Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek hardkorowiec

Co sądzicie o mnie ? mam playstation 3 dwa komputery i pracuję w Anglii

Polecane posty

ja myśle, że jesteś cienki, na PS3 prawie gier nie ma ja mam stanowsko do gier - xboxa 360 elite, WII, telewizor Full HD 42", 3 komputery (no dobra, dwa, jeden laptop jest służbowy) i pracuję w naszym kraju. i jestem kobietą ;) to tak dla tych naszych szowinistów, którzy uwazają, że kobiety nie grają...

Gość Dz3
moze i umieja, ale tylko w Simsy. I nic poza graniem i pisaniem na fourm, na kompie nie potrafia robic.

Gość Dz3
mialo byc: moze i graja....

Gość Dz3
ty tez.

na jednym z forów ludzie do mnie piszą że jestem spoko i zajebisty koleś a wy tu nie możecie widzę wytrzymać i piszecie takie rzeczy :D:D:D jesteście kochani ale rozumiem was bo pewnie tylko o tym co mam marzycie a do anglii nigdy nie wyjedziecie a jeśli nawet to na jakieś słabe stanowisko ;) dobra powodzenia ps: aha gdzie pracuję ? na północy anglii a gdzie dokładnie i w czym nie napiszę bo znam juz takich polaków co z zazdrości w łyżce wody by utopili :p ide grać w motorstorma ... zajebista giera wiecie ? ;)

ty jestes piszac cos takiego: "moze i umieja, ale tylko w Simsy. I nic poza graniem i pisaniem na fourm, na kompie nie potrafia robic." masz za malo ramu zeby pojac swe ograniczenie. :classic_cool:

motorstorm to gówno jakich mało. przereklamowane bardziej niż ten twój ps3 którego nie masz pryszczaty gimnazjalisto:classic_cool:.

Gość Dz3
a ty masz za malo rozumu, zeby pojac, ze to ironia

Gość fsde
ja ci nie zazdroszcze , bo tylko wspolczuje . wIEm ze trudno jest wyjechac i opuscic wlasny dom w poszukiwaniu chleba.

Gość O rzesze K
a połączenie z internetem masz pewnie przez tel komórkowy i pewnie w t-mobil bo 10dni masz za darmo a pozniej funta pożerają ci. śmieszny koles jestes.

Gość O rzesze K
a połączenie z internetem masz pewnie przez tel komórkowy i pewnie w t-mobil bo 10dni masz za darmo a pozniej funta pożerają ci. śmieszny koles jestes.

jenifer bezlopez - z tego miejsca gdzie pracuję mam trochę daleko do królowej :D a tak na koniec żeby was dobić oprócz motorstorma mam jeszcze uncherated drakes fortune i need for speed pro street :classic_cool: pedro - wyluzuj :D wiem wiem że twój pacman jest najlepszy :D:D:D na dzis tyle więc koszmarnej nocy i zazdrości życzę aha i nie sapcie tak bo aż przez ekran słychać ;) żegnaj titanicu bul..bul..bul..bul :o

Gość tylko ciekawe z jakiej
paki?

jessssssu jak ja Ci zazdroszcze :D ...toc to juz prawdziwy anglik z Ciebie........ ale zaraz zaraz gdzie sie podziales czyz bys nacna zmiane wylapal ?

Gość O rzesze K
A tego need for speeda kupiles w komisie za 3funty?

Willly Wonka miał fabryke czekolady :) Jest lepszy od CIebie

Wiesz ja to ci Mareczku współczuje..... samotności i głupoty..... mówisz że masz kase, że wszystko osiągnąłeś.... a czemu zamiast wyjść gdzieś z jakąś panna grasz zamknięty w 4 ścianach na komputerze ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? to przykre jest wiesz.... i ja to ci współczuje.... na co mi Anglia, pieniądze..... ja wole moje szczęście moją prace (no tyle, że jak na mnie to mi się pensja podoba... bardzo), mieszkam w Polsce, blisko rodziny.... i jestem najszczęśliwsza... bo wiem czym jest miłosć i bliskość drugiej osoby.... a kasa??? jest wszedzie trzeba tylko troszke się postarać..... ale cóż.... rozumiem że nie każdy może znaleźć prace w Polsce, trudno jest.... za duże wymagania dla co poniektórych

smiley -- Od Polskiego Tesco wolę jak już Carrefour :p Jak bym był taki biedny jak wy to pewnie nie było by mnie stać na duże zakupy w tym sklepie za ok 700 zł (takie tam małe zakupy:classic_cool:) :D Biedak -- ale on nie miał PS3 ;) ssszalonaaa -- nie jestem samotny ;) mam w zarówno przyjaciół w Polsce jak i w Anglii. Nie mam też ochoty na jakiś stały związek na razie :P ponieważ potrzebuję wolności i swobody którą by mi on ograniczył :o smiley -- ruber man ? :D very nice ...:D osobiście gustuję w prawdziwych kobietach ale rozumiem cię uśmieszku...jak się nie ma kasy to i o porządnego partnera trudno ;)

Gość mondryy
a po co ci 3 komputery??/??? rozumiem masz 3 gruchoty a plejstejszon ci potrzebne bo jesteś dzieciakiem /? tak?

Gość mondryy
a tak apropos czy ty aby na pewno parcujesz w anglii? a mzoe szkocje mylisz z anglia :-)

Gość moja rada
marek... jak ty mowisz ze w ciagu miesiaca zarobisz na 3 palystation 3 to ty duzo nie zarabiasz.jedno playstation teraz to juz nie wiecej jak 400 funciakow koszPs ja tez mieszkam w Anglii i jezdze skyline hahaha prostaku jeden... miejmy nadzieje ze cie deportuja jak najpredzej bo tacy jak ty to tylko robia Polakom opinie burakow-no ale ty jestes jednym z nich :P

Gość whiskyfrick
Ja też niedługo wyjadę do uk i będę zarabiał miliony :classic_cool: a z tym ruber manem to dałeś chłopcze smileice po rajtuzach ;) wiadomo że jak kobita nie ma się z kim ruchnąć to bierze się gumowego nadmuchiwanego fagasa i go tyra :D:D:D