Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieka mnie rece

HELP!!!! Wylalam sobie wybielacz ACE i Vanish na rece

Polecane posty

Gość pieka mnie rece

Strasznie sa czerwone! Jakby oparzone, czy to zejdzie?? CO robic? Dodam, ze nie mam zadnych masci:( itp, a do apteki zapozno! Moge kremowac, albo balsamowac np. Garnierem???

Gość pieka mnie rece
????????

Gość lanvin
włóż ręcę pod zimną wodę i dosyć długo je polewaj, na pewno nic Ci nie będzie, zapewniam sama nie raz mialam taki przypadek.Spoko od tego się nie uniera:)Nakremuj ręcę jakimś tłustym kremem i już:)

No costy teraz to juz niczym nie smaruj, zobacz co masz w apteczce, jakies wapno musujące by sie przydalo plus jakies tabletki odczulające. Wydaje mi sie ze to uczulenie no ale jesli zaczelo by sie dziac cos naprawde niepokojącego to wtedy musisz isc do lekarza (lub na pogotowie) no ale spokojnie mysle ze to taka reakcja na wybielacz.

Idz na ostry dyzur, to w koncu oparzenie :-O Dostaniesz masc, np Flamazine, przynajmniej cos wlasciwego.

Gość pieka mnie rece
dzieki lanvin za pocieszenie, to ja za rada biegusiem lece pod wode:D heheh moze pomoze :( :)

Gość pieka mnie rece
ee nie na pogotowie to przesada:o tylko powiedzcie czy to zaczerwienienie zejdzie??? :( posmarowalam balsamem Nivea heh

Gość lanvin
no i nivea na pewno Ci pomoże, spokojnie, to nie zadne oparzenie tylko ewentualne podrażnienie delikatnej skóry na dłoniach.Bez paniki:)Jak masz jakieś cienkie rękawiczki to na noc nasmaruj łapki grubo kremem załóz rękawiczki i idz spać.Rano dłonie jak nowe)Pozdrawiam

Gość pieka mnie rece
dzieki lanvin:)

Polecam na ostry dyzur, juz przez samo wyjasnienie kwestii tezca, czy trzeba podac surowice, czy nie :-O

Gość wiesz miseczka D
eeeeeee chyba nie jest tak źle skoro mozesz w klawiaturkę stukać;) :D

Gość Gwiazdenka99999
Polecam wode borowa. Kiedys wylalam sobie na rece substancje zraca i przemywanie tym bardzo lagodzi bol i naprawde pomaga. Nie smaruj zadnym kremem bo bardziej boli.