Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teresa z Gór

nie jestem juz gorsza od innych.Mam mężą.

Polecane posty

ja powiem szczerze że jeśli musiałabym wkleić tam jakieś moje zdjęcia to dałabym takie gdzie jestem sama,bez męża...po co by mieli wszyscy go oglądać..wkońcu do tej klasy chodziłam ja i na zdjdeciach powinnam być tylko ja...no ale to jest tylko moje zdanie..każdy daje zdjęcia jakie uważa

Gość ewciu chłopa ci brak
chodzi o pokazanie swojej osoby jak wyglądamy i to ze umieściłas sama głowę, czy siedzisz z męzem i dzieckiem przy kominku czy w fotelu to nic złego. Tu rażące jest jak gośc pokazuje dom i podpisuje ze to wynajety dom,ale on własnie byduje większy, potem pokazuje siebie w aucie, widac raczej auto niż jego i podpisuje ze to jego auto. żenada. Albo pokazuje zdjęcie z wczasów i koniecznie dopisuje co to za miejsce...a kogo obchodzi czy to Rzym czy Etiopia czy Mazury, my chcemy zobaczyc jak wyglądasz chłopie a nie gdzie byłes i ajki masz wynajęty wielki dom. Ewka wez juz lepiej pisz na temat zrzędo. W konkubinacie sie mieszka bez ślubu więc jestes stara panną.

Gość bigapple1
Niestety taka jest rzeczywistosc. Kobieta po 30stce jest postrzegana jako stara panna, ktorej nikt nie chcial, i to we wszystkich srodowiskach od wsi do bogaczy. Lepiej byc juz rozwodka. Przykre ale prawdziwe.

Gość bigapple1
Co do lansu do naszej-klasie, to w mojej klasie nikt sie nie lansuje, chociaz pare osob musialo sie pochwalic, gdzie to nie byli...

Gość Teresa z Gór
Oto własnie chodzi. Po 30stce juz kobieta dawno powinna byc męzatką i miec dzieci.Dzwinie jest postrzegana potem:felerna, bezpłodna, lesbijka, niechciana.

Dla mało inteligentnych podpowiedź - nie jest się starą panną, jesli kiedykolwiek mialo się męża Rozumiesz już, czy jeszcze nie kapujesz?

Gość drogie zony i panienki
powiedzcie czy wolałybyscie byc ładnymi zgrabnymi i fajnymi starymi pannami czy pasztetowymi szpetnymi męzatkami?

matko- zejdźcie wreszcie z tej ewy😠 a propos spostrzeżenia jednego z internautów, to u mnie w klasie rzeczywiście- laska, z najbiedniejszej rodziny, zrobiła sobie zdjęcie siedząc na masce samochodu:o

Gość ja tez mam męża
Ewka33 ty pisz na temat juz bo widac ze boli ciebie staropanieństwo. I zmień sobie na Ewa 37 juz chyba.:) Co do naszej -klasy.Robia sobie na motorze zdjęcia, umieszczają zdjęcia z imprez, wypadów. To smieszne.Niestety taka prawda- pokazujemy co najlepsze.

Ewka jaki masz problem?chłop się nie chce oświadczać? Może juz tak sie nie wkurzaj.Stare panny tez sa potrzebne. Czy ktos powiedział ze męzatki musza być pasztetowe? ja jestem ładna zgrabna i powabna męzatka......czy tylko stare panny sa piękne i mądre i urocze? :pfffff idiotka

bo wyjsc za maz nie jest trudno, jest pełno byle jakich wałkoni ktorzy chcą miec kucharke, sprzataczke za darmo, wiec nie wiem co to za sukces :D

Gość 30...stka
Ja niedawno się zalogowałam na portalu nasza klasa mam męża dziecko ale o tym się nie rozmawia są inne tematy.Są koleżanki które są pannami i nikt ich za to nie obrzuca jak tu przeczytałam błotem.

jasne, dla Twojej przyjemności będę co roku STAŁY nick zmieniać, uważaj.... Poza tym nie rozumiem, co Cię boli mój obecny brak męża chcesz mnie na siłe uszczęśliwić, czy nei wchodzi Ci do ciasnego łebka, że nie dla każdej kobiety szczytem marzeć jest mąż u boku i obrączka na palcu (bo widzę, że jednak nawet podpowiedź nic nie pomogła... chociaż liczyłam na odrobinę inteligencji a tu ni chu chu)

oj to prawda ze nie problem wyjśc za kretyna. jednak generalnie mozna powiedziec,że wyjśc za mąz jest trudno skoro kobiety nie wszystkie się wydają za mąz. Przebierały, szukały ,skakały z kwiatka na kwiatek i zostały same. A teraz narzekaja ze same stare kawalery bez zębów z wasem i we wsuwakach zostały ps wsuwaki to takie mokasyny z takim dzyndzelkiem na przodzie machającym się.

sa i ładne mezatki, ale te brzydkie bardzo duzo mowią o tym i stale podkreslaja ze są mezatkami w odroznieniu od panien tych gprszych, tak jakby cieszyły sie ze ktos w ogole je zechcial, takie nieciekawe i brzydkie niestety ale ja znam killa mezatek brzydkich grubych ktore na kazdym kroku podkreslaja ze mają meza

ewa mnie to grzeje czy jestes stara panna czy nie. To twój problem.Generalnie lepiej byc męzatką niz panna w twoim wieku.

