Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kewelinka smutna

Zostanę chyba żoną i matką, ale wcale tego nie chcę.

Polecane posty

Gość Kewelinka smutna
Najbardziej to chciałabym usnąć, ten problem wtedy by się rozwiązał. Niestety on nie chce, a ja sama nie mam na to środków finansowych. Dowiadywałam się nawet w tej sprawie, ale najtaniej lekarz chce za to 1800zł:( Ja zarabiam miesięcznie 1100zł, nie ma szans żeby było mnie na to stać:(

możliwe, że nie wiem, jak się mam, jak już jakis piąty rok mi na kafeterii leci :D Standardowe teksty: "jak ci sie nie podoba, to możesz nie czytać" :classic_cool: No ale widzę, że autorka nam tego nie napisze.

Gość balcerkowa
ferry a myslisz, ze mozna byc tak glupim i ciagle pisac w kolko to samo...przeciez wszyscy tu pisz jej ze robi zle, ze to sie wyda...a ona jak tepa dalej gada swoje....zeby chociaz jedna osoba, napisala, ze ja rozumie, ze tez by tak postapila....to bym moze jeszcze uwierzyla.....ale jak wszyscy pisza jej otrzasnij sie...a ona dalej swoje: bo go kocha i sie nie wyda....

no pisałam, że można być tak głupim, bo sama to mam: podałam przykład mojego eks, który pierdoli identycznie (w kwestii papierowego małżeństwa, ale motyw ten sam: on nie krzywdzi, bo nie zostawi żony, z którą go nic nie łączy :O)

Gość hej ciocia
jeżeli mówisz poważnie i naprawdę wiesz czego chcesz, a czego nie to zrób cokolwiek, weź kredyt, pożycz cokolwiek, ewentualnie wejdz na stronę kobiety na fali, ale tylko gdy na bank wiesz czego chesz

Gość herbacianka
"Nie myślałem o dzieciach, wyjściu za mąż." To zacznij pan myśleć!!!!!!!!!! Choć w naszym państwie jeszcze długo nie będziesz pan mógł!:-G