Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czikulinka 23

Odchudzanie od 4.01.08 kto mi potowarzyszy?

Polecane posty

Gość bezowa
Dwa lata temu stosowałam ta metode,ale przy tym ćwiczyłam codziennie z Cindy.Efekt był spory,ale przyszła zima i zrobiła swoje.

A jednak jeszcze dzis tu do was wbiłam :) bezowa ~ja zamierzam do wakacji 10 kg straci :) mam obecnie 172 cm wzrostu i waże 62 :( walcze z kilogramami jak sie tylko da :)

w zasadzie to nie zupełnie do wakacji bo do czerwca :) wt5edy założe krótka mini ;) i wszyscy zobaczą efekty mojej ciężkiej kilkumiesięcznej pracy :)

nie mogę z was, fajna dietka:P, ale ważne, ze działa:) ale ja też dziś dużo zjadłam:/, a co tam..

Sorki,ze nie pisalam wczoraj,ale robilam badania do pracy mgr ./ Wczoraj zjadlam bulke.ziemniaki,kotleta,ogorek,czekoladke,deser budyniowy Dzis to az wstyd: tosty hot dog kebab deser z lodami i bita smietana ;( Wszystko dlatego, ze bylam skladac podania do szkoly i kurde nigdzie sie nie dostalam.Boze co za zycie chu... Pozdrawiam Was.

Gość ell_ka
hej:)..wprawdzie tydzien sie jeszcze nie skonczyl ale moge powiedziec ze jakos przetrwalam ten czas teraz wlasnie zjadam swoja obiado kolacje(ryba gotowana z kiszona kapustka)jeszcze tylko silownia.Ale nie myslcie sobie ze to tak leciutko mi poszlo ,oczywiscie bez grzeszkow sie nieobeszlo 3michaszki i chyba z 5oponek:(niestety......Pozdrawiam cieplutko

Gość henk1
Dla chcącego nic trudnego,powodzenia

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin