Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosaleen

Chciałybyście mieć faceta gangstera?

Polecane posty

Gość podnoszĘęęęęę

Gość Mafia zabila mi 3bliskie
Osoby. To tyle na ten temat .... ..:(

Gość gangstera-ja o nim tak nie mys
myslalam ja go kochalam on mnie zrobil by dla mnie wszystko.na poczatku ukrywalismy sie ze swoim zwiazkiem bo chcial mnie chronic w ten sposob od ludzi ktorzy jego nie lubia.po 5 miesiach kupilismy dom,wnetrza i umeblowanie wybieralismy razem mielismy wielka frajde podczas urzadzania naszego pierwszego wlasnego domu miejsca gdzie mielismy czuc sie swobodnie-nasz azyl.po miesiacy od wprowadzenia zareczylismy sie i planowalismy slub.mialam sukienke on garnitur wszystko bylo ustalone slub jak ze snu...po 2 latach nadal go kocham i o nim pamietam,sukienka wisi w szafie mieszkam sama w naszym domu.a wszystko zniszczyl jeden moment.kocham go nad zycie i zawsze bedzie w moim sercu.ten swiat jest okrutny jesli kogos zabijaja to nie mysla nad tym czy ten ktos ma zone dzieci czy narzeczona.nie potrafie o nim zapomniec i chcialabym byc juz przy nim w tym drugim swiecie

Gość gangstera-ja o nim tak nie mys
aniolek-odpowiedzialnosc zawsze spada na te osoby na ktorych najbardziej im zalezy mafia odbiera ci to co kochasz i za co oddalbys zycie uderzaja w najczulszy punkt po ktorym nie mozesz sie pozbierac

Gość kaoina
ojj miałam ;)) i był dla mnie cudowny!! ;))miał swoich ludzi którzy za niego nadstawiali głowy,więc w więzienie mu nie groziło. zresztą polska jest krajem skorumpowanym,wystarczy dac w łapę ;DD

Gość kaoina a jak go poznalas
??

Gość kaoina
przez moją koleżankę..

Gość kaoina a jak go poznalas
a ile z nim bylas?i jak sie zaczela znajomosc na radke poszliscie czy..?

Gość bumbumbumupup

Gość taktakatakataktaktak
i jeszcze raz tak!!wszystkiego we zyciu trza sprobowacD:

Gość nnonononononononup

zawsze marzyłam o tym by być kobietą/żoną gangstera, takiego bossa światowej mafii. chodzić w futrach (sztucznych, zwierzobójstwa nie znoszę!) w najdroższej bizuterii, żeby kazdy podwładny męża dał się pokroić w mojej obronie. jeździć super furami, mieć kupę kasy i ochronę:D w zasadzie spac na kasie i mieć wszytsko! jedyny minus jest taki, ze tacy ludzie szybko giną i nie zdążylabym się pewnie nacieszyć tym wszystkim a męża lub mnie już dawno by zabito :P

Gość no kasa kasa i jeszcze raz
kasa a no i milosc intryga jakas ochrona willa :-D dobra dosc tej bajki teraz nie wiadomo gdzie takiego gangstera spotkac.no bo ja mieszkam w miescie wiekszym i nie mam seledynowego pojecia w woj lodzkim gdzie mozna spotkac takie towarzycho:-D

Gość taaaaaakktak
taktakatakatakatakata;]

Gość uppuuuuuuupuuuyppu

Gość uppuuuuuuupuuuyppu

Gość upppuuuudance

Brak słów... Nie wiem co powiedzieć... bluzgać? Odwoływać się do filozofii Kanta czy do moralności Kalego? Piszecie bez większych błędów więc(chyba) nie wszystkie jesteście tlenionymi ziomalkami z bramy z mózgiem przeżartym marychą i jabolami... pewnie niektóre z was studia kończyły...socjologie,psychologie..heh... Ludzie mają moralność w d... z różnych powodów, wy jesteście po prostu za tępe by wykrzesać z siebie odrobinę empatii, by zdobyć się na chwilę jeb*** refleksji... K... co z tego ze twój misio jest dla ciebie czuly i kochany jesli wlasnie gdzies pare kilometrow dalej jakies dziecko ryczy bo jego tatusiowi połamali ręce i zabrali ostatnie pieniadze.. ze w innej obskurnej kamienicy placze zbita jak pies nastolatka ktora podwladni twojego misia gwałcą,tłuką i zmuszaja do prostytucji? Co z tego, że jakaś matka grzebie swojego syna narkomana, któremu amfę pod szkolą wciskali dilerzy pracujący dla twojego \"misia\"... Wstyd mi, że zaliczam się do tego samego gatunku ssaków co wy.

Gość bez przesady mozna inaczzej
ulozyc sobie zycie niz budowac sczescie na czyims nieszczesciu!!!!!!!

Gość tak prawda wasi misie
robia strasznie rzeczy a czy sa dla was dobrzy czy nie to juz malo wazne.nie chcialabym faceta ktory ma podwojne zycie!

Gość pupppuuuuuuuuuuuupp

Gość dupydajazakasewszystkim

Gość no i dobrze
:):):):):)

Gość uppuoooouuuuuuuuuppppppp

Gość uppuoooouuuuuuuuuppppppp