Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J.Lo74

NOWY ROK NOWE MOZLIWOŚCI-CIĄŻA NA 2008!

Polecane posty

Słonko wielkie gratulacje:) mam nadzieję że szybciutko do Ciebie dołączymy:) ja wiem ze pół roku to niedługo ale sama wiesz jak się każdy miesiąc ciagnie, ja teraz mam dopiero drugi miesiąc ale juz mi się ciągnie okropnie dziś strasznie boli mnie głowa, trochę spałam i troszkę przeszło, niby wiem że się nie udało ale nadzieję jakąś tam mam i nie brałam żadnych tabletek i cierpiałam cały dzień:/ ale w razie czego to wolę nie ryzykować też ostatnio odkryłam naszą klasę:)

I mamy lidera w żołtej koszulce czyli SŁONKO_25 kto przejmie pałeczke?;)

Napweno każda chciałaby być:D Myśle ,że niebawem się przekonamy.

Dlatego nikogo nie ma na forum wszystkie się starają;)-oby z pozytywnym rezultatem!:)

ja siedzę na forum, bo już jestem po staranich i czekam na rezultaty, myślę że za jakieś 10 dni bedzie wiadomo

no a ja jużsama nie wiem co mam myśleć?! niby mam @a jakby go nie było:/

Jl jak to jakby go nie bylo? Podczytuje sobie wasz temacik i trzymam za was kciuki!!! :)

JLo74 jak nie mozesz wytrzymać to zrób test MaMani czytałam że Tobie juz się udało:) gratuluję:)

bo w sumie bylo tego @2dni i to nie całe a dzis jest ten drugi a wyglada na 5-6 . eh juz sama nie wiem...

aga wam tez sie uda tylko sie nie stresujcie tym tak bardzo :) wiem ze sie prosto mówi ale serio jak sie nie mysli obsesyjnie to sie udaje tak z zaskoczenia jl to moze zrób test, ja wiem ze czasem mozna byc w ciazy i miec okres choc mnie sie to nie zdarzylo i w mojej rodzinie tez nikt tak nie mial.

Też się zastanawiam nad testem i myśle że zrobie go po Nowym Roku.

no mam nadzieję że się uda ten cykl traktuję inaczej niz pierwszy a miałaś jakieś objawy na samym początku??

aga nie mialam zadnych objawów tylko okres mi sie spóźnil. bylam pewna ze przyjdzie bo wszystko na to wskazywalo a tu zamiast okresu śluz :) test mi pierwszy nie wyszedl wcale, na drugim wyszla taka jasna kreska ze pod swiatlo bylo widac i dopiero beta hcg potwierdzilo ciaze :) a nastepnego dnia zaczely sie mdlosci :)

dziewczyny nie zazdroście bo za niedlugo same bedziecie mialy dzieciaczki :) najwazniejsze zeby do tego na luzie podchodzić i sie nie nakrecać. ewentualnie udac sie do gina zeby sprawdzil czy z owulacją wszystko ok a meza wyslac na badania nasienia, ale najlepsza metofda to dac sobie na wstrzymanie :)

Gość Słonko_25
Jutro zrobię jeszcze jeden test bo nie mogę uwierzyć .... w tym m-cu nie maiło prawa sie udać. Byliśmy tak zajęci kredytem na mieszkanie że nie myśleliśmy wcale, ba nawet niewiele robliliśmy i wiecie jesli naprawdę jestem w ciąży to musiało być między 12/13 dzień cyklu, lub 22/23. We wcześniejszych cyklach staraliśmy się między 14 dc a 19 -tym.

Właśnie to chyba na tym polega im mniej się spodziewasz tym predzej się doczekasz!Jeszcze raz GRATULUJE!!!

cicho tu u nas ...nie możemy się zgrać zeby sobie poklikać.

MaMani a kiedy zrobiłaś ten I i II test . Bo zrobiłam 2 dni temu ale mi wyszedł negatywny a dzis 13 dzień od owulacji i 35 cyklu i zastanawiam się czy zrobić drugi. Tylko że ja mam nieregularny.

Gość Słonko_25
tez miałam nieregularne cykle (28-32) dzis jest mój 33 dc i test od wczoraj jest pozytywny :) :)

:D SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NADCHODZĄCYM 2008 ROKU! :D dla wszystkich \'\'staraczek\'\' życzy także się starająca JLo74-czyli KASIA ;)

Dzieki Słonko25. Zrobiłam II test. Słaba kreska. Mąz twierdzi że jak dla niego to za słaba i wogóle to niemozliwe żeby się już udało. Ale ją widać i wcale nie trzeba się przyglądać za bardzo, tyle że słaba:) mam nadzieję że to to. Lece się szykować na imprezę. A test powtórzę za 2 dni. Wszystkim staraczkom powodzenia!!!:)

Witajcie w Nowym Roku Życze wszystkim spelnienia marzeń, wytrwalości w dążeniu do nich i oby już wkrótce każda z nas zobaczyła 2 kreseczki :-) Mi zostaly jeszcze 9 dni niepewności :-( Pozdrawiam

Ula Gratuluje z całego serca i ciesze sie że Ci sie udało 🌻

Witajcie w Nowym Roku! Wygląda na to że pałeczke po Słonko_25 przejeła Ula122-GRATULACJE!!! Kto następny?

Gość Słonko_25
Wszyskego naj wspanialszego w Nowym Roku .... Ula122 - Wielkie Gratulacje .... :)

Witam ja rowniez chce sie zapisac do staranek 2008 u nas w planach od Marca staranka o braciszka lub siostrzyczke dla naszego MAxia wiec do tej pory pewnie wiele z Was bedzie juz w ciazy ale chce byc z Wami juz teraz bo mysle ze przygotowywanie sie do ciazy to rowniez jedn z etapow staran o dziecko Ja od dzis kwas foliowy biore i na diete przechodze od poniedzielku bo musze zrzucic kilka kiloskow ktore zarobilam przez swieta ;) Wszystkiego dobrego w NOwym Roku a zwlaszcza efektoe w starankach :D