Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziutka

PRZYSZŁA WIZAZYSTKA/STYLISTKA - POMOGE, DORADZE!!!

Polecane posty

Gość kita1982
hej chcialabym sie poradzic......bylam kiedys modelka i musialam miec dlugie najlepiej proste wlosy....w chwili obecnej jestem juz "za stara" takze wraz ze zmiana pracy chcialabym zmienic cos w swoim wygladzie..........jak wspomnialam mam dlugie wlosy, sa one podatne na "wywijanie" sa ciemne i suche na koncach,twarz mam owalna i ciemna oprawe oczu..........chcialabym sciac wlosy na krotko w stylu Rhianny...... gdybys chciala mi doradzic bylabym wdzieczna :)

hej kita1982 -> gdybys wysłała mi fotke byloby mi łatwiej bo nie do kazdej twarzy pasuje fryzura a`la Rihanna :) chcesz zebym ci poradziłam fryzure czy makijaz??

Gość kita1982
chodzi mi o fryzure i o makijaz,a zreszta sama zobaczysz :) podaj mi tylko swoje gg

Gość kita1982
to ja www.uroda1982.sympatia.pl

taka fryzura bedzie ci pasowac o ile bedziesz sie w niej dobrze czuc :) makijaz brazy czernie szarosc...przydymione oko czarna kredka sa dla ciebie :)

Gość kita1982
czyli ciecie???? :) boje sie ale musze cos w sobie zmienic :) we czwartek pojde sie zapisac do fryzjera...... a moze moglabyc mi podrzucic jakis inne wzory fryzur ktore by do mnie pasowaly????

Nie maluje sie , bo ja jestem taka prapra dziewczyna....no, juz nie młoda, a do tego jak sie pomaluje to zaraz mam wysyp najróźniejszej maści krost i wygladam jak apacz w Dolinie Zmierzchu!

Wykorzystałam Twoją radę Madziutka i dałam tą krechę na całe oko, do tego podwinęłam rzęsy zalotką :) I jestem zadowolona! :D dopiero na zdjęciu zobaczyłam różnice - że wreszcie widzę swoje oko :) było wyraźniejsze i cała twarz od razu lepiej wyglądała :)

Gość kasienka778899
to ja bym chciala wiedziec.. jaki moge nosic kolor , w ktorym bede wygladac na swoj wiek (23 lata) a nie jak szalona nastolatka, tylko ze odpadaja wszelkie ciemne, bo mam bardzo jasna cere , brazowe wlosy, oczy niebieskie... nieladnie mi w czarnym:( w brazowym tez nie bardzo:( sliwa-masakra... czerwony-sama nie wiem.. nieladnie mi tez wintensywnych kolorach typu fushia... w bialym mi ladnie:) ale jak tu np kupic biala kurtke:) musialabym ja codziennie chyba brac:)

vectra89 -> miło mi ze mogłam pomoc :) kasienka778899 -> moze zielen braz szary :) oczywiscie stonowane kolory a nie jaskrawe jak nastolatki :) nie jestes tez stara wiec nie wciskaj sie w czarny :P

Gość kate=
Madziutka jak moge makijazem zmniejszyc optycznie nos??prosze o pomoc;)

Hejka...aby optycznie zmniejszyc nos mysle zeby go ładnie wymodelowac pudrem i rozem po bokach wzdłuz pomalowac mocniej a na gorze i czubku jasniej :) Przepraszam ze tak dlugo

Gość kate=
dzieki,sprobuje;)

Gość dodipik
Podasz swojego email? wysle ci moje 2 fotki i chcialabym bys mi doradzila w ktorym kolorze wlosow mi lepiej.

Gość dodipik
Dziekuje za odpowiedz i porady, ja jednak bardzo chcialabym miec blond wloski, platyne, scielam juz te czarne wlosy na dosc krutko i czekam az odrosna moje zeby zrobic ladny blondzik i nie zniszczyc wloskow. Jaki makijaz robic dla mnie do blond platyny? Czy moge stosowac taki jak na tej fotce z blond wlosami, ale zamiast czerwonej szminki zastosowac delikatny roz?

oczywiscie ze tak do twoich oczkow pasuje taki makijaz oczu ja bym ci nawet poleciła lekki roz bo ten czerwony to za mocny :)

Gość dodipik
Na prawde Twoim zdaniem nie jest zle w blond? Bo ja prawie cale zycie nosilam czarne wlosy, wiem ze tak wygladam najbardziej naturalnie, ale mi sie podobaja bardziej blond, tylko, ze poprzednio jak robilam blond to bardzo zniszczylam wlosy i teraz juz chce zrobic z glowa. Duzo osob mowi mi, ze blond mi nie pasuje do mojej twarzy, ale ja widze mase lasek blond z ciemnymi oczkami. A w koncu twarz mam typowa slowianska wiec jak moze nie pasowac? Ja mimo opini znajomych zrobie blond. W koncu sa tez takie opinie, ze jak dobiore fajny ciuch i ladny makijaz to w blond tez super wygladam.

Gość dodipik
Juz kiedys mialam cos tego stylu, mialam jasny braz z pasemkami ciemno i jasno blond i jak dla mnie wygladalam nijak, jeszcze sie do tego opalilam i mialam wrazenie ze sie wszytsko zlewa z soba, ja preferuje wyraziste kolory:)

Gość dodipik
Dziekuje:) Lecec czas ogarnac dom:) Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za rady:)