Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farminka24

demakijaz bez uzycia wody

Polecane posty

Gość farminka24

no wlasnie , co stosowac jesli woda (kazda) szkodzi naszej cerze?

Gość bgf
stosuj wode mineralną- np rano, po tym tonik i krem. a wieczorem do zmycia makijażu mleczko, które zmyjesz tonikiem i na to krem, bez użycia wody

Gość niebieskooookaa22
albo płyn micelarny do demakijazu :) ale od czasu do czasu proponuje wode przegotowana lub niegazowana mineralka przemyc buzie+delikatny zel/kostka

Gość farminka24
no wlasnie zastanawiam sie nad plynem miceralnym, ale czy faktycznie dobrze zmywa cere? w sumie to ja prawie sie nie maluje. i jaki plyn bys doradzila?

Gość niebieskooookaa22
ja mam Vichy płyn micelarny i jestem b.zadowolona, tylko ze drogawy jest :o ale zmywa makijaż super :) tańszy to Bioderma, napewno warty wypróbowania i zmywa makijaż jaknajbardziej jest jeszcze AA oceanic, ale nie miałam wię csię nie wypowiem ;) a czemu nie chcesz używac wody?

Gość farminka24
po wodzie moja skora robi sie taka chropowata , czasami jakies czerwone plamy wyskakuja

Gość farminka24
a co myslicie o dermedic tolerans clear i physiogelu?

Gość niebieskooookaa22
czyli masz b.suchą skórę? wypróbuj sobie płyn micelarny, myślę że użycie mleczka+tonik(koniecznie!) też da na suchej skórze dobry efekt... do b.suchej skóry (moja siostra ma taką) dobre są Len Pollena Eva mleczko, Ziaja Calma HLC albo Garnier do skóry suchej i wrażliwej z różą ja kiedyś stosowałam mleczko+tonik ale zrezygnowałam z tego bo pozapychał mi pory ten duet bo mam cerę mieszaną... a po płynie micelarnym jest super... ale myje też kostką SebaMed baby z wodą albo z kranu albo rpzegotowaną... jeżeli nie chcesz uzywac wody to mozesz sobie kupic wodę termalną i spryskiwac sobie twarz,szyję a po chwili przyłożyc ręcznik papierowy aby wchłonął nadmiar

Gość farminka24
bardzo suchej nie mam, raczej mieszana tzn. problemow ze swieceniem nie mam, tylko zaskorniaki na nosie