Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mixik

Powiedziałam dość !

Polecane posty

jest to tylko jeden z powodów, dla kórych zwierze to darzę wyjątkową estymą :D

komiczne: jak probuje stawac na prawej nodze to trace rownowage...bo sie ta lewa nie moge podeprzec...za krotka

oooo...nowe stworzenie sie pojawiło? ale teksty śliczne :P i oczywiście na komicznego najeżdża, co ujmuje jego tekstom oryginalności ;)

Vivko - Nagi to moj stary kumpel i wcale tu nie jest nowy :) A do Vity - mysle, że wiecej na temat Twych nóg mógłbym powiedziec dopiero po lustracji Twego zdjęcia :)

komiczne : to widocznie nie trafiłam jakoś na niego....ech, jak pech, to pech ;)

nie będę się kłócić, pewnie masz rację, nie rozpoznaję jeszcze piszących na kafe po stylu :)

to na ktorym slupie mam te noge zawiesic? (ale obiecuje tylko lewa)

nefrytowa : to może mnie ktoś oświeci, bo jakoś nie bardzo chce mi się zgadywać :) echhh, to moje lenistwo...

nefrytowa : to powiedz mi na ucho...tzn. napisz małymi literkami, może nie zauważy ;)

Gość syrenka123455
ja tez mialam dosc hustawki emocjonalnej i ciaglego braku czasu i powiedzialam dosc i poki co cisza...ale nie zamierzam juz reagowac na zadne smsy...po tyg milczenia...jestem juz tym zmeczona...wkoncu nie jestem glupia laleczka barbi

Gość Mixik
syrenka123455 ja wciaz dostaje smsy, odzywa sie na gg ..z mojej strony zero reakcji. mam go dosc.

Gość Mixik
..zajebiscie..dowiaduje sie jaki dupek z niego.. kiedy ja lezalam w szpitalu, on byl w tym czasie u swojej ex i cykał jej fotki, do mnie oczywiscie nie mial czasu przyjsc! Zajebiscie! Ciekawe co jeszcze wyplynie...

Gość Mixik
komiczne..gdybys wiedzial jak sie tego dowiedziałam, zdziwiłbys się ile sprytu we mnie. Nie moge tego napisać. Po prostu wiem i wiem tez, że to najsluszniejsza decyzja w zyciu ! To ze go kopnełam w dupe :D Bylam naiwna , glupia i do tego zaslepiona! Ze tez uwierzylam w jego dobroc..bosze, jak mozna sie przejechac na ludziach, jak mozna dobrze grac...w glowie sie nie mieści...

Gość trzydziestka_30
Mixik dobrze zrobilas i tak trzymaj :) Ja tez kilka miesiecy temu powiedziałam jednemu facetowi dosc i nie żałuje. Mialam dość jego chronicznego braku czasu i ciagłego tłumaczenia: no przecież ja pracuje!

Gość Mixik
trzydziestka_30 czyli nie jestem jedyna i zapewne nie ostatnia. Jak kobieta kocha to potrafi wiele upokorzeń znieść ale kazdy ma swoją miarę Mam radoche z tego, że on dzwoni i pisze smsy a ja nic. Prosi, błaga o rozmowe. W dupie go mam.

Gość trzydziestka_30
Mixik dokładnie. Potrafimy wiele zniesc ale jeśli ze strony faceta nie widać zadnej nadziei na poprawę - nie ma co się łudzic. Nigdy sie nie zmieni. Niech sobie teraz pisze, prosi - przejdzie mu niedługo. Tylko nie daj sie zaprosic na jakies spotkanie bo mozesz sie okazać nie dosc silna :)

Gość Mixik
nie wybieram sie na zadne spotkanie, nie odbieram telefonów, smsów tez juz powoli nie czytam tylko odrazu wyrzucam. Nie chce go juz znac. Ciesze się ze bylam zdolna do zakonczenia tej farsy. Musze tylko wytrzymac w podjetej decyzji. Wiem, ze jest we mnie mnóstwo siły i czuję, że dam radę. Duze wsparcie dają mi tez osoby które tu sie wypowiedziały. Dzieki Im wiem, ze dobrze zrobiłam...

Gość Mixik
:) Trzymam się i nie daję :) wesoło mi :) Ale mam ubaw..to lepsze niz jakas komedia :D:D:D