Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziutka

PRZYSZŁA WIZAZYSTKA/STYLISTKA - POMOGE, DORADZE!!!

Polecane posty

niestety maila nie dostalam jeszcze jesli mogę prosić o przesłanie kolejny raz i przepraszam za problemy

Witaj, to i ja może się poradzę :))) Jestem brunetką, mam kolor oczów niebiesko-zielony, i owalną twarz, blada cera, niestety nie wiiem jakie koloru najbardziej do mnie pasują, ubieram się na czarno, ale wyglądam jak śmierć, czerwony mi chyba pasuje ale to jeszcze nie to, wiec jaki kolor makijażu tudzień mam zakładać?? (trochę zamotałam chyba)

gosz1 - wywal te czarne stroje :P Bedzie ci ładnie w ubraniach zołtych, czerwonych, błekitnych, fioletowych, rozowych, szarych, zielonych, pomaranczowych,bezowych :) Wszystkie te kolroy musza byc pastelowe a nie ciemnie!! Co do makijazu to do twoich oczu beda pasowac brazy, szarosc, zielen, pomarancz. Na blada cere polecam soczki marchwiowe np Kubus , Pysio, Vitaminka:) cera nie bedzie brazowe ale nabierze ładnych odcieni :)

witam póżną pora,mam pytanie dotyczące podkładów,czy mogłabyś mi doradzić?chodzi mi o droższe z lancoma diora maca itd. mam cerę mieszaną czasami wydaje mi się że jest normalna. masz jakiegoś faworyta pod względem trwałości i ładnego dopasowania do twarzy nie musi być mocno kryjący.

szkoda,ale chyba spróbuję tego lancoma,chociaż kusi mnie mac w kompakcie ale nie znalazłam opini na jego temat.pozdr agatka.m.kcs@wp.pl możesz przesłac ankietę jeżeli jeszcze potrzebujesz:)

Madziutka poradź ! Witajcie Otóż mam straszny dylemat. Za 2 tygodnie mam studniówkę. Zakupiłam takową sukienkę czarno - czerwoną tyle tylko, że z cekinkami na lamówkach. http://www.allegro.pl/item298221499_cudowna_ suknianewodss_na_miare_new_2008_.html Jest to typowa hiszpanka. I w tym tkwi mój dylemat.. chciałabym sama się pomalować.. ale nie wiem jak dobrać cienie do powiek.. myślałam o czerwonej szmince na usta i podkreślonych oczach szarościami powiązanymi z białym.. co o tym sądzicie? Szukałam na necie makijaży ale niestety nie znalazłam nic odpowiadającego mnie.. Madziu a może Ty możesz coś na necie poszukać specjalnie dla mnie? bo ja niestety znaleźć nic nie mogę;/ pozdrawiam ;*

Gość miszelinka81
mozesz mi tez pomoc?podaj mi swoj meil wysle fote z opisem,pozdrawaim

Gość mijaka
doradz mi jakis dobry tusz do rzes

Gość Polinaa
moglabys mi doradzic jaki makijaż na srudniówkę? sukienkę mam fioletową, oczy brązowe, ani nie duze ani nie małe, śniada karnacja i jakimi dosmetykami go zrobic akie najlepsze. i jeżeli bys mogła to po kolei co i jak robić :D byłabym wdzięczna

mijaka - hmm dobry tusz ja mam z Oriflame :) ale dobry tez jest z Rimmela Volume flash taki niebieski :) lub drozsze ale b.dobre sa z Astora Volummetrix :) Polinaa - podaj meila to ci wysle zdjecia z przykladami makijazy :) wg mnie bedzie pasowac przydymione oko bo jest na czasie lub po prostu cieniowanie czarnym i fioletami :)

mam włosy w kolorze winnego brązu i niebieskie oczy jakie kolory ubrań mi pasują aha i mam szeroko rozstawione oczy jak malować zeby je zblizyc

Siema Mój styl zawsze był taki: glany, ciemne ubrania, farbowane czarne włosy, ciemny makijaż i krwista szminka. Ale postanowiłam to zmienić, bo ludzie ode mnie uciekali:) Więc tak: mam szaroniebieskie oczy, włosy takie jasny brąz pod złocisty blond, jasna cera(unikałam słońca) taka kość słoniowa. Chcę wyglądać kobieco i naturalnie: jakie kolory do mnie pasują?? jakich ubrań nie nosić? Mam 173 cm, 15 lat, jestem raczej pulchna, ale nie gruba... taka wsam raz. Mam duży biust, który strasznie mi przeszkadza:/ Plisss, pomóżcie.!!!!!

zamykam oczy - co raz wchodze ale piszcie :) meio - opisz jeszcze kolor skory i kształt twarzy :) na szeroko rozstawione oczy nalezy w wewnetrznych kacikach oczu po obu stronach nosa trzeba naloztc nieco ciemniejszego cienia (ciemny bez lub jasny braz) a dalej w kierunku zewnetrznym nakładaj jasniejsze cienie. u nasady dornych i dolnych rzes narysuj olowkiem cienkie kreski zaczynajac od wewnetrznych kacikow ale nie przedluzaj lini oka. bardzo wazne sa tez brwi. trzeba je leciutko przyblizyc do nosa. dobrze zaostrzonym ołowkiem przedluz ku srodkowi potem przeczesz szczoteczka aby wygladaly jak naturalne. rzesy maluj mocniej w wewnetzrnych kacikach oczu :)sorki ze takie dlugie ale chcialam dokladnie :) Ciasteczkowy_Potworek - unikaj teraz czarnego.Nos dekoldy bo masz pewnie ładny biust :) beda ci pasowac brazy beze niebieski zielony zolty moze czerwony :) nie maluj usta na czerwono bo jestes blada i to naprawde odstrasza :) zamast tego uzywaj lekko rozowego blyszczyka :) jestes mloda wiec makijazu nie trzeba chyba ze lekki puder plus tusz na rzesy :)

mam jasną cerę i okrągłą twarz, niestety nie umiem okreslic odcienia cery czy jest bardziej w cieplej tonacji czy w zimnej (przypuszczam ze bardziej zimna)

i dzięki za instrukcje do oczu :) dobrze że taka długa ze mną trzeba jak z dzieckiem:P