Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z bliznami

Czy istnieje lepszy kryjący podkład od Double wear estee lauder?

Polecane posty

Gość Z bliznami

Mam niewielkie ale jednak drazniące blizny potrądzikowe a do tego zawsze znajdzie się jakaś krostka. Używałam: 1. dermablend vichy (cena 60zł, świetne krycie, bardzo wydajny, szybko się ściera i kosmicznie brudzi, przy nieumiejętnym nałożeniu maska) 2. Revlon colorstay with softflex (cena około 60zł, kryje słabiej od dermablend ale i tak lepiej od wielu podkładów, mało wydajny, trwały, nie brudzi ubrań, nie tworzy maski) 3. Double wear estee lauder(prawie IDEAŁ : ŚWITNE KRYCIE (niestety moje fioletowe blizny i tak troche się wyłaniają), TRWAŁY, WYDAJNY, NIE BRUDZI CENA :( jak dla mnie bardzo wysoka) Stąd moje pytanie: Czy istnieje jakiś tańszy odpowierdnik double wear albo może jeszzce lepszy od niego?

Gość la roch posey
ja kiedys uzywalam tego la roch posey kryjacy w sumie ma dobre krycie ale nie wiem jaki jest ten estee lauder ten la rocha kosztuje okolo 70 zl a ile ten este lauder

Gość z bliznami
Estee lauder drogii 135-140zł :( Na allegro 110 ale plus przesyłka to prawie 120 więc nie ma sensu . lepeij kupić w drogerii

Podnoszę, bo problem też mnie dotyczy. Taki podkład do 70 zł, który najlepszy. Vichy, o którym pisze autorka, warto?

Gość rtrt
trtt

Gość agash
ja testowałam wszystkie o których pisała autorka i dla mnie zdecydowanie najlepszy jest Revlon colorstay. Vichy wygląda pięknie na twarzy przez pierwsze pół godziny, później ścieka i wygląda okropnie. Estee Lauder tworzyła zbyt widoczna maskę.

Gość Z bliznami
Przed zakupem revlona colorstay with soflex koniecznie weźcie próbke. Ja po kilku dniowym stosowaniu dostałam strasznego wysypu trądziku. Czytałam w necie, że niektóre dziewczyny maja takie objawy. Niektórym bardzo szkodzi więc lepiej nie kupowac o d razu pełnowymiarowego produktu tylko przetestować probke. Nadal nie znalazłam nic równie dobrego jak estee lauder double wear. Tylko ta cena :(((