Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LaNotte

Obwisly biust POMOCY!!!!

Polecane posty

Blagam o pomoc!!! Prosze o porady jak pojedrnic i podniesc biust bo to co nosze pod szyja wola o pomste do nieba:/ Ogolnie jestem bardzo tlusta kobieta (Mam 23 lata, trzy wielkie walki na brzuchu, gruba duza pupa, wielkie baloniaste ramiona i uda, jedynie nadgarstki i lydki szczuplutkie), jako dzieckomialam niedowage, moja mama i tata sa bardzo szczupli, a ja jestem tlusta bo pozeram wszytsko co mozliwe w ilosciach wiekszych od mojego chlopaka :( Noworoczne postanowienie - gubie pietnastke, ale poradzcie co zrobic z biustem bo to koszmar jest! :((((((

Gość stara_zgredka
Dziewczyno (chciałam napisać Kobieto, ale mi nie pasuje do treści Twojego postu), po pierwsze jak Ty jesteś tłusta to ja jestem kurduplowaty wieloryb ;) a po drugie na biust przede wszystkim dobrze wpływa odpowiednio dobrany rozmiar biustonosza, a potem ewentualnie jakieś kremy ujędrniające (nie podam jakie, bo nie używam - jestem alergiczką i większość mazideł mnie uczula) Wracając do biustonosza: przede wszystkim dobrze dobrany biustonosz musi trzymać się na obwodzie a nie na ramiączkach, bo na tym polega jego konstrukcja; miseczki muszą być na tyle duże aby obejmowały całą pierś i nic nigdzie nie wyłaziło górą, dołem, bokiem i gdzie bądź :P Jak dobrać biustonosz? Zmierz się pod biustem bardzo ciasno na wYdechu, a potem dość luźno w biuście. Wymiar spod biustu zaokrąglamy w dół (czyli np. jeśli z pomiarów wyszło ci 74cm, to maksymalnym obwodem biustonosza jaki Ci będzie pasował jest rozmiar 70, a w niektórych modelach prawdopodobnie lepsze będzie 65). Teraz od wymiaru w biuście odejmujemy OBLICZONY rozmiar biustonosza (np. w biuście masz 96 cm minus 70 - rozmiar obliczony, co daje nam 26 cm różnicy) i z tego wyliczamy miseczkę: w polskiej rozmiarówce (gdzie literki przeskakują po kolei co 2cm) będzie to rozmiar 70H, w angielskiej rozmiarówce (gdzie po D jest DD, później E, a później znów podwójnie czyli F, FF, G, GG i przeskakuje co 2,5cm czyli cal) to będzie rozmiar 70F/32F. Gdzie kupić takie staniki? Przy polskiej rozmiarówce 70H w stacjonarnych możesz mieć kłopoty, ale jeśli mieszkasz w Krakowie (Intimo), Poznaniu lub Warszawie (Avocado) masz szczęście, bo istnieją tam sklepy, które prowadzą sprzedaż bardzo ładnych staników w rozmiarach od 65 (obwody) do literki K (miseczka) i to w rozmiarówce angielskiej :D Po więcej informacji zapraszam na forum biusciaste.prvl.pl, tam dziewczyny chętnie doradzą co i jak, poza tym są rankingi poszczególnych modeli biustonoszy, sklepów stacjonarnych i internetowych, a także opisy kosmetyków i masaży. I mogę Cię zapewnić, że dobrze dobrany biustonosz czyni cuda z samopoczuciem, wyglądem i dowartościowaniem swojej osoby (z własnego doświadczenia) Pozdrawiam :)

Gość lady_Niki
witaj na tej stronie znajdziesz poradniki jak szybko i skutecznie zrzucic pare kilo ;) http://infobot.pl/r/dbQ oraz sa rozne inne porady przydatne dla kazdej z nas ;D

Gość ale ten link biusciaste nie dz
iala :(

Gość bmnnvbcv
to juz tylko operacja plastyczna moze pomoc, zaden krem zwisow nie podniesie bez przesady! moze skore ujedrnic alenie podniesie ci cyckow o kilka-kilkanascie cm! pociesz sie ze jak schudniesz (w co osobiscie nie wierze sadzac z twojego opisu skoro tyle zresz) to jeszcze bardziej ci zwisnie

Gość bmnnvbcv
i bedziesz tez miec obwisla skore na brzuchu i tylku, rozstepy itp, tak to juz jest jak sie skore rozciagnie tluszczem, nie mowie ci zebys nie chudla, juz chyba lepiej ukryc zwisy pod ubraniem niz byc pasztetem