Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mixik

Powiedziałam dość !

Polecane posty

Gość Mixik
Vivirra Dzieki :D

Gość Mixik
hej:D Oj, musze się przyznać, ze jakoś łatwo mi wychodzi zycie bez niego... Jestem na niego tak zła, ze wtedy, kiedy ja lezałam chora, po zabiegu..on nie raczyl sie wstawic w szpitalu...bo byl podobno tak zapracowany..a tu nagle sie okazalo ze spedzal milo popoludnia ze swoja ex.. ta złość ktora w sobie mam sprawia, ze nie tesnie i nie mysle o nim... chociaz on nie pozwala o sobie zapomnieć..wciaz dzwoni i pisze ( czego ja juz nawet nei czytam) . Ja na jego miejscu juz dawno bym odpuscila...w sumie to debil wiec nie ma czemu sie dziwić :D

Gość Mixik
dostrzegłam bunt... wywalil mnie ze swojego GG :O WOW !

Gość Mixik
i kolejny dzien bez niego....jak miło :D

Mixik - znam to uczucie trumfu i zadowolenia, ale to trwa do momentu gdy nie zrobi sie cisza.Teraz jestes cala w skowronkach bo wiesz ze On ciagle pisze,prosi,ze jakby nie bylo masz droge powrotna. Jak twoj ex przestanie skamlec to zaczniesz sie zamartwiac a jesli braknie ci silnej woli i rozczulisz sie nad soba za bardzo to stwierdzisz ze zyc bez niego nie mozesz i bedziesz szukala sama z nim kontaktu (tak jak bylo w moim przypadku...) Powodzenia i obym sie mylila!

Gość Mixik
Niezdecydowana Witaj ! Moj triumf polaczony jest z tym ze on jeszcze dzwoni, pisze itp. ale nie tylko - przede wszystkim z tym, ze potrafilam powiedziec dojsc i odejsc. Ze potrafiłam W KOŃCU uszanowac swoje uczucia. Ja juz go nie chce, nie chce jego powrotu. On mnie oklamywal...nie wiem czy tez nie zdradzał. ale teraz to juz nie chce wiedziec. Wiem natomiast ze , mimo ze sa jeszcze we mnie uczucia w stosunku do niego, nie chce z nim byc i nigdy nie bede.

a co powiecie na to jezeli facet ma coraz to wieksze wymagania kobieta sie stara a jemu wciaz malo - dac mu palec do chce cala reke i mowi to zupelnie jawnie. Zwraca sie mu uwage on niby mowi ze sie zmieni ze kocha ale i tak nie zmienia sie i wciaz robi to samo wiedzac ze rani? Jak mozna mowic ze sie kocha a wykorzystywac do granic mozliwosci?

Gość Mixik
Mała - Iza witam w klubie ! W moim przypadku bylo identycznie. Wciaz mało i mało. Mnie to juz zmeczylo.

dzis np caly dzien mial pretensje ze nie jestem czula ze niby za malo mowie co czuje za malo sie przytulam Nie wiem czy on sobie zdaje sprawe ze nie tylko on istnieje na tym swiecie Nie moge juz nawet sie gorzej poczuc bo to wywoluje zlosc Bo wtedy nie jestem taka jak on chce Chyba sie wkurze i go wysle w diably Faceci chca zeby kobieta byla kocica ktora bedzie siedziec i mialczec krolowi u stop Niech ich szlag trafi to nie te czasy

Gość to tylko jaaa23
Mixik czyzbys wstala lewa noga?

