Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziobalka

Dziobałkowy Świat

Polecane posty

jeden z najpiękniejszych kawałków o miłości zawiera ta piosenka, którą właśnie wkleiłeś moim zdaniem...

hihihi no i czemu tak jej pojechałeś? no czemu?:P:P:P ale ten tekst to mi tak humor poprawił, że szok.... dzięki....

tak...z pewnością Ci żal... Ty zwyczajnie jesteś zazdrosna pewnie a nie tak Ci ich żal :P:P:P i wcale nie wyglądasz mi na taką, która nienawidzi... raczej co bardzo mocno kocha... ale ja oczywiście się nie znam i pijana jestem i piszę głupoty... nie czytać tego co piszę...;-)

ok...ja tylko wyraziłam swoje zdanie... a Ty sama przecież wiesz najlepiej co czujesz... 🌼 i juz nie warcz 😭

jak się robi tą buźkę ??? hihihi ależ ja jestem głupia...ręce mi opadły...

a któż to wyciągnął ten mój słodki temacik? eh... miłe wspomnienia On niesie...

Gość to piekny topik
dziobalko dla ciebie❤️

no jestem... może to zacząć kontynuować ten syf....? eh... jeśli ktoś będzie za to wpisywać się proszę ... tradycyjnie wiersze i głupoty również;P mówię cichym lecz stanowczym głosem w którym brzmi przekonanie, że to miłość jednak nie była... Okryłeś mnie taką hańbą, że wstyd mi się nawet pokazać znajomym... okropność wszyscy o mnie mówią unieszczęśliwiłeś mnie bardzo i nie życzę sobie byśmy mieli się kiedyś spotkać... nie życzę... 🌼 miłego dzionka ;)

no więc wracamy;) daję Ci mój uśmiech który każdego dnia pobudza Cię do życia; daję Ci usta swoje które każdego dnia spijają z Twoich pożądanie daję Ci ręce moje które każdego dnia dotykiem leczą wszystkie smutki daję Ci serce swoje które kocha Cię potężną miłością to wszystko jest tylko Twoje... mój Ty biedaku...

Gość mam majteczk w kropeczki
dziekuje:)

ależ nie ma za co... może warto go dalej kontynuować... jeśli tak to zapraszam do pisania... tak jak na wstępie...nie tylko swoich wierszy... mogą być różne tylko autor musi być podany...i myśli swoje i co tylko chcecie... tylko kulturalnie proszę. i nie wyzywać mnie( do tych którzy będą chcieli to zrobić) bo to już mi sie znudziło... 🌼

ale tutaj są moje wypocinki... szkoda mi ich... wiem, że wiele wspomnień niesie ten topik ale zarówno złych jak i dobrych... tutaj sie rozwijała nasza wirtualna przyjaźń ;) może warto go kontynuować... wspomnienia to coś co trwa wiecznie... niech i one trwają... wcale nie musimy wracać do tego co było... a złośliwe pomarańczki na pewno się pojawią i w nowym jeśli go założę. a w tym mamy już 162 strony ;) 👄 dla Ciebie...

Gość Panienka Vitaminka
złośliwa to jesstes ty:) jeszcze takiej osoby nie spotkałam tak wrednej..

Gość pani co pyta
a ten ksiaze to nie Ten tamten??? nie bardzo chce m lez w paszcze