Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaa0

Nastoletnie Matki ! Co Wy Na To ?!

Polecane posty

tak bede uczyla takiej ale naucze tez ze powinno miec szacunek do kazdego czlowieka bez wzgledu na to co dana osoba robi mnie nie inetersuje kto z kim sypia i kiedy zaczyna to robic

Gość kamilos
to też powiedz swojej córeczce jak się ma zabezpieczać bo jeśli pójdzie w Twoje ślady to zostaniesz babcią mając 33lata

Fajna madchen twój poziom jest porażający i bardziej pasuje do szkoły zawodowej niż do LO więc zaczynam mieć wątpliwości co do miejsca twojej rzeczywistej edukacji :O

Ale to ze planujesz zaraz po maturze to przeczytaliśmy :O Już mu współczuję, mieć taką matkę to kara na całe życie

Gość kamilos
nie no żaden problem maturzystko od siedmiu boleści :o to będąc babcią będziesz miała 36/37 lat... oo tak tak to odpowiednia pora na niańczenie wnuków

a co ty jakims prorokiem ejstes?? jezu ludzie o co wam chodzi? za wasze bede dziecko wychowywac? nawet jak moja cora wpadnie to nie wygonie jej z domu tak jak wy to byscie zrobili..

zreszta facet pilnuj swoje cory bo zeby nie bylo pozniej ze ci jedna u druga wpadnie ja narazie dzieci nie mam wiec sie nie musze martwic

Gość kamilos
fajna madfchen tak kurwy nędzy za nasze.. bo jak Ty bez wyksztalcenia i doświadczenia w jakimkolwiek zawodzie chcesz pracę znaleźć??????????? urodzisz dziecko mając 20 lat, wychowując je i siedząc z nim w domu (bo wkońcu faceta masz który będzie zarabiał) zrobisz doświadczenie?? będziesz pobierała zasiłek dlabezrobotnych i dodatek na dziecko.. a z czego ta kasa?? tak kretynko z naszych podatków, my pracujemy na to żeby wychować twoje dziecko i tobie dać jesc bo tobie sie dziecko zachcialo robic majac 19 lat

A gdzie ty przeczytałaś, ze wyrzucilibyśmy własne dzieci, jeśli by okazało się że będą mieli jako nastolatki dziecko? Wpadki zawsze się zdarzały, ale żeby świadomie decydować sie na dziecko w wieku nastu lat to trzeba mieć nie po kolei w głowie :O

kamilos hehe super:P gratuluje nie z twoich podatkow idioto bo nie mam zamiaru zostawac w polsce zreszta nie nauczyli cie czytac? napisalam ze chce dziecko ale sie boje, nie znaczy to nie juz teraz ide sobie dzieciaka zrobic facet ty masz problem ze soba zreszta co cie to inetersuje ze bede bez wyksztalcenia? wez sie swoimi corami ineteresuj, zeby dobrze szkole skonczyly a nie mi tu sie rzucasz

balbinka 20lat to nie jest nascie nie czujesz sie gotowa na dziecko, ok twoja sprawa ale czemu potepiasz osobe ktora ma 16lat i chce miec dziecko?? czy ty je bedziesz wychowywac, bawic, karmic?:o

Gość kamilos
nie no balbinka... dajmy im spokoj.. niech maja swoje swiadome macierzynstwo w wieku 16-19 lat lat, wkoncu to ze my mamy troszke wiecej lat, doswiadczenie z dziecmi (przynajmniej ja) i w zyciu, wcale a wcale nie oznacza ze one nie zarobia na te dzieci i nie beda zlymi matkami.. naście lat to wręcz idealna pora na bzykanie i rodzenie dzieci, bez szacunku do restzy obywateli panstwa, bez szacunku do wlasnych rodzicow ktorzy nota bene beda musieli pomagac finansowo i opiekowac sie dzieciakiem i bez szacunku do swojej mlodosci pozaluja tegomajac 30 lat jak zobacza ze ich znajomi teraz maja malutkie dzieci a ich juz sa duze i maja ich w dupie (baa albo maja wlasne dzieci juz)

