Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K Maja

Po wakacjach w kraju nie moge sie odnalezc na emigracji

Polecane posty

Gość K Maja

Mam dola, dopiero co przylecialam Z emigracja wiaze swoje plany DOstalam kredyt , otwieram firme Ale mam okropnego dola Bo piekny czas w Polsce sie skonczyl, od 3 godzin siedze w moim mieszkanku za granica, sparalizowana i zalamana Tak mi zle.....

Gość K Maja
pocieszcie mnie choc troszke

Gość pocieszam
otwieraj tę firmę, intensywnie popracuj, zatrudnij odpowiednich ludzi, otwórz filię w Polsce i wracaj do do kraju :)

Gość agulus23
a ja ci zazdroszcze...ja mam juz dosc zycia tutaj;/ tylko robota, studia,robota,studia i tak w kolko...chcialabym wyjechac,sprobowac zycia gdzie indziej, poznac nowych ludzi...a ty z tego co piszesz dobrze sie ustawilas..ile masz lat, ze juz zakladasz wlasna firme?

Gość K Maja
Mam 24 lata i koncze tu studia Ale nie mam nikogo

Gość tak mysle ze
powinnas bardziej zatroszczyc sie o nowych znajomych, takich zebys miala ich na miejscu:) mam podobny problem na emigracji i zawsze jak sie z kims spotykam od razu jest mi lepiej

Gość o nie o nie o nie nie nie
ja, po powrocie z polski mialam to samo... wytrzymalam miesiac i wrocilam. a teraz sobie w brode pluje, ze glupia bylam!gdybym nie wyjechana na urlop to pewnie by tak nie bylo i dzis nie byloby mnie pewnie w kaczogrodzie. no ale co zrobic- madry polak po szkodzie. wiem, ze teraz juz bym tak nie zrobila. powodzenia!!

K maja Znam to uczucie i rozumiem Cie doskonale..Ale pomysl,ze masz przed soba swietne perspektywy,firma na pewno sie sprawdzi,moze odlozysz troche gotowki i kiedys wrocisz?Jestes mloda,cale zycie przed Toba,fajnie sprobowac zycia za granica.I mimo ze ja tym zachodnim zyciem jestem juz zmeczona i zaplanowalam powrot do Polski za jakis czas,to zawsze wspieram osoby,ktore planuja wyjechac i zasmakowac w innej rzeczywistosci.Glowa do gory!

ja po powrocie z PL tez tak mialam, przez ponad miesiac chodzilam jak struta :( Ale pozniej wszystko wrocilo do normy, zawsze jest trudniej jak sie niema nikogo, jak w Twoim przypadku. Ja tu gdzie mieszkam mam meza, dziecko, wiec to zuplenie inaczej. Daj sobie troche czasu, bedzie okay

Gość sdfvlghwgvefl
U mnie to samo, zawsze rycze jak wejde do domu jak bobr!!! Tesknie bardzo za domem i rodzina, pomimo ze mam tutaj chlopaka. Jemu nie sni sie o powrocie do kraju, a ja juz chce wrocic za kilka m-cy. Jaka Ty firme bedziesz prowadzila? W polsce czy za granica? No i napisz troche o tym studiowaniu za granica. Please please

Gość tez z emigracji
ja tez nie moge