Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan fun

lubie glupiutkie i naiwne kobiety.sa tu takie?

Polecane posty

Gość fan fun

mam juz dosyc przemadrzalych,silnych,dominujacych,madrych,samowystarczalnych zaradnych,niezaleznych,swiadomych swej kobiecosci kobiet madrzejszych ode mnie lepiej wykrztalconych pracujacych i odnoszacych sukcesy zawodowe kobiet robiacych kariery,ktore maja zaplanowane kazdy nastepny krok tych co wiecej zarabiaja ode mnie wyuzdanych seksualnie i niezaeznych seksualnie tzw singli z wyboru i tych co chca ze mna dyskutowac i lepiej wiedza ode mnie feministek walczacych o prawa kobiet sportwomen,bizsneswomen i innych ...women

Gość a co to znaczy..
wykRZtałcony

Gość fan fun
nie wspomnbialem wyzej robiacych kariere myslalemtez ze mam juz dosyc psycholozek psychologow zreszta tez

Gość skskskkak
Spoko, same głupie i naiwne tu siedzą. Pokaż mi tu kobietę mądrą, samowystarczalną,niezależną (nie uwieszoną na mężu albo rodzinie), robiącą karierę itd. Profil przeciętnej kafetarianki to: osoba z małej miejscowości,dotkniętej berobociem,nie mająca samodzielnego żródła dochodów, przy mężu albo pracująca za 800 zł. Naiwna i nie mądra, ulegająca idiotycznym modom i przesądom, stosująca urynoterapię, myjąca twarz płynem do higieny intymnej, wierząca w światowe spiski (np producentów kosmetyków), niepewna siebie i swojej kobiecości (mierząca się obsesyjnie, w wklejająca zdjęcia swoich cycków, pochwy itd., służącą mężowi/chłopakowi potulnie jako kucharka, sprzątaczka i kochanka dająca się gwałcić analnie i przyjmująca na twarz bo:"facet jak nie dostanie to pójdzie gdzie indziej" i tak dalej i tak dalej. Gostek, masz tu całe legiony takich. Tylko wybierać i przebierać.

Gość jak pajac wyglada
o jakiś ty kurwa mądry

Gość Tweety macho
No widać jaki masz poziom facet, jeśli szukasz takiej kobiety:) Chcesz się dowartościowac? :D

Gość skugaka
No fakt gostek, musisz sam być popapranym przegrańcem, skoro chcesz się dowartościować naiwną i potulną kobietą.

Gość fan fun
z tego co czytam to same przemadrzale pokonczyly szkoly i sie wymadrzaja BMI pomylil? sie BMW skskskkak nastepna badaczka ta kafeteria to pic na wode tu sami psycholodzy siedza i udaja przecietne kobiety

11:58 skskskkak opis jak najbardziej mnie poza tym stosowaniem urynoterapii no i nikomu nie służę i jeszcze nigdy swojego zdjęcia nikomu nie pokazałam Jestem głupiutka i naiwna lecz nikogo nie szukam.

Gość to przerzuć sie
na islam i wypieerdalaj do arabii :o

Gość bo to jest pedalskie
były, ale madrzeją po nauczkach życiowych :O

Gość fan fun
w islamie baby rzadza w domu a to mi nie pasuje bo to jest pedalskie-bo kobiety to nawet teraz do seksu sie nienadaja wszedzie chca dominowac i medrkuja w lozku wcale sie nie dziwie ze wzrasta liczba gejow Ellinka a co w tym takiego zabawnego?

Gość Pituś bajduś
Ja jesem łupiuka i naiwna. I co? I nik mnie chce. Wy chcecie te przebojowe, grające pierwsze skrzypce, głośne i roześmiane. I które mają władzę. Tak jest.

Gość polalola...
skskskkak a to dobre :-D żadna z tych cech do mnie nie pasuje poza małą miejscowością, chyba trzeba się przenieść na inne forum

Gość jaaa..
do sexu to sa prostytutki kolego wiec zapłać i baw sie dobrze

Gość fan fun
wole Pitusia bajdusia Pitus a gdzie mieszkasz? bo prostytuki to krzycza na mnie