Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniwjusbhdye

Czy podczas pierwszego miesiąca ciąży

Polecane posty

Gość mniwjusbhdye

mogą występować bóle w podbrzuszu? Trochę mnie to martwi :(

Mogą, ale same bóle wcale nie muszą świadczyć o ciąży może być mnóstwo innych przyczyn? Opowiedz coś więcej, co to za bóle keidy się pojawiają? Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę, co to za sytuacja co mogła do ciąży doporwadzić?

Gość mniwjusbhdye
No własnie sytuacja jest dziwna, kochałam sie tylko z prezerwatywą, okres spóźnia mi się już parę dni, nawet test zrobilam, wyszedł negatywnie, a miesiączki ani widu, ani słychu, a brzuch od czasu do czasu pobolewa. Nie jest to jakiś ciągły ból, ani nazbyt silny, trochę przypomina normalne bóle przy okresie, ale też nie do końca

Brzmi znajomo miałam dokładnie taką samą sytuację.... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3649151 to link do którego napisałam posta wczoraj przeczytaj ten mój pierwszy (tą jego część o tych bólach brzucha) powiedz czy masz podobnie. Ale nie przejmuj się o tej wydzielinie, której tam pisałam to początek okresu, dzisiaj się wyjaśniło. A bóle miałam tak jak ty po stosunkach bardzo silne, piersi opuchnięte...Skoro była prezerwatywa, nie pękła i się nie zsunęła to raczej nie jesteś w ciąży. A okres mogło opóźnić mnóstwo rzeczy: może brałaś antybiotyki, stres, przeziębienie, może nawet sam sex. Ja też się denerwowałam, ale uwierz nie ma czym, pozdro :* Jeszcze jak test wyszedł negatywnie to już w ogóle, a te bóle moga być na okres ; )

Tzn podobną, bo u mnei nie można powiedzieć czy okres się spóxnia bo mam bardzo nieregularne i ja nie robiłam testu : D

Gość mniwjusbhdye
Problem w tym, ze ja mam regularny okres. Prezerwatywa raczej nie zsunęła się ani nie pękła. Dwa tygodnie temu, kiedy się kochaliśmy trochę krwawiłam, przez 2 dni, ale myślałam, że ma to związek z tym, że miałam dłuższą przerwę. No nic jak się samo nie wyjaśni lecę do lekarza

Hmmm no fakt jak się nei wyjaśni to idź, ciąża to nei jest moim zdaniem w 99,99 %, albo okresowe albo przeziębiłaś jajniki czy coś, albo dlatego że miałaś dłuższą przerwe itd.

Gość mniwjusbhdye
Dziś kupię, a jutro zrobię jeszcze jeden test, żeby rozwiać wątpliwości. Chciałabym wiedzieć co mi jest. To może być stres, niby to wiem. Niedawno przeprowadziłam się i zmieniłam pracę, ale mimo wszystko trochę mnie to martwi

hej. mnie boli podbrzusze juz jakieś półtora tygodnia. są to takie skurcze wręcz ukłucia bardzo bolesne. Planujemy z mężem dziecko okres spóźnia mi sie juz można powiedziec tydzień( bo nie moge dokładnie określic gdyż mam nieregularne cykle) piersi mam wrazliwe i jestem wzdeta. Tydzień temu robiłam test ale wyszedł negatywny teraz kupiłam następny ale boję sie go zrobić bo nie chce się rozczarować...

zrobiłam dzis test bałam sie rozczarowania alle.........zobaczyłam dwie kreski!! nie wierzyłam!! pomyślałam Boże to już?? Udało sie ?? Rozpłakałam sie ze szczęscia i cały czas myslałam o dziecku:) teraz czekam we kolejce do lekarza bo jest nawał mam nadzieje zę oddzwonia do mnie w przeciagu dwóch dni bo umówiłm sie na tel. mam nadzieje ze lekarz potwierdzi naszego dzidziusia:))

Gość 222222
gratulacje :) a do lekarza za wcześnie, poczekaj do 6 tygodnia chyba że ma usg to jest szansa że coś już zobaczy