Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlinczowana

Mąż mnie zlinczował bo mu weszłam na GG !!!!!!!

Polecane posty

Gość zlinczowana

rozumiecie, caly dzien plakalam!!! a ja przez przypadek zinnego uzytkownika wprowadzilam. wskoczyla lista a tam jakies dziewczyny, zpytalam kto to zaczol klamac ze nikogo takiego nie zna (i to bylo nakgorsze) a pozniej kurwami zucal ze mu przywatnosc naruszam!!!!!

Gość anonimowa jedza
jezeli cie zlinczowal to jakim cudem zyjesz???? Ja bym cie raczej za bledy zlinczowala

Gość zlinczowana
zlinczowal mialo byc w cudzym slowiu " "

Gość anonimowa jedza
Acha! "w cudzym slowiu"! Tak to jest jak sie cudze slowia czyta:D:D:D

Gość zlinczowana
mogla bys mnie jedzo jedna nie denerwowac!!!!!!!!!

Gość A tak dla jaj
ale ona nie jest jędzą jedną tylko anonimową :P:D

Gość nie pozwól sie tak traktować
dałabym mu w pysk...postaw sie temu gnojkowi ..mąż i laski na gg!!!!

co za skurwielstwo......prywatnosc mu naruszasz, biedaczynie......a on nic nie narusza, flirtujac z laskami za Twoimi plecami? kurna, zlapalas go na chamstwie i prawie ze zdradzie i zamiast go z domu wyrzucic, to jeszcze dalas sobie wmowic, ze to Ty jestes ta zla...? Gratuluje Ci. :/

Gość jarek ale ty jestes dowciapny

Gość anonimowa jedza
gdybym cie nie denerwowala musialabym nick zmienic, a nie zamierzam tego robic! Oj j ta jedza "jedna" to pewnie w cudzym slowie byla:D

Gość zlinczowana
a niby kurwa za co ze baran hasla nie zalozyl i wpadl ze dal sie zlapac wszystkie te chlopy to sieroty ja z nikim nie flirtuje a haslo mam

być może mąż za bardzo Ci ufał, i to był jego błąd. jak to śpiewała Budka Suflera - nie wierz nigdy kobiecie, dobrą radę Ci dam, nic gorszego na świecie nie przytrafia się nam...

Gość to chamstwo jest i tyle
mój facet mi zrobil coś takiego na gg nie mógl wejść ale przeczytal archiwum ja spalam a on sobie czytal w nocy nie prowadze rozmów z innymi facetami ale przeczytal moje rozmowy z przyjaciólką, znamy sie kupe lat i gadamy o wszystkim, nawet o dość intymnych sprawach zrobil mi awanture o treść tych rozmów a ja czulam sie potwornie, jakby mi ktoś na chama wlazl w moje myśli, we wszystko .... to okropne nie wiem czy mu wybacze to co zrobil, nie moge być z kimś do kogo nie mam zaufania przecież nie bede chować wszystkiego przed kimś z kim jestem, mam zamykać na klucz ???

Moja droga kazdy ma prawo do prywatnosci i do znajomych , nawet płci przeciwnej. Jesli juz przypadkiem weszłas nalezało siedziec cicho i wyjsc. Na balkon i kosci to idealne rozwiazanie.

Iza Ciekawa jestem jak Ty byś siedziała cicho gdybyś sie dowiedziała, że twój facet podrywa małolaty przez neta. Pewnie byłabyś oazą spokoju... Jeszcze bys mu przyjaciółki naganiała. Hahaha...

moj maz tez ma koleznki i to nie znaczy ze mnie zdradza........ Przepraszam czy wy nie macie na GG mezczyzn?

Przepraszam niedoczytałam, myślałam że autorka przyłapała mężusia na flirtach .... ale jeśli zrobiła awanture o jakieś kontakty to cofam swoje poprzednie zdanie, brak zaufania nie jest fajny

popieram poprzedniczke, facet nie dosc, ze ma pelno laske na gg, to jeszcze ja obwinia za to, ze mu przez przypadek na gg weszla, rzuca kurwami na prawo i lewo. Po tym jak mu powiedziala co zobaczyla, to sie zaczal awanturowac? Jakby chlopina nie mial nic na slumieniu, to byl powiedzial, ze to tylko koleznaki, pokazalby jej kilka rozmow z nimi i byloby po sprawie...

Dokladnie, teraz ja popieram poprzedniczke, w ogole jakby facet do mnie wylecial z k****mi to juz dawno bylby na bruku, co za brak szacunku i kultury, sorry ale nie moge tego przeboleć.

nio moze nie z k...mi . Jesli kobieta mu nie ufa, słusznie badz tez nie. W kazdym razie jesli nie ma zaufania to po co sa razem, nic na siłe.

Gość zlinczowana
gdyby byl moim chlopakiem to co innego, ale my mamy dziecko wiec to nie jest takie latwe, on czasami zachowuje sie jakby nadal trzepal kawalerke i nie moze zrozumiec ze to sie juz skonczylo, do malzenstwa go nie zmuszalam sam zaproponowal wiec mogl jeszcze poszalec zanim podjol te decyzje a teraz jestem ja, dziecko i zadnych flirtow tolerowac nie bede ja nie flirtuje zeby mu przykrosci nie sprawic. iza mam siedziec cicho, ty moze je jeszcze do naszej sypialni zaprosze wez sie w glowke stuknij!!!!!!!!

Gość jarek 80 coś tam
co za bzdura mąż za bardzo ci ufał, a ona chyba też mu ufała że nie ma żadnych lasek na boku. idź jareczku na spacerek no chyba że nie masz z kim...pewnie tak dlatego tu siedzisz i mścisz się na babkach ale my to mamy w d...

Gość listek...
do autorki nie daj sobie, nie dość że łże jak pies bo została przyłapany to jeszcze odwraca kota ogonem, typowe dla samców. nie zostawiaj tego tak i nie daj się szybko udobruchać, do pieprzaj mu jak przyjdzieże ma iść do jednej ze swoich kurewek. albo go tak olej że bedzie miał dość. a przedewszystkim nie daj sobie wmówić że to ty zawiniłaś

Gość no i co bardzo dobrze
a co mial ja ciagle w balona robic. przynajmniej wie na czym stoi

o fak jak was czytam to nie mogę posiadanie na gg kontaktu płci przeciwnej to zbrodnia????? to co w tkim razie ze znajomymi na naszej klasie apoklipsa! :D