Gość Mixik
to tylko jaaa23 Jasne, ze nie, ta minka to była reakcja na powyzsza wypowiedz. U mnie wszystko OK. czuje sie rewelacyjnie, taka wolna - jesli wiesz co mam na mysli. Moje mysli nie sa zwiazne z nim. Uwolniłam się od niego, mam swoje zycie...wracam powoli do tego co robilam zanim poznalam jego. To wspaniale ze znów odnajduje siebie..bo bedac z nim zatracilam się. Uzaleznilam się od niego...na szczescie to mija :D:D:D:D

Gość a ja też i co
uwolniłam sie pół roku temu ! jestem z siebie dumna i wcale moj triumf nie zmniejszył sie po tym jak przestał sie odzywać;-)

Gość Mixik
a ja też i co Gratuluje !!!!!!!! Ja tez mam nadzieję, ze wytrwam w postanowieniu, w kazdym badz razie nie zamierzam się prosic o jego czas, uwagę...juz nie! Mam w sobie mnóstwo siły i wiem, ze wytrwam. Jest mi dobrze bez niego, nawet nei tesknie a to chyba dobry znak:)

Gość a ja też i co
bardzo dobry ja po prostu zajełam sie sobą, swoim życiem, owszem było dziwnie, na początku przynajmniej ale szybko sie wprawilam w codzienność bez niego ;-) w koncu jak mus to mus (: nie chciałam rozpaczać, w koncu to nie była moja wina, choć nie byłam swięta. ale jak juz ktos zrobi komus świnstwo to sie nie wybacza, sorry ale nie wierze w to, ze ktos sie poprawi, to jest kwestia charakteru, a charakteru nie idzie zmienić, zresztą po co ;-) lepiej znalezc kogos, kto na prawdę będzie nam odpowiadał :) ja się czuje wolna, zero ograniczen, zero pretensji ;-) moge robić co chce, jak chce i nikomu nie musze sie spowiadać

Gość Mixik
a ja też i co dobrze to ujelas. charakteru nie mozna zmienić, teraz juz to wiem. Kiedys wierzylam, ze sie zmieni, ze jak dam mu czas to bedzie inaczej, lepiej..........ale to byla tylko gadka szmatka. A teraz? - jestem wolna, bez ograniczeń i znów wracam do swojego pieknego zycia, ktore kiedys bardzo lubiłam.

"ja się czuje wolna, zero ograniczen, zero pretensji moge robić co chce, jak chce i nikomu nie musze sie spowiadać" wolny sex, alkohol i narkotyki? :P

Gość Mixik
komiczne Ty, zawsze musisz dolozyc swoje 3 grosze :P :D

Gość a ja też i co
komiczne, nikt nie ma do mnie pretensji o farbowanie wlosów, malowanie paznokci na kolor sraki nie owaki (: i ubieranie sie tak, a nie inaczej :> , aż dzisiaj śmiać mi sie z tego chce ;-)

Gość Mixik
a ja też i co malowanie paznokci? farbowanie wlosów? wszystko to dla niego robiłas??

z kim Wy sie drogie Panie spotykałyście??? :D:D w życiu nie wpadłbym na pomysł, by robic kobiecie wymówki o takie rzeczy... co prawda kolor sraki :P:P:P nie jest tym co lubie najbardziej, ale bez przesady

Gość Mixik
no, u mnie tak tragicznie nie bylo oprocz tego ze nie potrafil znalezc dla mnie czasu nawet gdy byłam w szpitalu, natomiast do swojej ex owszem...:O chuj mu w dupe !

Gość Mixik
tam mialo byc "dla" nie do :)

Gość Mixik
a ja też i co dobrze, ze tez dałas sobie z nim spokoj!! Trzymaj się :) laVita bo kiedy bylismy jeszcze razem, to kiedy on byl dostepny w moglam odczytac jego ip teraz juz go nie ma..czyli wywalil mnie i chwala mu za to ( chociaz to podobno nie jest reguła ale zwisa mi to bo ja jego tez wywalilam:) zeby mnie nie kusiło :D

Gość Mixik
a on dalej pisze - dupek!!! ze tez mu sie jeszcze nie znudzilo. chyba wkoncu zrozumial co stracil:P hehehe szkoda ze tak pozno... a ja wciaz mam satysfakcję ze mimo strachu, ze bede sama, zdobylam sie na taki krok :)

Gość Mixik
..i kolejny piekny dzień... czyż zycie nie jest piekne bez niego???? oooohh jest ! :D

Gość OZACZAR
Up

Gość Mixik
nie wiecie czy mozna jakos zablokowac przychodzace rozmowy z jedna konkenta osoba? Albo przychodzace smsy ?