Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kisielek23

boje sie ze za malo jem i bede miec efekt jojo, ocencie

Polecane posty

Go艣膰 kisielek23

czy powinnam jesc wiecej? podam przykladowo swoj wczorajszy jadlospis: sniad: owsianka z 4 lyzek platkow owsianych, lyzeczki platkow lnianych, lyzeczki otrab,2 lyzek platkow zbozowych i lyzki rodzynek zalane 1/3 szklanki mleka 2 sniad; kromka chleba razowego posmarowana flora z pasztetem domowej roboty 3 sniad; kanapka (czyli 2 kromki) chleba razowego z tym samym obiad:miska (tak na oko z 5 moze 6 lyzek kopiastych) bigosu z kurczaka podwieczorek; pasek gorzkiej czekolady, 2 mandarynki kolacja; kromka razowca z margaryna, miodem i bananem 2 kolacja jogurt naturalny z pol lyzeczki otrebami, lyzka platkow kukurydzianych, 1 grejfruit hmm, chociaz teraz jak na to patrze to chyba az tak malo tego nie bylo......

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no jak na mnie
to sporo jesz, nie wiem jak by艂o wcze艣niej..w ka偶dym razie wszystko zdrowe jest:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisielek23
wczesniej bywalo wiecej, np na sniadanie 2 kromki, czesto wlasnie zamiast 1 kromki jadlam 2. i czesto tez mialam ze wieczorem czulam sie zapchana a wczoraj poczulam sie glodna

Udost臋pnij ten post

chyba nawet za duzo.Pierwsze slysze o 3 sniadaniu czy 2 kolacji:).Ja z tej 2 kolacji bym zrezygnowa艂a:).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisielek23
zawsze jak wstaje musze cos zjesc, rano szybko robie sie glodna wiec do 2 godzin tez cos jem no i potem cos na uczelni- to uznaje tez jakos sniadanie:) a kolacja - godzina przed treningiem i po treningu jogurt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1111111111111
hmm w sumie 4 kromki chleba...du偶o jak dla mnie tzn to chyba nie jest dieta,do tego banan,miod,czekolada,sporo r贸wnie偶 tych 艂y偶ek z p艂atkami,jakby to wszystko policzyc to niez艂a ilo艣膰 kalorii chyba wyjdzie a schud艂a艣 juz co艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisielek23
niestety nie mam wagi, ale czuje po sobie ze cos jakbym odrobinke mniejsza byla. acha staram sie to "ciezsze " jedzenie jesc do 18, a potem jak dopadnie mnie glod to np. jogurt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nwet bez diety jem mniej
co to za dieta?? wczesniej musialas sie opychac tonami jedzenia - jesli to dla Ciebie jest ograniczenie i tyle posilkow - chyba co chwila cos jesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisielek23
nie no az tak zle to nie bylo;) ale zdecydowanie wiecej jadlam wieczorami. jejciu teraz widze jaki zarlok ze mnie jest:( w sumie wczoraj tyle zjadlam a i tak czulam sie glodna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hm to ja jem po艂ow臋 tego
艣niadanie - serek waniliowy z 艂y偶k膮 b艂onniku II 艣niadanie - chleb wasa np. z kabanosem, jab艂ko III 艣niadanie (no co, w pracy :P) - wasa + jaka艣 sa艂atka obiad - wasa + ma艂y kotlet, papryka itp. kolacja - 2 mandarynki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to si臋 zdziwisz
owsianka wiejski lekki jab艂ko pomar艅cza :) dawka dzienna :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisielek23
o rany, przy takiej ilosci jedzenia to ja bym upadla:P czyli mowiac wprost nie jem za malo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to si臋 zdziwisz
mo偶na si臋 przyzwyczai膰 - czasem dorzuc臋 jaki艣 owoc albo warzywo :)

Udost臋pnij ten post

wczoraj zjad艂am: 7.00 - p艂atki z mlekiem 11.00 - activia 14.00 - banan 17.00 - serek homogenizowany (nie mam czasu gotowa膰 dzisiaj) 19.00 - sa艂atka z tu艅czyka (120 g tu艅czyka w sosie w艂asnym z 2 艂y偶kami kukurydzy i 2 艂y偶kami gotowanego ry偶u)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sjdgsdjfgsjkdfg
a wlasnie bardzo dobrze, male porcje jedzenia co 3h. Idealnie, szczegolnie jesli wczesniej jadlas duzo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sjdgsdjfgsjkdfg
tylko wyeliminuj czekolade, jogurty i raczej owoce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja uwazam ze..
jak tak dalej bedziesz jesc to chyba sie zaglodzisz..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lkha
dziewucho!!!!!! ty si臋 ob偶erasz a nie za ma艂o jesz, roz艣mieszy艂a艣 mnie. ja jak jad艂am tyle co Ty to czu艂am sie strasznie i stwierdzi艂am, ze musz臋 w ko艅cu zacz膮c si臋 odchudzac m贸j jad艂ospis np dzis: 2 kromki razowca z pasztetem z indyka i og贸rkiem, troszke rybki w galarecie, troszk臋 sur贸wki jeden nale艣nik z miodem mandarynka to jest dieta, a mo偶e Ty nie wiesz co to znaczy :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisielek23
dobra, to ze jestem obzartuchem to juz wiadomo:P ale powaznie dziewczyny jedzac tak chudne (no tylko troche to trwa) i na prawde dlugo bym nie pociagnela jedzac tak jak niektore z was:) acha i zeby nie bylo ze jakas "grubaska" jestem to mam 163 cm i 55 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kisielka
55kg przy 163?? oz kurde dziewczyno wez sie za siebie i to powaznie

Udost臋pnij ten post