Gość 30...stka
Ale nie powiem małżeństwo macierzyństwo służy mi bynajmiej;-)jak ktoś wyzej napisał ładniejsza ,zgrabniejsza

jestem mężatką- mam zdjęcie i z mężem, i z dzieckiem, ale co z tego? zdjęcia sama też mam:o nie mam zdjęć pod palmą, czy przy samochodzie!! nic mi do tego, czy moje koleżanki mają dzieci i chłopów, przecież to sprawa tych dziewczyn!! co za ograniczone myślenie:o btw- dobry powód do tego by sobie zrobić dzieciaka, bo koleżanki już mają:D:D:D:D:D

Gość dromaderka128574
ja tesz mam męża

No ja powiem ze jestem ładną męzatką i mam brzydkie męzatki wokół siebie ale nie wazne czy ładna czy nie- wazne ze ma męza. Tym ładnym i brzydkim pannom smutno ze nie wybrał ich nikt za żonę. taka prawda. A te brzydkie męzatki mogą powiedzieć- mówta co chceta - jakiś mnie chciał. I się okazuje ze wcale ten"jakiś" mąz nie jest brzydki, obleśny i nie ma wsuwaków, ale jest świetnym, eleganckim i dobrym facetem.

Dla mnie to akurat nie jest problem :) Nie podkreślam i nie wymawiam tego ani sobie, ani komuś innemu, tak jak Ty Tu akurat widać czarno na białym, czyj to jest problem

Gość Falvit
prawda jest taka ze ze swoim zamazpojsciem najbardziej obnosza sie te "wpadkowe"... mnie sie az smiac z tego chce... tragedia reszta jest raczej normalna chociaz czesto w opisie widac Kowalska niedlugo Nowak albo Gozdzikowa prawie Iksinska.... ale jakos nie widze zeby od razu wychwalaly jakie to cudo posiadanie obraczki i ze jest sie me i be jezeli sie takowej nie ma do 30... to jest smieszne po prostu...

a co to targ koni ze jakis kretyn zrobił łaskę i wybrał cizię ktorej nikt inny nie chciał hahaha

u mnie w pracy jedna laska wyszła za maz za goscia, rozgłaszala to po całym biurze ze bedzie mezatką wreszcie, a jak sie pytali co robi jej maz to milczała, okazalo sie ze jest smieciarzem i jezdzi smieciarką hehehe :O

Kurcze... czym tu ściemniać? Mieszkam w tej samej miejscowości, więc moje ściemy szybko można zweryfikować :o Nic się nie zmieniło oprócz tego, że mam pracę (w szkole raczej nie mogłam jej mieć, więc praca to normalne). Faceta mam tego samego od lat i chociaż nie mamy ślubu nie czuję się gorsza z tego powodu :D Laski z mojej klasy pozują w sukniach ślubnych (często z brzuchem, ekhm) ale mi to wisi. Mogę się pochwalić jedynie mieszkaniem ;) Ale to prawda, zauważyłam taką zależność - sztywniacy teraz nadrabiają fotami z \"szalonych imprez\", puszczalskie chwalą się mężem i dziećmi, te które zawsze były w tyle z inteligencją pozują na tle irlandzkich ulic... A ja dalej słucham illusion :o :D

Gość Niedostępny portal
Mam 38 lat męża córkę i psa KOCHAM ICH i pokazuje na naszej -klasie I mam w dupie kto z kim się fotografuje . Kurwa czemu jesteście tacy źli Neurosa powiedz czemu???????

Gość Niedostępny portal
A ,że ktoś był biedny a teraz mu lepiej co w tym złego ,że pokazuje zdjęcie auta ,domu ?czy żony. Po 20 latach szkoły odnowiłam nowe znajomości i jest miło bardzo miło .I gówno mnie obchodzi kto z kim robi sobie zdjęcia .

Gość KIOSKARKA
ojej, pierwszy raz słyszę kobieta po 30 -tce jest bezwartościowa. A tak wogóle droga założycielko topiku to tak naprawde chyba ty czujesz się gorsza. NIska samoocena i wielkie kompleksy. Tak na pocieszenie powiem Ci że życie różnie się układa ... Pamiętam (jeszczcze nie byłam mężatką) jak kiedyś kumpela z niemowlęciem w wózku zapytała mnie kiedy będę mieć dziecko ??? Ja wtedy miałam to w nosie, bo właśnie jechałam na imprezę :) nawet nie miałam faceta a ta wyskoczyła mi z jakimś powiedzeniem że jak dalej będę prowadzić taki styl życia to do dziecka będę się schylać i podpierać o laskę bo będę taka stara :D :D :D . Rok później rozstała się z mężem, sama wychowuje dziecka a jej mąż przegrał mieszkanie i samochód w lotki :P . Teraz ja mam normalną rodzinę, dziecko urodziłam półtora roku temu i jestem szczęśliwą mężatką. Także nie dołuj się , tylko ciesz się swoim życiem bo nie wiadomo co oni Ci przyniesie.

miec męza to fajna sprawa ale po co sie chwalic ze to jest wyczyn zycia? Wiekszosc przeciętniar ma męzow tak samo przecietnych i byc moze dla nich to ze je ktokolwiek zechiał to tak jakby wygrały los na loterii