Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwikra

Od roku jestem sama, juz nie tęsknie ale

Polecane posty

Gość lubiany
ja tez pa pa do jutra

Gość lubiany
Dien doberek elwira pikny zionek mamy dzis ,az chcesz sie zycz .a jak u ciebie ?pozniej wskocze tu narazie

jestem miałam cięzki dzien...jutro mam zajęcia wiec zróce z uczelni wieczorem , w niedziele tez mam niestety zajęcia i juz mi sie nie chce nic :( mam wielkiego doła:(

Gość Lubiany
ja juz jestem gotowy ide do kin a na musze o 22 kumpele odebrac i pomyslalem sobie ze moze na szampana ja po kinie zaprosze i obgydamy sobie film mo przyjmnie zaproszenie ,mieszka obok nie daleko mnie , jak myslisz nie zapozno bedzie ja zaprosic?okolo ialbo po oo godz

Gość Lubiana
hej no mam dos tego tylko patrze i patrze i nic juz sie namnie niektorzy dziwniwe patrza ale opowiem ci jutro albo kiedy indziej jak bedziesz miala ochote posluchac ok a pa pa trzymam kciuki za ciebie na uczelni bedzie dobrze ok teraz no jeszcze pore minut jestem

Gość Lubiany
do jutra trzymaj sie pa pa

Gość lubiany
Hey Elwira witam pozniej napisze ok ,juz jestemy po sniadaniu hehe narazie

Gość lubiany
Hey oj bosko bylo i sniadanko tez dzis jest rewanzik maly a co myslisz nie moge ci tu wszystkiego opowiadac ale bylo superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr my dwoje zadowoleni hehe narazie jestem jeszcze pa

Gość lubiany
Hej Elwira wszystko ok? U mnie tak rewanzik byl tez szampanik z lodowki tez kampiel przy swieczkach tez i babelki motylki dzialaly romantycznie narazie

Gość lubiany
jestes tam

Gość lubiany
hej czesc ale m dobrze hehe

Gość lubiany
ide na poprawke a co jak daja hehe i kolacyjke z babelkam i pzzza hawajska z ananasami he nie wiem kiedy wroce ale jak wroce opowiem narazie

miłej zabawy :) ja mam mało czasu bo ucze sie do egzaminów.... u mnie jakos leci, dochodze powoli do siebie:)

Gość lubiany
Hej Elwira napewno mialas cieszki dzien wczoraj,i duzo nauki .apropo a kiedy masz egzaminy ?napisz pozniej jak znajdziesz czas narazie

czesc :) pierwszy egzamin mam w czwartek....napisze pózniej wiecej miłego dnia :)

Gość lubiany
Cesc ciesze sie ze masz egzaminza .w czwartek bede trzymal kciuki bardzo mocno zebys zaliczyla ,ok Jestem juz w domu , zaraz bede jadl obiad . w poniedzialki mam zawsze besmiesny dzien, nudel mit pasta i salat .Wczoraj mielismy wybory w naszym Bundesland. CDU zostalo to jest unia chrzescianska a demokraci SPD na 2 miejscu .Pogode mamy pod psem o ja cie mowie mokro i zimno strasznie milego dnia zycze Ci

a_abdanq witaj :) dzieki , ze trzymacie za mnie kciuki....ja do tej sesji podchodze na luzie...zdam to zostaje nie to zmieniam kierunek i tyle ;)głowe mam zaprzątnięta różnymi myslami i sie nie moge skupic... u nas dzis ładna sloneczna pogoda, chociaz rano był lekki mrozik:) wpadne pózniej

Gość lubiany
hej fajni eze wpadlas do nas co u ciebie ? Dawno cie nie bylo co slychac , uns ok ale nie wszystko trzymamy sie na tym topiku to wazn e narazie

Gość lubiany
Hej jutro po pracy pusuje moja bude a w piatek skacze trzymaj sie papa do jutra

Gość lubiany
Elwira hej na radevu, skacze ha a co na weekend robimy sobie wyskok nad morze . w niedziele wrocimy juz pomalu przygotowuje sie heee. komcze bo musze papapa

Gość lubiany
Hej Elwira na Randevu skacze ,to bedzie piekny weekend no moze na morze pojedziemy zobaczymy czy nie bedzie zlej pogody a u ciebi ok. A jutro po male zakupy mamy 50 70 % obniszki albo w Tschibo cos znajde oni maja fajny wybor tez chcesz to zajrzyj na TSCHIPO SHOP : N Buziaki pa