Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanyChlopak

Zareczyny

Polecane posty

Gość ZakochanyChlopak

Moje drogie panie czy mozecie mi pomuc, doradzic, jak mam sie oswiadczyc dziewczynie?? Mslalem zeby sam na sam i jakos z zaskoczenia!! tylko nie wiem z jakiego zaskoczenia. Mozecie mi podpowiedziec, doradzic itp. Z gory dziekuie i pozdrawiam :*

szczel ją kijem po łbie i będzie niezłe zaskoczenie:D sory zartuję mam strasznie dobry humor:D wiesz ja to bym chciała zeby to było przy romantycznej kolacyjce alebo w jakiejś nietypowej sytuacji:) typu np w czasie wspólnych zakupów:) stoimy sobie przy pólce z mąką a te klęka i pokazuje pierścionek:)

moj kochany zrobil to z swielkiego zaskoczenia, choc wczesniej o tym romzawialismy. kupil mi wielkiego misia i postawil pod drzwiami a miedzy lapkami mial piercionek :) zawolal mnie i powiedzial ze ktos do mnie przyszedl :) bylam zaskoczona poniewaz rozmawialismy o tym, ze chcemy sie pobrac i wiedzialam ze w najblizszym czasie zareczymy sie, ale nie myslalam ze tak :), czekalam na jakas kolacje itp i w sumie dobrze ze tak bylo bo kolacja bylaby wiadoma z jakim celem a tu totalna niespodzianka :)

moj kochany zrobil to z swielkiego zaskoczenia, choc wczesniej o tym romzawialismy. kupil mi wielkiego misia i postawil pod drzwiami a miedzy lapkami mial piercionek :) zawolal mnie i powiedzial ze ktos do mnie przyszedl :) bylam zaskoczona poniewaz rozmawialismy o tym, ze chcemy sie pobrac i wiedzialam ze w najblizszym czasie zareczymy sie, ale nie myslalam ze tak :), czekalam na jakas kolacje itp i w sumie dobrze ze tak bylo bo kolacja bylaby wiadoma z jakim celem a tu totalna niespodzianka :)

mnie mój kochany oświadczył sie rano, podczas śniadania w łóżku :) jeżeli chcesz żeby było wyjątkowo to zrób jakoś niekonwencjonalnie - chyba wiesz co twoja wybranka lubi najbardziej :):):) i oświadcz się w związku z jej hobby :) (np. na spacerze, podczas jazdy na rowerze, czy w kinie...) powodzenia:)

Gość ja miałam zaręczyny
na swoich urodzinach które wyprawiałam na sali dokładnie punkt 24 wybiła jak w zegarku a on poprosił moich rodziców na środek i mnie też podszedł do moich rodziców z bukietem kwiatków i zapytał czy może prosić o ręke córki oni się zgodzili poczym ja stałam obok kulęknął przedemną i powiedział ''KOCHANIE WYJDZIESZ ZA MNIE'' zrobił to na oczach mojej całej rodziny i przyszłych teściów bo oni też byli na tej okazji i tak wyszło była to super niespodzianka dla wszystkich bo nikt o tym nie wiedział pozdrawiam

Gość do ja mialam zareczyny
sory ale mnie by sie nie podobalo - najpierw pyta sie rodzicow? I jeszcze na jakims przyjeciu gdzie wszyscy sie gapia, chyba najgorszy pomysl wszechczasow....

Gość ja miałam zaręczyny
no nie zgadzam się właśnie że fajny pomysł wszyscy byli w szoku jak to mozna zrobić na takiej imprezce przy tylu gościach każdemu sie podobało byli świadkowie i było wesoło a nie w jakiejś kawiarence sami we dwoje tak bez sensu sami we dwoje to my byliśmy potem !!!!!!!!!!!:D:D

Gość do ja mialam zareczyny
no tak ale nie uwazasz ze powinien sie zapytac najpierw Ciebie? :/ poza tym na duzym przyjeciu trudniej odmowic wiec sie madrala zabezpieczyl :P Jak dla mnie zareczyny powinny byc intymne - bo to sprawa dwojga ludzi a nie cajej imprezy, restauracji czy kafejki :/

Gość ja miałam zaręczyny
OKI ROZUMIEM CIĘ KAŻDY MA SWOJE POGLĄDY NAM SIĘ PODOBAŁO W KAŻDYM BĄDZ RAZIE POZDRAWIAM

Gość tyhftthfdg
a mojej kuzynce chłopak się oswiadczył w niecodzienny sposób tylko ż eona mieszka nad rzeką... na pomoście zostawił wędkę do której przywiązany był pierścionek i zabrał ja na ryby jak ona wyciągała wędkę to zobaczyła pierścionek :) dodam że była w szlafroku i kapciach :D

Gość onauk
ja ososnio jak wracalam do domu zobaczylam wielki billboard, czerwony z wielkim sercem i napis "Kate I love you, will you marry me Richard" ( mieszkam w UK)...