To nie jest kwestia gotowości tylko dojrzałości w podjęciu takiej decyzji. czytając twoje wypowiedzi, ty na pewno jeszcze nie jesteś na to gotowa :O

Gość przypadkowa przypadkiem
ja miałam 17 lat jak urodziłam. Ogólny szok..wzorowa uczennica a tu dziecko z nieprawego łoża. Rodzice chłopaka kazali mi usunąć, chłopak oczywiście dał nura...Teraz mam 29 lat, odchowaną córkę, która pomaga mi w wychowywaniu 4 miesięcznego dzidziusia. I wyobraźcie sobie, że mam cudownego męża, który pokochał moją córkę, udało mi się skończyć szkołę , studia. Mam wymarzoną pracę i ogromną wdzięczność do mojej mamy, która mówiła: póki ludzie jeść Ci nie dają, niech ich zdanie będzie wyrazem im nudnego płytkiego życia :) pozdrawiam wszystkie młode mamy, które mają w sobie tyle miłości i determinacji, żeby dobrze wychować dziecko..będąc dzieckiem

Gość kamilos
mam dwóch synów jak już ps.. jasne jedź takie szmaty jak ty tylko szargaja nam opienie za granica.. a Anglicy, Holendrzy, Szkoci (bądź inny naród) z pewnością będą się cieszyć że płacą podatki na kolejnego gówniarza polskiego pochodzenia

Bo widzę, że tylko do tego możesz się nadawać. Poczytaj trochę książek a dowiesz się jakie osoby chcą mieć szybko dzieci. takie, które nie zaznały miłości we własnym domu albo zostały odrzucone bądź nieakceptowane przez rodziną i znajomych. Ale widząc jakie masz poglądy i w jaki sposób je wyrażasz wydaje się, ze jesteś idealnym na to przykładem bo chyba nikt z tobą w realu nie wytrzyma. Smarkula, która myśli, że wszystkie rozumy pozjadała a głupia że aż żał czytać to co pisze.

przypadkowa przypadkiem--> i uważasz, ze twój przykład zachęca do macierzyństwa w tym wieku? A przypomnij sobie ile z pewnością było łez jak się dowiedziałaś że jesteś w ciąży i jak twój wielce dojrzały partner któremu tak ochoczo wskoczyłaś do łóżka kopnął cię w duupę.

a tobie chiunka zal dupe sciska ze ona wskoczyla mu do lozka? jak mozezs tak pisac ze ochoczo...:o i jestes jeszcze kobieta uwazaj zeby ktos cie w dupe nie kopnal po tym jak mu powiedz ze jestes w ciazy..

Gość przypadkowa przypadkiem
oj łez było..ale nie uogólniajmy...jeżeli dziecko jest wynikiem głupiej wpadki ( moja córka wie), to trzemy schylić kark, powiedzieć ok, stało się, skupmy się na tym , żeby je wychować. miałam inne plany, rzecz jasna w tym wieku, ale to życie pisze scenariusz Nie zachęcam do wczesnego macierzyństwa, tym bardziej żeby sie np wyrwać z domu, czy chłopaka na dziecko złapać. jak sie ma dobre chęci, cudownych rodziców to mozna spokojnie dac radę

chinka nie o to mi chodzi jestes pewna ze ta osoba cie nie kopnie w dupsko po zajsciu w ciaze? moze to byl ich pierwszy raz i akurat wpadla? skad wiesz ze ona mu dawala dupy co? nie badz taka pewna... widac byla gotowa na ten pierwszy raz wiec tak tez zrobili ty moze bylas gotowa majac 20lat, ona 16..

Gość kamilos
no właśnie nauczę synów że jak panna w takim wieku wskakuje im do łóżka to szmata :o

W dupsko??? Cóż za subtelne słownictwo, w sam raz przystające osóbce marzącej o dzieciach. Będziesz mówiła do swojego dziecka- daj dupsko, zmienię ci pieluchę? Jestem pewna, że tego nie zrobi, będzie to nasza wspólna świadoma decyzja. A jak się ludzie kochają to żadna przeszkoda im niestraszna. Widać, że niektórzy nie wiedzą co to miłość i traktują seks jak kolejną dyscyplinę sportu.