Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kura kaao

dowód na to, że wygląd nie jest ważny

Polecane posty

Gość oferma
nie starają się przyciągać "samców" atrakcyjnych a jednocześnie zniechęcać nie atrakcyjnych.

Gość wężowy
sie podszywają pode mnie :D ja już idę czesć!

Gość a Simon Mole
:O w zyciu bym na niego nie spojrzała czym on mamił te wrażliwe kobiety (tez jestem wrazliwa... ;)

Gość dsfsdf
kto to simon mole?

hehheee dobre dobre.. ale jest jeden aktor w którycm jestem platonicznie \"zakochana\" od dłuzszego juz czasu..ze nawet ma jako hydraulika czy dozorce bym sie na niego rzuciła...jego urody przylizana grzywka nie jest w stanie mi przysłonic... :P

Gość a jeśli
saras :(

Gość a jeśli
mhm bry noc. :p ❤️ ❤️ ❤️] :( bo prać mi się nie chce

a od kiedy to uważasz że jesteś specjalny? Wcześniej miałeś inne zdanie na ten temat

Gość kormoran
Sory ale z Ciebie baba a nie facet, nie wiem co tam bierzesz ale zrezygnuj z tego (ja zawsze tak po mleku albo jak zwale biadole). Widzisz chlopie przeciez, ze nie masz tutaj najmniejszego problemu z rozmowa z kobietami to czemu nie przelozyc to na realny swiat? Dodawac nawet nie musze ze nawet rozmowy na takie tematy dla kobiety moga byc interesujace.

Gość kormoran
eh nie chce mi sie walkowac tematu bo juz inni to zrobili, ale tak nie wiele trzeba by wszystko stalo sie mozliwe. Wejdz na czata, zarwij jakas panne pojdz na spotaknie a zobaczysz ze to mozlwe i uwierzysz w siebie. A nie chca bo z takim podejsciem to samemu Tobie pewnie jest ciezko wyrobic.

Gość kormoran
i wrzuc na luz.

Gość kormoran
coz, moze kiedys sie ocknie.

Gość kormoran
To wyjdz do ludzi, do pracy jak nie masz znajdz jakas. Swojego czasu mialem problem z wyjsciem z domu, a gdy tylko wyszedlem to nacieszyc sie nie moglem.

Gość kormoran
Jak to nie? wiaze. Bo to nie musze byc jakies nie wiadomo jakie zaloty, poznajesz dziewczyne bierzesz numer a pozniej juz poleci i nim sie obrocisz bedziesz mial dzieci.

Gość kormoran
kura kaao - nie planowalem tego :) Przeciez pisali ze wygladasz masz niezly. Nie wiem co jest z Toba chlopie, ale musisz cos szybko z tym zrobic. Tak zycie jest do dupy i tak wszyscy kipniemy ale wlasnie dlatego warto cos robic, skoro i tak cokolwiek zrobimy odejdzie kiedys po nas w nie pamiec, skoro nic sie nie traci, to dlaczego nie sprobowac. Nie mozliwe nie istnieje.

Gość kormoran
Pamięć o tym, że wkrótce mogę już nie żyć, jest jedną z najważniejszych pomocy, którą napotkałem, przy podejmowaniu wielkich wyborów w życiu. Ponieważ prawie wszystko - oczekiwania otoczenia, cała duma, wszystkie obawy przed porażką lub zażenowaniem - wszystkie te rzeczy nikną w obliczu śmierci, pozostawiając jedynie to, co jest naprawdę ważne. Pamięć o tym, że umrzesz, jest najlepszym sposobem który znam, by uniknąć pułapki myślenia, iż masz coś do stracenia. Jesteś już całkowicie obnażony. Nie ma więc powodu, byś nie podążał za głosem serca. i cokolwiek robil!!!!! Masz tu Steva Jobsa moze CIe natchnie. http://www.jaczewski.pl/blog/steve-jobs-trzy-historie/

Gość kormoran
A dlaczego tak twierdzisz? a moze same beda chcialy? Nie dowiesz sie dopku nie sprobujesz.

co oznacza nieumiejętność podrywania? kiedyś czytałam o jakichś statystykach... pytano kobiety co by zrobiły gdyby facet podszedł do nich na ulicy, powiedział że mu się podoba (babka) i chce z nią iść na kawe. 90% kobiet powiedziało że poszłoby, nawet gdyby facet był nieatrakcyjny. Prawda jest taka że każda kobieta marzy o takim podrywie. :)

Gość kormoran
dopku = dopóki.

No ok - gdyby podszedł do mnie jakiś ubzdryngolony cieć to raczej nie byłabym zafascynowana. Ale normalny... TRZEŹWY :P i klepnąłby mi jakiś niebalnalny komplement - jasne że bym chciala. W zyciu zdarzylo mi się to tylko raz, ale do dziś pamiętam. :) Hell, widocznie znajdujesz się w tych 10% ;)

Gość kormoran
Trzeba dodac na przekor myslenia, ze fajne sa zajete itd, to ze jest wiele fajnych kobiet jest wolnych bo 1 wiecej Was przypada na nas :) a 2 jeszzcze wiecej jest takich Faith Hope Glory innych roznego rodzaju osob przez ktore wy tak Cierpicie ;)