Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marycha33

Czy robić 5-latkowi urodziny w Mc Donaldzie????

Polecane posty

Gość marycha33

Pytanie jak w temacie :).Mój synek w lutym będzie obchodził 5 lat i poprosił mnie o imprezkę w McD dla 6 kolegów.Co o tym myślicie?Ile ta przyjemność kosztuje?szczerze powiem,że w domu nie mam zbytnio warunków,żeby zaprosić tyle dzieci.A tam nie martwiłabym się o jedzenie,bałagan,zabawy itp ;).Jakie jest Wasze zdanie :)?

Ja bym sie pokusiła, sama mialam urodziny tam;-) było fajnie tym bardziej, ze bedzie osoba, która sie zajmie dzieciaczkami, potem pokaze im jak wygląda zaplecze, jak sie robi hamburgery :) hmm ceny? nie wiem (:

Gość marycha33
lilly bardzo dziękuję :)

jest to bardzo dobre wyjście. Wcale nie wyjdzie drożej niż w domu a dla mnie było najważniejsze, że po imprezce wracałam i nie musiałam sprzątać. Dla dzieci jest frajdą spacer z hostessą po zapleczu. Jak masz możliwość przejdz się tam i podejrzyj wcześniej jak jest organizowane. Ja sama doniosłam jeszcze soki i słodycze

Gość Alexxxa
Kiedyś przyglądałam się dzieciom na takiej imprezie. Siedziały znudzone w szklanej klitce i mialam wrażenie, że marzą tylko o pójściu do domu. Nigdy w zyciu nie zdecydowałabym się na coś takiego. Myslę, że powodzenie imprezy zależy od miejsca, w jakim jest zorganizowana. W niektórych macach to całe piętro ze zjeżdzalnią, w innych właśnie mała klitka

Gość sama zrob tort

wejdz na te strone poczekaj az sie zaladuje i kliknij w opcje najmlodsi chwile poczekaj i kliknij w opcje urodziny wszystko tam powinno pisac

jestem za urodzinami w mc.donal\'ds.Hostessa zajmuje się dziećmi pokazuje zaplecze i kuchnie i jak się robi hamburgery:) koszt urodzin zależy od opcji Mini to płacisz za zestawy które dzieci zamówią [koszt to 9,90 za zestaw]i torcik Maxi jest to opcja poszerzona o prezenty dla dziecka i liczony na 8 osób [koszt tych urodzin to 179,90]

Gość dojrzejesz i docenisz
a nie lepiej wziąc dzieci do sali zabaw, przynajmniej się poruszają

Ja wolałabym by dzieci posiedzieli w domu np godzinke(napoje,ciasta i inne słodycze,tort) To nie jest długo nawet jeśli ma się małe mieszkanie :) A potem pomyślałabym o basenie,kino z bajkowym hitem czy też zabarać dzieciaki do sali zabaw.

w moim mieście jest Bzikoland, Anikino ... Moja siostra nie raz byla zapraszana tam na urodziny. Mają świetne propozycje. Dzieci na miejscu dostaja stroje. chlopcy przebierają sie za rycerzy i piratów a dziewczynki za ksieżniczki ( stroje sa naprawde piekne). Cala zabawa jest zorganizowana. Fajna sprawa :D:D a w mc donaldzie.... cóż nie kazdy chce w przyszlosci zasilić szeregi personelu tej restauracji zeby od małego uczyć się robić hamburgery... Szczerze powiedziawszy lepiej dla tych dzieci zeby nie widzialy jak sie to robi :P Na zapleczu nie ma naaprawde nic ciekawego ( nie pracowalam w mc donaldzie ale w innym fast foodzie i wiem co pisze) pozatym bhp by sie przyczepilo jakby dzieciaki biegaly po zapleczu i babraly sie w jedzeniu wiec .... ech szkoda mówic... potem jakas znudzona pani maluje buzie farbami ktore nie schodza przez tydzień nawet po szorowaniu. Dzieci dostają zestaw za 9 zl z którego najbardziej jadalna jest zabawka.... Ogólnie jestem na nie. Lepiej wymyslic cos fajnego. zorganizowac urodziny np na basenie, albo w tych bzikolandach. Tam jest ciekawie :)

Moim skromnym zdaniem lepiej zrobić urodzinki w sali zabaw dla dzieci :) ( nie wiem czy jest taka w Twoim miescie ? ) Tam jest osobna salka na urodziny a po za tym dzieci sie nie nudza tylko moga sie jeszcze bawić na zjeżdzalniach itp.W Mc Donaldzie tez jest fajnie choc to nie to samo :)

Przerażają mnie rodzice którzy prowadzą takie małe dzieci do Mc Donalda. Przecież z żywieniowego punktu widzenia to jest koszmar! Nie mówię nawet o kaloriach, ale o poziomie soli i dodatków chemicznych. Nigdy w życiu nie naraziłabym 5 letniego dziecka na jedzenie w takim miejscu.