych ludzi ...

Gość wspolczuje naprawde
trzeba poszukac cos mniejszego a przynajmniej z mniejsza iloscia osob i nie plakac. nie wierze ze mieszkanie np w trojke bedzie duzo drocsze od 8 .

Gość nie mamy wspollokatorek
na szczescie

Gość Yoice
To mieszkanie t tylko tak na razie,niedlugo sie przeprowadzimy do wlasnego. Ale zyc sie nie da z taka osoba ,poprostu juz nie wiem czy wolalabym z brudasami mieskzac,wtedy sprzatalabym po sobie i tyle. A tak to stres,ze cos nie tak , ze znow mnie opieprzy.. Pozatym nie rozumiem- Dom nie jest jej a ona rzadzi. Juz nikt z nia nie rozmawia,bo nie ma o czym,ona tylko o sprzataniu. pozostali sa fajni i nie robia problemow.

Gość pinkpantera
Ona pewnie za duzo ogladala odcinkow z Perfekcyjna Pania Domu :) hahaha Ale tak powaznie to jak bylam na studiach to mieszkalam w pokoju z taka dziewczyna i ona tym gadaniem i pedanterjia sprawila ze ja zaczelam sie czuc jak brudas. Obojetnie jak berdzo sie staeralam posprrzatac to ona mowila ze niedokladnie. szok. Nie da sie mieszkac ani z pedantka ani z brudasem. Trzeba spotkac sie na srodku:)