Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedepiekna

Teraz albo nigdy- schudnę!!!! ktoś ze mną?!!!!

Polecane posty

ecia z tym myciem zebow to prawda.Po kazdym posilku jak wymyje sie zeby to nie ma pozostalosci po jedzenu i podobno nie jest sie glodnyM.A gume do rzucia to tez ciagle przezuwam.

Gość ecia****
i zielona

Gość ecia****
ja po czerwonej herbacie mam niesamowitą suchość w ustach a po za tym to zapach tej herbaty przypomina mi wode w stawie

Gość ecia****
a jak tam u was z piciem mineralki która wipija 2 litry?

ecia ja tyle wypijam albo wiecej.Tak wogole to moimi jedynymi napojami jest kawa (jestem uzalezniona :( ) i woda mineralna.

dziewczynki dołączam do Waszego grona.. 13 stycznia skończę 23 lata.. Przed Wszystkimi Świętymi ważyłam jeszcze 82 kg.. Dziś weszlam na wagę i stuknęło mi 90 kg... Dół.. Dół i jeszcze raz dół.... Mam jakieś 175 cm wzrostu.. POMOCY!!!

Cześć,mam problem mam 179cm wzrostu i waże 89kg kiedyś ważyłam 62 kilogramy a po antydepresantach które musze brać do końca przybrałam dużo co mam robić bo gdy jestem gruba bardziej dostaje depresjiprosze o pomoc

Gość ecia****
ja jakoś w zasadzie to mało pije po prostu nie mam czasu. pije jak już czuje straszna suszę w ustach. jeszcze nigdy nie wypiłam 2-óch litrów wody, a wiem że to olbrzymi błąd

Gość klaudia1978
czesc dziewczyny!!! ale was t dużo się zebrało - fajnie

cześć nowo przybyłym. Jeśli chodzi o czerwona herbatę to właśnie dlatego, że jest taka wstrętna, odechciewa się jeść.

ja bardzo duzo pije,a jak jest lato to bez mineralki sie nie ruszam,ja nawet kolo lozka mam butelke z woda. Witam nowe kolezanki

Gość ecia****
moje dziecko na obiadek zyczy sobie ryż z mięskiem i marchewka więć raczej nie mam wyboru

ecia ryż biały czy ciemny? ja moge tylko ciemny, a bardzo lubie biały, chciaż duzej róznicy w smaku nie ma, powoli się przyzwyczajam, tylko trzeba gotować go pół godziny, jak dla mnie za długo.

Gość ecia****
niestety biały moje dziecko na inny wogóle nie patrzy (jest raczej niejadkiem wiec to ja sie muszę dostosować) chociaż wiem żę brązowy jest o wiele zdrowszy

Gość ecia****
w sumie tak

Gość ecia****
ide do sklepu kupić jakieś jabłka,kiwi a właściwie to jakie owoce są wskazane na diecie?

Witam wszystkich :))) banany nie sa polecane na diecie i chyba ananas... ale co do ananasa nie mam 100% pewnosci... ale i tak go zjem dzisiaj :)

a probowala ktoras jakis magicznych srodkow odchudzajacych? typu moroznik, czy adipex?

carolima tym się nie szpikuj, bo choć tego nie próbowałam, to słyszałam, że strasznie wyniszcza organizm, no i oczywiście jest skutczne, ale podobno uzależnia więc wolę sie trzymać od tego z daleka.

poobno cambridge daje niezle rezultaty, ale i niezle jojo... poza tym szkoda kasy zwlaszcza ze i tak sie glodzisz...