Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

mnie najbardziej wkurzają psy chodzące po ulicy bez kagańców i smyczy...

Polecane posty

Gość wiecie co...
nie mylisz sie:O u nas np postawili w parku kosze na psie odchody, poczym postawili obok tych koszy zakaz wprowadzania psów (całkowity) - tylko pogratulować...

Gość persymogówno
spijam cieply lukier z cienkich koncowek psow rasy ratler

Gość pannajoannaz pp
Skąd ja jako osoba obca dla danego psa mam wiedzieć, że on jest łagodny, albo nie????Czy może ugryżć, czy nie??? Przepraszam bardzo, ale jeśli właściciel psa wychodzi na spacer z psem w miejsce publiczne to powinien być on co najmniej na smyczy, a duże psy zawsze w kagancach. Ludzie którzy tego nie przestrzegaja powinni płacić mandaty, bo to objaw totalnego braku odpowiedzialności. Ostatnio u sąsiadów (mieszkam na wsi na osiedlu domów jednorodzinnych), pewna pani szła na spacer chodnikiem z huskim bez kagańca, kot powyzszych sąsiadów siedział za płotem przy chodniku i ten pies przechodzac obok niego złapał go i skręcił mu kark (stało sie to na oczach sasiadow). Właścicielka psa stwierdziła, że to wina kota bo NIE UCIEKAŁ!!!!Sasiad powiedział jej, że zadzwoni do straży miejskiej w gminie i poinformuje o tym zdarzeniu, bo przeciez tam równie dobrze mogło stac dziecko (często u sąsaidów córka zostawia dziecko półtoraroczne). To ta pani miała jeszcze czelność zwyzywać sąsiada ,że to ich wina, że kot siedzi przy płocie.

Gość ewa daj już sobie na
wstrzymanie zasrana alfo i omego, wkurwiasz mnie i tyle tylko mnie jak sądzę

*i nie tylko mnie - miało być

Ale spokojnie, nie zajeżaj się tak, bo Ci się język zaplącze w supełek Jakieś masz kompleksy na temat swojej wiedzy, że jak ktoś coś wie więcej o czymś, to się tak pienisz?

Jak ja lubię kafeterię :p każdego tu spotkasz: i symatyczne osoby, i rozwydrzonych gimnazjalistów :D

Gość marmłazel
kiedys pies doberman rzucił sie na mojego jamnika-a właściciel dobermana mówi-nie rozłączajmy ich bo nas pogryza

kompleksów nie mam, a ty nie masz skromności ani pokory

persymona, mam 25 lat ;)

skromności ani pokory.... jakbym jakieś zakonne zaklęcia słyszała ... sorki, ale dla Twojej przyjemności nie będę udawała głupszej niż jestem

ja tam od ciebie żadnej przyjemności nie oczekuję, wystarczy neutral

to nie ja zaczęłam niniejszą polemikę i nie ja Cię zaczepiłam, w chamski z resztą sposób

to nie ja, ale myślałam że Ci chodzi o mnie i napisałam swój wiek ;) a tam wyżej gimnazjum było

A ja uwazam ze to glupie kiedy wlasciciele psow mowia teksty w stylu "moj pies jest nie grozny" no bo skad my mozemy wiedziec ze jakis wielki pies bez kaganca jest nie grozny;/?