Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiekkkkk

Proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość sokkkkkkkkkkkkkk
moze bedziesz miaal okres za kilka dni i dlatego masz palmienia, saka ostatnio mialam cos takiego przez 2 dni plamienia male, a okres za 3 dni, a jajniki bola ciebie tak jak przed okresem? albo piersi?

sokkkk kochana... niestety pedofil gdy miałam koło 8 lat. Nie życzę NIKOMU. Dałam sobie z tym radę, chociaż powiem Ci... nawet jak to piszę to trzęsą mi się ręce.

lipenka.... współczuje biedactwo ty moje..... normalnie brak mi słów.... ale pełna podziwu jestem że sobie rade z tym dałaś, brawo!!

tak, bóle brzucha zczęły się jakies 4/5 dni po stosunku, i bolal bardzo brzuch, piersi, potem sie uspokoilo troche a nasilalo po stosunkach a teraz bli ale tak inaczej tak bardziej okresowo i bol piersi nasilony, pokazalam mamie majtki z wydzielina, powiedziala ze okres sie zbliza, ale ona nie wie ze wspolzyję...

dwie kreseczki, jakże bym się cieszyła mogąc powiedzieć, że jakiś fajny chłopak (a raczej jego siusiak) w szkole średniej... niestety życie nie zawsze jest piękne i różowe. Na szczęście trafiłam na zaje... faceta, z którym jestem od 15-stu lat. Gdyby nie on to już by mnie nie było.

asiekkk a może rzeczywiście się okres zbliża :) głowa do góry i ZAPISUJ daty okresu. Tak w ogóle to zapisz już teraz początek tego dziwnego krwawienia.

o jejku Lipenka wspolczuje ;( :* Najwazniejsze ze jestes teraz szczesliwa :*** Dziekuje bardzo za rady Tobie i innym, jakby wam cos jeszcze do glowy przyszlo co to za fazy co je mam to piszcie, bede wdzieczna...

nie obcy jest mi temat wartościowych facetów potrafiących pozytywnie wplywać na nasze życie, wzbudzających pozytywne wibracje w naszym szarym światku. zywym przykladem jest moj mąz.. nie wyobrazam sobie zycia bez niego :)

ja wam powiem że z mojego tez zadowolona jestem.... problemy w domu miałam, jak 10 miesięcy razem byliśmy... rodzice zaręczyn żądali a ile afer było!!! płakałam, nic nie jadłam miałam życia dość... ale mój skarb wynajął nam mieszkanko jak sie to tylko zaczęło bo na łzy moje patrzeć nie mógł... twraz wspaniałe mam życie u jego boku:) a co do tych faz to ja nie wiem..... poddaje się ... ale do gina i tak idź....

Dzięki, na razie się udaje i oby tak dalej, w końcu chcemy mieć liczną rodzinkę :) mąż mówi o 5 dzieci a ja chcę zakończyć po 4 bez względu na płeć :) (chociaż większe szanse na przekonanie go do czwórki dzieci to bym miała gdybym syna urodziła hahaha)

ulalala faktycznie 4 dziewczyny i Ty 5 :D Podejrzewam ze mężulek czuje sie calkowicie zdominowany przez płeć piekną :D wszędzie wałki, lakiery, stringi .. a on biedak pewnie na ryby z synem chcialby wyskoczyc :P

Piszesz, że dojrzałaś do sexu ale nie dojrzałaś do rozmowy z mamą. Dziwne. Plamienia i ból - wizyta u ginekologa wskazana. A seks w tym wieku to troszke przesada.

Nikt Ci w pipke przez komputer nie zajrzy, jak jesteś taka dojrzała to do ginekologa ! ! ! dziecko.

Pojawiła się trochę jaśniejsza krew i wszystko wskazuje na okres a dokładniej na jego pcozątek do tego ten charakterystyczny straszny ból brzucha i krzyża jak zawsze u mnie przy okresie, myślę że tamte wcześniejsze bóle były spowodowane sexem lub owulacją hmmm nie wiem...Do gina wybiorę się chyba niedługo żeby tak ogółem zbadał czy wszystko ok u mnie i porozmawiam z nim na temat tabletek : ) A z mamą nie porozmawiam, bo wiem że by tego nei zrozumiała, p oco ma wiedzieć skoro by przez to się denerwowała, płakałaby itd.? A wiem że tak by było bo sama mi to kiedyś powiedziała, gdybym wiedziała że to zaakceptuje i zrozumie to oczywiście powiedziałabym : ) Jeszcze raz dziękuję wszystkim za rady (tylko tym osobą, któe mnei nie oceniały i nie pisały głupot, tylk ostarały się pomóc). Pozdro : )